|
Post #1
20 Feb 2006, 02:23
prosze napiszcie dzie jakie gildie dostaly juz miejscowki... i jakie skrypty za to odpowiadają... oraz jakie itemy dostaly gildie...
|
|
Post #2
20 Feb 2006, 21:00
Oaza Legion of Doom
id = 500014 Baza Guardians of Light id = 500025 Baza Wypadowa [nie wiem czego wink.gif id = 500015 Thgazgaszowy Kamien Przeniesienia id = 500021 Baza Ostatnich Krzyzowcow id = 500024 Dark Horde id = 500006 //edit Dodana Dark Horde |
|
Post #3
21 Feb 2006, 12:22
QUOTE(gareon @ Feb 20 2006, 10:00 PM) Baza Wypadowa [nie wiem czego wink.gif] id = 500015 [right][snapback]10630[/snapback][/right] baza stworzona dla FallenGods obecnie w posiadaniu kamieni jest Legion of Doom prowadzi do Dun Morogh 😛 a w skrypcie Gofl.tcl jest teleport do onyxi mozna juz usunac byl pierwotnie nagroda dla tych, ktorzy cos ukradli GoL 😀 |
|
Post #4
21 Feb 2006, 14:32
Ten kamien do Dun Morogh to ZLOOOO i potem KruShak ni stad ni z d... atakuje ludzi...
|
|
Post #5
22 Feb 2006, 11:17
QUOTE(Versus @ Feb 21 2006, 03:32 PM) Ten kamien do Dun Morogh to ZLOOOO i potem KruShak ni stad ni z d... atakuje ludzi... [right][snapback]10681[/snapback][/right] jak to co to ? |
|
Post #6
24 Feb 2006, 08:56
Temp no bo KruShak to ork i on ma ten kamien do dun morogh i juz pare razy zdarzylo sie ze wlasnie dzieki temu kamieniowi przelazl z ekipa do dun i napadli na IF albo na graczy... dlatego to ZLO...
|
|
Post #7
24 Feb 2006, 10:46
wogle Gilidi skampione na tych górach to zło... i ten kamień tez...
jestem za tym BARDZO za tym zeby gildie sciagnac do terenow DOSTEPNYCH dla innych graczy.... jak niby oni mają napadać na siebie :/ |
|
Post #8
24 Feb 2006, 17:17
Nie maja sensu napady, bo co przechodze przez barrens gania mnie jakis nedzny ork hunter ktory ma po prostu wiecej speeda z aspektu tylko za to ze ja tamtedy przechodze, ba ostatnio on przychodzi do nas i za to tez nas gania ale nie potrafi zrozumiec tego ze jak ktos o takim levelu jak on lub wyzszym chce sie bic to on goni tylko tych ktorzy maja lvle 20-30 nizsze... :/
Poza tym np. instanty powinni tego zabronic 😳 Gildie takie jak Guardians of Light, Servants of the Darkness(czy jakos tak - gildia Zibiego i Waziego) ale i chociazby moja gildia Ostatni Krzyzowcy a raczej gildia do ktorej naleze przestaja widziec umiar w przebyaniu tam... (co do chlopakow z mojej gildii udalo mi sie to jakos zahamowac i nadal przystaja na krucjaty od czasu do czasu) ale np takie postacie jak Gildur non stop widze w stratholme... Nosz kur.... i potem maja po 70 lvle :/ to jest bez sensu to jest serwer RPG a oni gadaja o lootach, itemach itp A najgorsze jest to ze nie potrafia wyjsc za ten popierdzielony portal i tak jak np ja z dwojka i nnych graczy wybrac sie na ryby... zmienic ciuchy z tych spanerskich na jakies obdarte szaty dla 5 lvlowca... Nie potrafia rozmawiac po klimatycznemu wiec najlepiej omijac graczy i na koniec zawsze pytaja sie mnie " jaki respown ma ten mob?" Pozostaje chyba tylko poprzestawiac respawny na 1 do 2 tygodni no bo co z takimi robic 😢 Nie przylapiesz go na nietrzymaniu klimatu bo on z nikim nie gada a trudno komus udowodnic campienie robiac np scrny "Sociala" bo potem sie zaczyna ee ty sobie godzine zmysliles sratatata... |
|
Post #9
24 Feb 2006, 22:52
ja ci tam ufam i o zmyslanie sie nie przejmuj rób swoje jak 3eba... moze zrobie cos takiego ze bedzie odliczc ilosc zabitych mobkow...
|
|
Post #10
24 Feb 2006, 22:56
No jednak jak moga to chodza... W koncu dojda do 70 i wtedy poleca na ryby 😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |