📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Pomysły na nowe profesje RPG
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 28 Feb 2006, 02:04
hej... to ja szeroko nie lubiany TEMP... mam nowy burzacy monotonny spokoj umyslu pomysł...

chce zrobic nową profesję... np:

Tief Proffesion

albo jakies inne ale narazie ta mi do glowy wpadla...

trudnosc w tym, ze moze pomozecie mi obmyslec fajny algorytm dla tego. a moze tez macie swoje pomysly na nowe RPG profesje..
Post #2 28 Feb 2006, 05:46
co do zlodzieja to nie wiem czy to jest dobre 😛 gracze zaczna sie okradac i bedzie 1 wielka kicha. jak dlamnie calkowity nie wypal 😠 Podchodzisz zabierasz i tyle... No nie wiem czy znajdzie sie na to jakas chetna osoba 😛 Moze ktos kto zaczyna gre i kogos bedzie chcial oskubac 😢
Post #3 28 Feb 2006, 07:09
z wami nic nie mozna ruszyc... tylko narzekacie gorzej jak gracze... zamiast rozwiązywać problemy to ich unikacie... arghh 😠
Post #4 28 Feb 2006, 16:08
QUOTE(temp @ Feb 28 2006, 08:09 AM)
z wami nic nie mozna ruszyc... tylko narzekacie gorzej jak gracze... zamiast rozwiązywać problemy to ich unikacie... arghh 😠
[right][snapback]11229[/snapback][/right]

Nie ja twierdze, ze to po prostu zly pomysl a zlych sie nie rozwiazuje. Bynajmniej z mojego punktu widzenia. Ale przeciez mozesz zrobic ankiete czy gracze chca sie okradac nawzajem.
Post #5 28 Feb 2006, 18:51
to nie jest zły pomysł... tylko ciekawy i trudny.... ale chyba nikomu oprocz mnie tego trudu sie niechce podjąc...

to wymyślcie coś fajnego sami...
Post #6 28 Feb 2006, 20:18
Temp ja nie mowie, ze nie jest ciekawy ale nie wiem czy to sie spodoba graczom 😛
Post #7 28 Feb 2006, 21:03
e tam... wypalam sie w takiej atmosferze... a nawet nie ma Tlenu do palenia sie wogle.. phi
KEt
Post #8 01 Mar 2006, 11:21
hmm nie wiem w koncu nie kazdy jest piekny mlody bogaty i uczciwy 😊 mysle ze to dobry pomysl 😊 ze zlodziejem , do tego mozna by odrazu zawod wynalesc policje 😊 super sprawa 😀
Post #9 01 Mar 2006, 11:46
QUOTE(KEt @ Mar 1 2006, 12:21 PM)
hmm nie wiem w  koncu nie kazdy jest piekny mlody bogaty i uczciwy 😊 mysle ze to dobry pomysl 😊  ze zlodziejem , do tego mozna by odrazu zawod wynalesc policje 😊 super sprawa 😀
[right][snapback]11257[/snapback][/right]

Tylko ciekawe co powiesz jak bedziesz miala 60 lvl i ciebie okradnie 1 lvlowiec 😊 😛
No i tez jest myk ze itemy soul bedzie mozna jeszcze latwiej przenosic. Gracz zaklada inny go "okrada" i jest wymiana:P I tak teraz przenoszone są soul itemy.
Post #10 01 Mar 2006, 14:27
Hmm Gareon cos ty taki pesymista... niech bedzie zlodziej niech bedzie policja... graczom sie spodoba... niech sie cos dzieje niech gracze zajma sie czyms innym niz kampieniem i expieniem... bo ostatnim czasem to niektorym od lania bosow sie w glowie poprzewracalo... Proponuje by wprowadzic zawody juz tak na powaznie...
"Karzdy problem ma rozwiazanie, gdy nie ma rozwiazania to nie ma problemu..."

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026