📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4190
« Wróć do forum  •  19 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 23 Feb 2006, 02:08
Char: Betty

Za:

user posted image

Post #2 23 Feb 2006, 02:08
Taljin też chyba powinien dostać :/
Post #3 23 Feb 2006, 02:18
Bettego to ja bym nie banowal 😊 Dla mnie jest to bardzo dobry gracz i bardzo klimatyczny. Nie expi itd 😊 Wymksnelo mu sie bo pierwszy raz widze aby bluzgal 😛
Post #4 23 Feb 2006, 02:18
tia przyznaje sie bez bicia...

tylko pare zastrzezen

bylismy w kryjowce... w ktorej powinnismy byc w miare zwolnieni z tego zakazu tak jak na kanale... no ale owszem moglismy pisac owszem na kanale ciagle ale czy to klimatycznie? nawet w realu ludzie mili i uprzejmi dobrze wychowani potrafia zaklnac tak ze sie mozg zlasuje 😊

po 2 przyjmowalismy wlasnie nowego czlonka do gildi.. a raczej ttrenowalismy gdy nagle info o offie.. a juz mielismy wszystko przygotowane ladnie...

to tyle

tylko sie zastanawiam po co trzymam klimat ciagle nawet jak sam sobie walcze z potworkami wyzywam je itd...

to tyle w sumie

przykre jest to ze banujecie graczy ktorzy sie staraja i czasem cos im sie wymsknie bo zdenerwoał sie czlowiek ze off jak juz wszystko bylo dopiete na ostatni guzik... powiedz ipkiss czy tobie sie w realu nie zdarzyło? hmm? jak nie to przepraszam 😳

niech sie gracze wypowiedza.. a raczej jestem klimatycznym graczem i gram juz od dawna dosc i nawet na kanale trzymam czesto klimat to tyle..

pozdrawiam

Betty
Post #5 23 Feb 2006, 02:24
Ludzi sie nie banuje z innych, wazniejszych pwodow...
Post #6 23 Feb 2006, 02:40
Ja myśle że Betty nie powinien dostać bana wymskło mu se raz trudno tymbardziej że pisze że przyjmowali nowego członka a tu nagle off. Jak bym był na jego miejscu to też bym się zdenerwował. Jestem za tym żeby go nie banować, co najwyżej wlepić jakieś ostrzeżenie i tyle. A co do Taijina to za tą emotke też mu chyba wystarczy ostrzeżenie. Kolejnym argumentem jest to że ludzie notorycznie nie trzymający dostają ostrzeżenia albo bany na kilka dni, a później się poprawiają. To tyle pozdrawiam.
Post #7 23 Feb 2006, 02:49
prawde mowiac pierwszy raz mi sie wymsknelo zawsze staralem sie tego unikac, ale bylo to spowodowane poprzedzajaca moja wypowiedz informacja o downie servera ktory nastapil w przeciagu 10 sekund, a przebywanie w miejscowce gildii i pewnosc ze nikt poza gildia tego nie uslyszy sprawily ze tam czujemy sie luzno, niestety chyba mamy pecha 😢

Taljin
Post #8 23 Feb 2006, 03:00
Wtrace pare słów od siebie. Coz pomyleczka okrutna i nieszczesliwy zbieg okolicznosci sprawily ze niby wpadl. Nie da sie ukryc.
Powiem tylko ze Betty wpowadzal mnie w swiat tej gry i jako jedna z niewielu osob na poczatku pokazal co tak naprawde znaczy klimatycznie grac. Jest jednym z niewielu reprezentantow hordy ktory zachowuje sie jak horda powinna, jego glowna zabawa nie jest ekspienie tylko wojna z aliance i tej reguly sie trzyma. Zacznijcie sie czepiac ludzi ktorzy co chwile lamia reguly. A nie tych starych sprawdzonych ktorzy utrzymuja resztki nadzieji na klimat w tej gierce. Juz nie skomentuje dostania bana za literke P to mnie dobilo
Post #9 23 Feb 2006, 03:02
QUOTE(gareon @ Feb 23 2006, 03:18 AM)
Bettego to ja bym nie banowal 😊 Dla mnie jest to bardzo dobry gracz i bardzo klimatyczny. Nie expi itd 😊 Wymksnelo mu sie bo pierwszy raz widze aby bluzgal 😛
[right][snapback]10820[/snapback][/right]

tez by ci sie wymskneło heheh

chcielismy bardoz klimatycznie zrobic wejscie Lorelai do gildi i juz ustawieni na miejscach ładnie pieknie tylko przemowa miała byc 😀 a tu off za 10 sekund hehe

no nic...
powrot do korzeni chyba bedzie..

Dark Horde wie o czym mowa z tamtad pochodzmimy wszycy

Bardzo miło mi sie z wami grało przez te pare miesiecy bylem dosc kontrowersyjna postacia na mrocznych wrotach (1 trafilem do kopalni ^^ ) , moj nick ktorego historia byla prawie gotowa mimo ze juz nie pogram z wami umieszcze historie zeby nie było hehe!

tak pozatym to najwieksze podziekowania
dla
Rendfala Poteznego i dowcipnego Krasnoludzkiego palladyna
Zirkiego jeszcze potezniejszego i wrednego Gnoma wojownika
Versusa no jak ciebie mozna nie lubic gnomie =]
Gareona Ciocia Harrabe =D
Jontka mega dowcipny wredny i czasem sarkastyczny gnom!
To bylo przymierze

a z hordy..

No oczywiscie cala mroczna horde..

Braciszka (ale tylko z gry) Zaagha ktory bez mojego silnego ramienia bedize ginoł coraz czesciej...

Taljina Trolla maga ktory jak na trola przystało jest calkiem trolowaty!

Spiona ten to dopiero sarkazm ciety ma!

hehe

oczywiscie Naszych drogich Taurenow Urchunka ktory mimo ze nie silny w miesiach nadrabia lojalnoscia i skromnoscia 😊
i erbeca ktory narazie nie gra ku naszej rozpaczy (eh te problemy w prawdziwym swiecie) ah ten jego seksowny ogonek!

nastepnie

Awan! mimo ze tak krotko z nami odrazu go polubilismy
Thunber no tak samo jak Awan tylko ze zadko bywa 😢

no i jeszce

ostatnia rzecza jaka udało mi sie zrobic dla Klanu to przyjecie Lorelai Dosłownie pare sekund przed banem haha

Lorelai nie wiem kim jestes ale cie polubilem (innych do klanu nie biore )
Spisywałas sie dzielnie podczas wypraw a i od innych slyszalem same pozytywy..

a na koniec

Gorace pozdrowienia dla... no dla kogo?

Gord i Balog
tak
i dla was cos sie najdzie hehe

pamietacie moja wpadke dawno temu ? napewno!
to mi dalo duzo do myslenia..

przepraszam ze was zabijałem za "zbytnia klimatycznosc" ale wkoncu zrozumialem to

mimo ze jako jeden z nielicznych nie przejołem waszego stylu mowienia bo uwazam ze Ork szczegolnie Guildmaster nie moze byc glupi i mowic tak jak wy.. =)

mimo to klimacik fanjny wprowadzilisie no i kult Thazgasza (chyba dobrze napisałem)

hmm

aaaaha.. i na koniec pozdrawiam ciebie AZAGH czemu ? byłes osoba ktora mnie wyposarzyła w magiczne przedmioty gdy bylem mlodym orkiem zaaopiekowałes sie mna i bratem wprowadzajac do Orczego Legionu...lecz potem nasze drogi sie rozeszly... i juz nie zeszly..

wspominam sobie...
co?
haha! szpiegowanie Wolfa 😊 zawsze ten dreszczyk emocji! gdy sie pojawiał.. myslenie "zaraz czy ja czegos nie przeskrobałem?" 😛

eh i chyba do tej pory mam zakaz polowania na kroliki i lowienia ryb bo sa pod ochrona.. tak przynajmniej Wilk mowił haha

dobra koncze rozpisałem sie

Pozdrawiam Betty dla znajomych Batton*

*nie pamitam kto mnie po raz 1 tak nazwał ale sie przyjeło szybko 😀 😀

i dla wtajemniczonych..

ŁIJUŁIJUŁIJU
Post #10 23 Feb 2006, 03:12
ŁIJUŁIJUŁIJU - nie trzeba być wtajemniczony 😉 KungPower.. 😉 aby to zrozumieć no i powiedzmy, że ten post Cię uratował, ale żeby Ci się na przyszłość nie wymykało, zgłoś się do jakiegoś GMa po małą karę do kopalni 😊

Zaraz zdejmę bana.

I tak o to w powstał najkrótszy ban w Historii MW

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026