|
Post #1
28 Feb 2006, 02:04
hej... to ja szeroko nie lubiany TEMP... mam nowy burzacy monotonny spokoj umyslu pomysł...
chce zrobic nową profesję... np: Tief Proffesion albo jakies inne ale narazie ta mi do glowy wpadla... trudnosc w tym, ze moze pomozecie mi obmyslec fajny algorytm dla tego. a moze tez macie swoje pomysly na nowe RPG profesje.. |
|
Post #2
28 Feb 2006, 05:46
co do zlodzieja to nie wiem czy to jest dobre 😛 gracze zaczna sie okradac i bedzie 1 wielka kicha. jak dlamnie calkowity nie wypal 😠 Podchodzisz zabierasz i tyle... No nie wiem czy znajdzie sie na to jakas chetna osoba 😛 Moze ktos kto zaczyna gre i kogos bedzie chcial oskubac 😢
|
|
Post #3
28 Feb 2006, 07:09
z wami nic nie mozna ruszyc... tylko narzekacie gorzej jak gracze... zamiast rozwiązywać problemy to ich unikacie... arghh 😠
|
|
Post #4
28 Feb 2006, 16:08
QUOTE(temp @ Feb 28 2006, 08:09 AM) z wami nic nie mozna ruszyc... tylko narzekacie gorzej jak gracze... zamiast rozwiązywać problemy to ich unikacie... arghh 😠 [right][snapback]11229[/snapback][/right] Nie ja twierdze, ze to po prostu zly pomysl a zlych sie nie rozwiazuje. Bynajmniej z mojego punktu widzenia. Ale przeciez mozesz zrobic ankiete czy gracze chca sie okradac nawzajem. |
|
Post #5
28 Feb 2006, 18:51
to nie jest zły pomysł... tylko ciekawy i trudny.... ale chyba nikomu oprocz mnie tego trudu sie niechce podjąc...
to wymyślcie coś fajnego sami... |
|
Post #6
28 Feb 2006, 20:18
Temp ja nie mowie, ze nie jest ciekawy ale nie wiem czy to sie spodoba graczom 😛
|
|
Post #7
28 Feb 2006, 21:03
e tam... wypalam sie w takiej atmosferze... a nawet nie ma Tlenu do palenia sie wogle.. phi
|
|
Post #8
01 Mar 2006, 11:21
hmm nie wiem w koncu nie kazdy jest piekny mlody bogaty i uczciwy 😊 mysle ze to dobry pomysl 😊 ze zlodziejem , do tego mozna by odrazu zawod wynalesc policje 😊 super sprawa 😀
|
|
Post #9
01 Mar 2006, 11:46
QUOTE(KEt @ Mar 1 2006, 12:21 PM) hmm nie wiem w koncu nie kazdy jest piekny mlody bogaty i uczciwy 😊 mysle ze to dobry pomysl 😊 ze zlodziejem , do tego mozna by odrazu zawod wynalesc policje 😊 super sprawa 😀 [right][snapback]11257[/snapback][/right] Tylko ciekawe co powiesz jak bedziesz miala 60 lvl i ciebie okradnie 1 lvlowiec 😊 😛 No i tez jest myk ze itemy soul bedzie mozna jeszcze latwiej przenosic. Gracz zaklada inny go "okrada" i jest wymiana:P I tak teraz przenoszone są soul itemy. |
|
Post #10
01 Mar 2006, 14:27
Hmm Gareon cos ty taki pesymista... niech bedzie zlodziej niech bedzie policja... graczom sie spodoba... niech sie cos dzieje niech gracze zajma sie czyms innym niz kampieniem i expieniem... bo ostatnim czasem to niektorym od lania bosow sie w glowie poprzewracalo... Proponuje by wprowadzic zawody juz tak na powaznie...
"Karzdy problem ma rozwiazanie, gdy nie ma rozwiazania to nie ma problemu..." |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |