📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na brak klimatu i głupie tłumaczenia
« Wróć do forum  •  54 post(ów) w temacie 1 2 3 4 6
hotshot
Post #11 19 Feb 2006, 23:09
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #12 19 Feb 2006, 23:13
Jak sie nie wie co to klimat, to ciezko jest. On twierdzi ze postrzega go inaczej niz my. Ale klimat to klimat. Nie ma tu czego tlumaczyc. A jesli na dodatek uwaza RPG (dla niezapoznanych wpisac w google i poczytac o mlotku dd czy neurshimie) jest nudniejsze od cRPG i daje mniejsza swobode, to smiech na sali, nie uwazacie?
Post #13 19 Feb 2006, 23:23
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #14 19 Feb 2006, 23:48
Powiem wam szczerze że nie wiem już co myśleć. Z jednej strony nie trzymanie klimatu i głupie tłumaczenia a z drugiej strony jest o wiele więcej graczy którzy już totalnie nie trzymają klimatu i tylko koxają, do nich jakoś się nikt nie przyczepia. Ja myśle że odpowiednią karą bedzię bananek na pare dni tak jak w wypadku paru innych graczy, a jak to nie poskutkuje i Ryu się nie poprawi no to wtedy definitywny ban. Takie moje zdanie. Pozdrawiam
Post #15 20 Feb 2006, 01:25
Post #16 20 Feb 2006, 04:59
miał dużo czasu aby przemyślec

Napisałeś to tego samego dnia, kiedy Ryu dostał bana 😀 Ja wiem, że można lubić WoW'a, ale bez przesady.

Powiem wam szczerze że nie wiem już co myśleć. Z jednej strony nie trzymanie klimatu i głupie tłumaczenia a z drugiej strony jest o wiele więcej graczy którzy już totalnie nie trzymają klimatu i tylko koxają, do nich jakoś się nikt nie przyczepia

Ale się przyczepią, już ty się nie bój. A kox w nadmiarze jest bardzo gorzki.

Ja myśle że odpowiednią karą bedzię bananek na pare dni tak

A ja myślę, że pare dni to za mało czasu, by kogoś ukarać. Ja bardziej byłbym skłonny powiedzieć tydzień lub dwa, wtedy by miał czas na przemyślenia.
Post #17 20 Feb 2006, 06:37
A ja bym go zostawił na zawsze. To nie jest ośrodek resocjalizacji skazańców. Ban to ban. Nie był wart żeby tutajk grać to niech nie gra. Była już na niego skarga - dostał drugą szanse. Znowu jest skarga - dostanie kolejną... I tak za każdym razem? To chyba mioja się z celem wydalenia graczy nieklimatycznych, jak mniemam?
Post #18 20 Feb 2006, 08:13
Post #19 20 Feb 2006, 12:12
Wszyscy (z założenia) staramy się, aby klimat na serwerze był realistyczny. Powiedzcie mi czy jeśli źle przeżyjesz swoje życie to Bóg (w jakiegokolwiek wierzycie bądź nie) da Wam drugą szansę (nawet na ponowne narodziny)? Nie sądzę...
Post #20 20 Feb 2006, 13:38
Nigdy na ircu nie powiedzialem ze crpg jest lepsze od rpg ja sobie wypraszam takie teksty

a po 2 bana to dostalem kilka dni wczesniej ale dopiero teraz versus umiescil posta

po 3 thoresten jesli z ciebie taki katolik no to ja ci wspolczuje
« Wróć do forum 1 2 3 4 6

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026