|
Post #11
23 Feb 2006, 03:20
QUOTE(IPKISS @ Feb 23 2006, 04:12 AM) ŁIJUŁIJUŁIJU - nie trzeba być wtajemniczony 😉 KungPower.. 😉 aby to zrozumieć no i powiedzmy, ze ten post Cie uratował ale żeby Ci sie na przyszłość nie wymykało zgłoś sie do jakiegoś GMa po małą kare do kopalni 😊 Zaraz zdejmę bana. I tak o to w powstał najkrótszy ban w Historii MW [right][snapback]10828[/snapback][/right] oo widze ze kolejny wtajemniczony 😀 ale za tym kryje sie tez pewna cos innego 😊 hiehie 😀 no coz moge powiedziec.. troche sie zdziwiłem ze zdjołes bana.. coz w takim wypadku pozostało mi powiedziec? Dziekuje? nigdy wiecej sie to nie powtorzy ? owszem dziekuje. Postaram sie zeby sie to nie powtorzyło lecz wiadomo Ork jest tylko Orkiem zdarzaja mu sie wpadki... a tak wogole to chyba wyrwe se moj plugawy jezyk... i zostane niemowa... telepata 😛 eh dzieki wam wszystkim ktorzy sie za mna wstawili.. wzruszyłem sie... Dziekowac - Po Thazgaziansku 😛 |
|
Post #12
23 Feb 2006, 03:27
Nie zgadzam sie z banem dla tej postaci...bo:
1. byla to rozmowa miedzy nami nie dotycząca innych graczy (w sensie nie trzymania klimatu lub smiania sie z kogoś) we wlasnej ... (bazie) 😉 2.trwało przygotowanie do przyjecia nowej członkini do klanu 3.wiadomosc o wyłaczeniu serwera jak wszystko bylo dopiente na ostatni guzik spowodowala zdenerwowanie naszego przewodcy,przyjaciela,brata...(baton nie lam sie)😊 Od pocztku gry na tym serwie spotykalem dobrych graczy trzymajacych klimat, ktorzy wiedza co to dobra zabawa w stylu RPG ale i mnostwo takich co nie wiedza.Jak spotkalem Betty pomyslalem... dobra kolejny ktory zapyta: ''masz jakies itemy na sprzedaz?'' albo cos w tym stylu... JEDNAK NIE 😎 z racji ze byl bardziej wyszkolony w sztukach walki zaproponowal pomoc młodemu taurenowi-czyli mnie.Wprowadził mnie w krąg graczy ktorzy potrafia grac i trzymac klimat (wiele sie od nich nauczylem)-pozdro cale DH 😊. W koncu zostałem przyjety do klanu (jeszcze raz dzieki) spoko graczy z klimatem i z klimatycznym poczuciem humoru. Jesli za tamten wypadek jest ban to nie wiem co sie dzieje z erwerem. Wielu graczy za nie takie łamanie regulaminu dostalo ostrzerzenia a nie bany.Moim zdaniem to nie sprawiedliwe. Wy wszyscy co nie trzymacie klimatu strzeszcie sie... nie wiecie kto czycha za kamieniem,drzewem lub wydmą...moze to bede ja a moze ktos inny z aparatem... Pozdro dla klimatycznych graczy 😎 Urchunk |
|
Post #13
23 Feb 2006, 08:04
Pozdro dla szybko czytających- Raghnar 😛
|
|
hotshot
|
Post #14
23 Feb 2006, 12:53
szkoda ze nieaktualne bo i ja sie chcialem wstawic za zdjeciem bana i to zanim przeczytalem pozdrowienia dla siebie ^^
nie bede teraz juz rozpisywac swoich argumentow, ktore powinny przemowic na korzysc betty, bo to juz nieaktualne... ale pozdrawiam :) |
|
Post #15
23 Feb 2006, 13:01
A ja tez nie zdarzylem a chcialem:]
|
|
Post #16
23 Feb 2006, 13:29
😠 nie pochwalam.... wymkło sie nie wymkło... TO NIE USPRAWIEDLIWIENIE...
teren Gildi ? to ze niby co mozecie sobie tam lamy odstawiac... primo slychac na 100 yardow secundo Gildia tez ma 3ymac KLIMAT i to TYM BARDZIEj... od klimatu sobie mozecie odpocząć kiedy emulator napisze ze wasze CONNECTION CLOSED... albo wtedy gdy jakis GM zworci UWAGE ze klimat off... on to wyraznie zaznacza... i nie banuje sie graczy ktorzy sie staraja... tylko graczy ktorzy leją na relugulamin i moralne zasady MW... 😠 nie ma tu wymowek zasada - jest zasadą... czyż nie... reguła jest regułą... nie ma odstepst... "wymckneło mi sie..." |
|
Post #17
23 Feb 2006, 14:17
QUOTE(temp @ Feb 23 2006, 02:29 PM) 😠 nie pochwalam.... wymkło sie nie wymkło... TO NIE USPRAWIEDLIWIENIE... teren Gildi ? to ze niby co mozecie sobie tam lamy odstawiac... primo slychac na 100 yardow secundo Gildia tez ma 3ymac KLIMAT i to TYM BARDZIEj... [right][snapback]10855[/snapback][/right] tutaj sie zgodze z Tempem , mysle ze pan Betty jak i Taijlin powinni sie zglosic o kare w kopalni ( Betty raz ju odbywal wiec wie z czym to sie je 😀 ) , teren gildii nie zwalnia z braku klimatu a wrecz przeciwnie, jako ze jest to w sumie teren wyjatkowy wymaga tez tymbardziej odpowiedniego zachowania od klimatu ratuja was tylko kanaly .... prywatne i to wszystko!! |
|
Post #18
23 Feb 2006, 22:13
QUOTE(KEt @ Feb 23 2006, 03:17 PM) kare w kopalni [right][snapback]10866[/snapback][/right] Hmm mysle ze to nie najgorszy pomysl. |
|
Post #19
23 Feb 2006, 22:20
Ok ja sie z wami zgadzam
Teren gildii absolutnie nie zwalnia z odgrywania postaci - wrecz przeciwnie Ale mysle ze akurat Betty nie jest nieklimatycznym graczem. Pozatym ze orkowi zdarzylo sie zabluznic to nie jest tak bardzo nieklimatyczne Pozatym mysle ze naprawde czasem komus moze sie cos zdarzyc jesli jest to raz na 10 lat to nie dzieje sie chyba taka tragedia zeby go bannowac Pozatym mysle ze zeby stwierdzic ze gracz jest zeczywiscie nieklimatyczny to chociarz ze 3 stuacje 3 screeny a nie jeden. Bo naprawde czasem mozna w ten sposob pozbyc sie cennych graczy. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |