📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na brak pomocy GM dla gildii Dark Horde
« Wróć do forum  •  19 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 07 Mar 2006, 22:36
Mowiels tak....owszem racja ;p
ale popatrz prosilem Gareona, marudzilem mu i zrobil te kamyczki...potem znow prosilem marudzilem i mamy ognisko Tron ^^ i kuchnie ^^
teraz trzeba dokonczyc to..a ze GMowie, badz jak kto woli Sludzy Nienazwanego sa zajeci i nie maja czasu nie nasza wina.....

ja wiem tylko ze nie odpuszcze ^^
Post #12 07 Mar 2006, 22:39
Walczmy o miejscówe skoro inni mają to czemu my nie możemy mieć.
Tak przy okazji pozdrawiam gildie 😀
Lorelai 😛
Post #13 07 Mar 2006, 22:45
hahahahaah swieta racja Xeno do boju ^^
nie damy sie tak latwo ^^
zrobimy strajk kolo SW jak tzreba bedzie ^^
Post #14 07 Mar 2006, 22:47
QUOTE(Xeno @ Mar 7 2006, 11:39 PM)
Walczmy o miejscówe skoro inni mają to czemu my nie możemy mieć.
Tak przy okazji pozdrawiam gildie 😀
Lorelai 😛
[right][snapback]11950[/snapback][/right]

wkoncu sie wydało 😛 😛 hehehe

=)

no jak chcecie walczyc to ja 200g od reki na domek moge przeznaczyc specjal for u lori :* 😛 😛 😂 😂
Post #15 07 Mar 2006, 22:58
E no tak od razu 200g nie moge tego przyjąć, troche za dużo nikt mi jeszcze takich prezentów nie robił 😀 . A wydało się już w moim innym poście, jedyną osobą co wiedziała był Zaagh 😀 bo raz mi się wymsknęło w rodzaju męskim 😀 , ale nie wiem czy wam powiedział czy nie hehe. Dobra ale to nieważne, ważna jest walka o domek możemy zrobic strajk pod SW ja się na to pisze. Pozdrawiam.
Post #16 07 Mar 2006, 23:29
QUOTE(Xeno @ Mar 7 2006, 11:58 PM)
E no tak od razu 200g nie moge tego przyjąć, troche za dużo nikt mi jeszcze takich prezentów nie robił 😀 . A wydało się już w moim innym poście, jedyną osobą co wiedziała był Zaagh 😀 bo raz mi się wymsknęło w rodzaju męskim  😀 , ale nie wiem czy wam powiedział czy nie hehe. Dobra ale to nieważne, ważna jest walka o domek możemy zrobic strajk pod SW ja się na to pisze. Pozdrawiam.
[right][snapback]11954[/snapback][/right]

ja wiedziałem 😉 hmm i tylko ja i zaagh z tego co wiem 😛

no i hmm niech tak zostanie ^^ ja bede mordowal straznikow pod sw 😊 i wkoncu dojdziemy do krola mu wyrwiemy z tylka zgode pod budowe hahaha 😛 ale czemu akurat pod sw?😛 nie lepiej do thrala pojsc i zabic drania 😛 ehehehheheh 😛
Post #17 08 Mar 2006, 13:40
Nieeee...to by bylo za banalne....a najszybciej nam sie uda zwrocic czyjas uwage pod SW ^^ oczywiscie na pewno beda kloopoty waalki i tak dalej.....ale coz 😉 moze nas w koncu uslysza ^^
Post #18 08 Mar 2006, 13:43
No to co na SW? Bo ja moge strajkować 😀
Post #19 08 Mar 2006, 13:56
hehehehe trzeba ugadac ekipke i isc strajkowac 😊
ja sie na wowie pojawie za jakeis +/- 2h wiec wiesz 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026