📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4147
« Wróć do forum  •  31 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Rumun
Post #21 21 Feb 2006, 05:37
Słuchaj sie lepiej ich jeśli chcesz dostać konto
znają sie na ty bo niegrają od wczoraj !!!
Post #22 21 Feb 2006, 14:00
QUOTE(gareon @ Feb 21 2006, 02:46 AM)
To teraz ja wcisne swoje skromne zdanie.
Jak dla mnie historia powinna byc taka jaka chce gracz. Tzn ci co ja sprawdzaja powinni raczej odrzucac je pod wzgledem polonistycznym oraz tym, ze jest zle napisana .. zagmatwana itd. Jezeli ktos chce byc "dobrym" orkiem czy nawet no nie wiem orkiem magiem 😛 to niech bedzie to jego sprawa to jest WORLD of Warcraft i w tym swiecie jak dla mnie powinni byc rozni przedstawiciele. I jezeli Historia nie zawiera bledow to powinna byc przyjmowana, chyba, ze obraza kogos itp. Jak ktos napisze, ze jest np orkiem i niecierpi wszystkich innych ras to niech tak bedzie... moze w koncu nie cierpiec i najwyzej beda sie na niego inne nacje rzucac 😛 Dobra wystarczy ide spac  😀
[right][snapback]10642[/snapback][/right]

Całkowicie sie zgadzam. Przecież server Mroczne Wrota jest RPG wiec każdy może grać postacią taką jaką stworzy i jaki charakter jej nada. Przecież zawsze jest jakiś wyjątek. Ale jest też jedno "ale"... Widzę że odwołujesz się do historii orków i ich oficjalnych opisów jednak z nich jasno wynika że w akcji gry World of Warcrafstali sia oni prymitywni w poruwnaniu z innymi rasami.

Moim zdaniem możesz zrobić tak:
1) Tworzysz orka według historii jego rasy przez co "musi" on być prymitywny i brutalny, oraz przyznajesz racje hotshotowi i Gordowi bo oni maja racje 😛
2) Tworzysz orka takiego jakiego sobe wymyslisz ale poprawiasz opis pozbywajac sie tego całego swianstwa jak perfidna mowa potoczna wyjeta z czasow obecnych (kapucha? mamona?) i zastepujesz gnomy goblinami.
3) zmieniasz sie z orka w taurena...
hotshot
Post #23 21 Feb 2006, 14:11
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #24 21 Feb 2006, 14:50
Ahh nareszcie ktoś się ze mną zgodził w tym ,że mogę odgrywać swoją postać jak chce
:-P a z Hotshotem już się kłóciłem dość na temat orków więc nie będę od nowa zaczynał
:-PPP powiem tylko ,że o orkach nie umiejących się dobrze wysławiać się nie zgadzam(i kilku innych rzeczy). W każdym razie rozumiem ,że mogę sobie pozwolić na odgrywanie postaci jak ja czuję... O to mi właśnie chodziło. Ale już w szkole podjąłem decyzje o zrobieniu taurena wojownika i będę za niedługo pisać opis do niego... Podobno taureny są już bardziej przyjazne... To mam nadzieje ,że wtedy nie zjecie mnie tak za ten opis :-P :-).
Pozdrawiam.
hotshot
Post #25 21 Feb 2006, 14:54
Post #26 21 Feb 2006, 15:17
QUOTE(hotshot @ Feb 21 2006, 03:11 PM)
kazdy wie co napisal gareon dlatego sie nie bede powtarzac

chcialem powiedziec, ze owszem masz racje, ale nie mozna zrobic bialego murzyna, sa pewne granice, ktore ziggy przekroczyl... to jest calkowicie i zupelnie nierealna sytuacja... musialby chyba zostac porzucony w kolysce, a pozniej musialby by go znalesc i wychowac elfy zeby sie tak zachowywal...a jesli tak by bylo to by znal jezyk przymierza ale nie znal by tego z hordy... wogole takie cos nie powinno miec miejsca, za duzo sprzecznosci... to tak jak buzzek napisal ze chce miec krasnoluda 2m wysokosci...albo ktos by chcial miec gruba elfke co wazy 300kg i ma brode do pasa! takim rzeczom stanowcze NIE!
[right][snapback]10677[/snapback][/right]

A widzisz mozna bialego 😉 Sa albinosi wsrod ludzi rowniez 😀
hotshot
Post #27 21 Feb 2006, 16:01
Post #28 21 Feb 2006, 16:07
Dobra Hotshot daj już spokój. Napisałem już ,że zrobię sobie Taurena bo teraz mi się bardzo spodobał : ). A dobrego orka mógłbym zrobić... w końcu Gareon powiedział ,że my gracze możemy odgrywać nasze postacie jak chcemy... Wiec nawet był bym tym orkiem 😀 ,ale kolega w szkole powiedział ,że zamierza zagrać turenem to mi nagle też przyszła chętka na „byczka” 😀. Więc z mojej strony już nie musicie się obawaić dobrego orka ; ). Pozdrawiam.
szu
Post #29 21 Feb 2006, 16:09
A ja się jak najbardziej przychylne do orka łagodnego, jeżeli opis będzie znacznie poprawiony. Co masz poprawić to napisano już wcześniej ja tylko dopowiem ,że to w jaki sposób gracz będzie odgrywał swą postać to jego sprawa. Ważne jest żeby odgrywał klimatycznie.

Nawiasem mówiąc mam słabość go gnomów te małe wredne stworki ech:). Zostaw ten wątek

Post #30 21 Feb 2006, 17:00
QUOTE(hotshot @ Feb 21 2006, 05:01 PM)
no dobra z tym bialym murzynem byl zly przyklad (ziggy i ryu widzicie jak latwo sie przyznac?)

ale to jest swiat wow, widziales grubego elfa? albo krasnoluda dwu metrowego? albo przyjaznego orka?
[right][snapback]10691[/snapback][/right]

Nie no do 2 metrowych krasnali itd to racja Wlasnie o takie bledy mi chodzilo 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026