📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Czy używanie błędnych klas w ekwipunku to łamanie regulaminu?
« Wróć do forum  •  19 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 19 Feb 2006, 21:22
Ostatnimi czasy pan Thorsten oskarzal mnie o to, iz lamie podpunk regulaminu, ktory zabrania wykozystywania bledów w grze. Ja nie chce sie klucic- tylko pytam bo nie wiem. Jesli uzywalem/uzywam ( co robi wiele osob) Husty pod ktora pisze na czerwono "Clases:Rogue" lub broni pod którą pisze "clases warrior" to czy ja wykorzystuje bugi w grze? bo zdaje mi sie ze to nie jest lamaniem regulaminu. Wiele osob uzywalo tego bo moglo to po prostu zakladalo, nawet sam pan thorsten nosil kiedys taka huste. Prosze o pouczenie mnie, rownie dobrze moge znalezc sobie taka sama bron jedynie nie bedzie miala napisu "clases :warior" Ja osobiscie uwazam ze to nie jest naruszenie regulaminu, a co wy o tym sadzicie?

P.S Prosze o szczere wypowiedzi, nie chodzi tu o wypominanie wczesniejszych postow.
hotshot
Post #2 19 Feb 2006, 21:29
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #3 19 Feb 2006, 21:34
co do mojej broni wiec, musze nabic 2 lvle i bede nosil 3x lepsza:) a do tego czasu pomecze sie troche gorsza (dagger,ktory ma o 0,2 dps na sekunde mniejszy) 😀 Po prostu nie wiedzialem. Pozdrawiam pana Thorstena i zycze wszystkiego naj 😊
Post #4 19 Feb 2006, 21:36
Absolutnie popieram hota to że możesz założyć to itemy to tylko i wyłącznie błąd emu, więc najlepiej jak poszukasz sobie czegoś innego. Jak zobaczysz kogoś póżniej kto dalej łazi w takich itemach to "pstryk" i po sprawie.
Post #5 19 Feb 2006, 21:40
ok jak juz mowilem nie widzialem o tym dlatego nosilem. Jest cos jeszcze, wiele osob uzywa rzeczy ktore tez sa na czerwono, dowiedzialem sie ze sa to itemy za honor co u nas nie dziala, czy to tez jest naruszeniem regulaminu? wiele osob je nosi
hotshot
Post #6 19 Feb 2006, 21:48
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #7 19 Feb 2006, 21:49
tak ja cie rozumiem ale ogolnie system honoru nie dziala, wiec dlatego pytalem. Mniejsza o to Jutro zmienie bron i bedzie gicior mysle ze sie nikt nie pogniewa 😊
Post #8 19 Feb 2006, 21:57
Ja ci powiem tak. Ja ich nie nosze bo mi na nie kasy szkoda 😀 , ale prawie każdy napotkany gracz je ma więc nie wiem co o tym myśleć. Może jakiś mg się wypowie na ten temat. Pozdrawiam
Post #9 20 Feb 2006, 05:57
A ja się cały czas głowię nad wyprawką, żeby nieco honoru zdobyć 😀 A chusty nie noszę, bo ukrywa moją cudowną krasnoludzką brodę- a krasnal bez brody pokazywać się nie powininen!
Post #10 20 Feb 2006, 06:30
No widzisz.... a nie mówiłem? Nie można byłop tego załatwić kulturalnie zamiast mnie wyzywać i grozić "wjazdem na chate"? I tak wyszło na moje i tak chociaż nie było to po mojemu zrobione bo chciałem opowiedzieć jak wyglądała nasza rozmowa, hehe...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026