|
Post #1
01 Mar 2006, 15:56
Witam...
ja mam problem chcialbym sie dowiedziec co tzreba zrobic zeby jakis gm poswiecil naszej gildii Dark Horde pol godziny czasu. Lokalizacje znalezlismy miesiac temu lekko, dwa tygodnie prosilismy sie wszystkich gmow o ustawienie kamyczka...to juz zrobione ( podziekowania dla Gareona ktory nam to zrobil ) ale o postawienie ogniska, kilku lawek i ozdob nie mozemy sie doprosic od ponad 2 tygodni....moglbym dostc jakiekolwiek info co mam zrobic, i ile prosic jeszcze o te 300 minut robity? Wiem ze gm sa zajeci, ale jakos kazda inna gildia ma "ustawione" obozowiska czy naprawde tzreba miec jakiegos gma w swojej gildii zeby to zrobil?? pozdrawiam [DH]Zaagh |
|
Post #2
01 Mar 2006, 17:03
O nie przesadzaj. My też nie mało się naczekaliśmy i choć w ekipie żadnego GMa nie mamy obóz stoi. Bardzo długo ganialiśmy się z KEt zanim nas odwiedziła...
|
|
Post #3
01 Mar 2006, 18:00
QUOTE(Gozu @ Mar 1 2006, 04:56 PM) moglbym dostc jakiekolwiek info co mam zrobic, i ile prosic jeszcze o te 300 minut robity? Chyba 30 minut... bo o 300 to bedzie rzeczywiscie trudno 😀 |
|
Post #4
01 Mar 2006, 18:23
no jak juz powiedzialem ze 300 to nie wypada zmieniac zdania 😉
|
|
Post #5
02 Mar 2006, 08:12
poprostu poczekaj na serverze albo na mIrcu na jakiegoś GMa i sie pytaj...
|
|
Post #6
07 Mar 2006, 17:51
Wybaczcie ze znow to mowie...
czekalem..prosilem....jeden GM sie pokazal...usiadl...i zniknal..... nie bede mowil kto i co na mnie polozyl.... Dziekuje Gareonowi ktory jako jedyny pokazal sie u nas i co nieco zrobil 😊 a innym gildiom ktore nie maja jeszcze domku zycze powodzenia.... |
|
Post #7
07 Mar 2006, 18:23
GM mial powod zniknięcia...
|
|
Post #8
07 Mar 2006, 18:36
Kiedy ostatnio rozmawiałem z KEt powiedziała, że narazie zawiesz działalność dekoracyjną? Chciałbym to zweryfikować ponieważ słyszę trochę o budowie klasztoru dla Heavenly Order itd. Jeśli KEt juz nie buduje to czy robi to jakiś inny GM? Nasz obóż wciąz jest niedoskonały i wiele prac przy nim potrzeba. Sporą sumkę Psy uzbierały i chielibyśmy dorzucić parę rzeczy. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
|
|
Post #9
07 Mar 2006, 22:28
Tak..wierze ze skoro Sluga Nienazwanego zniknal mial powod....
ale naprawde....ja wiele bym dal za ten oboz.....zbieramy spokojnie na domek..zamek czy cokolwiek... ale jesli i z tym beda TAAKIE problemy..... Betty odpuscil juz...reszta tez...ja sie trzymam ostatni tego domku bo jest on dla mnie wazna rzecza.... Naprawde proosoze Was znajdzie dla nas te 30 minut....o nic wiecej nie prosze |
|
Post #10
07 Mar 2006, 22:33
QUOTE(Gozu @ Mar 7 2006, 11:28 PM) Tak..wierze ze skoro Sluga Nienazwanego zniknal mial powod.... ale naprawde....ja wiele bym dal za ten oboz.....zbieramy spokojnie na domek..zamek czy cokolwiek... ale jesli i z tym beda TAAKIE problemy..... Betty odpuscil juz...reszta tez...ja sie trzymam ostatni tego domku bo jest on dla mnie wazna rzecza.... Naprawde proosoze Was znajdzie dla nas te 30 minut....o nic wiecej nie prosze [right][snapback]11947[/snapback][/right] ano odpusciłem.. zbieralem kasy zbieralem i wkoncu zaczolem klanowiczom mounty sponsorowac bo przynajmniej jakis porzytek.. mozemy sie pochwalic przynajmmniej tym ze kazdy u nas ma mounta gdy osiagnie 40 lv 😀 😎 teraz cza Awanowi dołozyc HEHE 😀 no a wracajac do domu.. to ten pomysł troche nie wypalil na servie.. wg mnie.. ale to juz niewazne.. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |