|
Post #31
05 Mar 2006, 14:34
Yagarn napisales mi na whisper zebym wpisal"pvp on" wpisale to pokazalo sie ze jestem na pvp ON ...a to z enie mogles mnie zaatakowac to juz nie moja wina... to juz jest blad zwiazany z serverm nie moja wina... a Jontek i Shenezer bronili sie bo tez nam zadawali obrazenia... i jeszcze jedno powiem : CZY NIE LEPIEJ BY BYLO JAK BYSMY SIE TAM ZATLUKLI WSZYSCY RAZEM A POTEM BYSMY MIELI CHOC RADOCHE Z TEGO ZE SIE COS DZIALO A NIE TYLKO ZADANIA I WALENIE POTWOROW...
|
|
Post #32
05 Mar 2006, 14:39
Ale JACA... Jak cie poprosilem o to zebys sie przelogowal to powiedziales "ze mi sie kurwa nie chce teraz"- no to bardzo mi przykro jesli ci sie nie chcialo.
Nie pisz Capsem. Jeśli chciałeś się zatłuc to nie ma problemu. Wyzwałem cię na pojedynek to tchorzyłeś i bezczelnie się broniłeś argumentem, że jestem starszy i silniejszy... Trzeba było mnie nie wyzywać od rolnika itd. to bym się z toba nie chcial pojedynkować. Zresztą to w ogóle nie jest argument- ja jesli wyzywal mnie na pojedynek ork z Hordy (Zaagh Ave) o 8-10 lvli mocniejszy to stawalem do pojedynku i nie tlmaczylem sie glupio. |
|
Post #33
05 Mar 2006, 14:41
ZAKON MROKU --- czemu nie moze byc niby taka nazwa dla gildi ?? co w przymierzu wszyscy sa "czysci" i grzeczni?? to czemu istnieja defiasy... jedni sa dobrzy inni maja ciemne charaktery a dla ciebie w Alliance wszyscy podazaja sciezka jasnosci?? jesli tak myslisz to chyba ty i twoj tok myslenia jest zakala serwera...my odgrywamy swoja role jestesmy ciemne charakterki i jest gites a to ze ci sie nie podoba to ze podazamy sciecha cienia to juz twoj problem ... nie powinno cie obchodzic to i dlaczego tak robimy jesli robimy to w klimacie
|
|
Post #34
05 Mar 2006, 14:42
Obrazenia zadawaly tylko granaty czary itp ani 1pkt dmg nie zabieraja....
<jontesek>Pozdro |
|
Post #35
05 Mar 2006, 14:43
ty teraz nie gadaj kto mial racje kto nie tylko staraj sie udowodnic ze zamieszki byly klimatyczne
|
|
Post #36
05 Mar 2006, 14:43
No ale zawsze można tą nazwę jakoś lepiej obmyślić... Same mroki cholera w tym Alliance. No i jeszcze władcy od czasu do czasu 😀 . Troszkę pomysłowości, myśmy parę dni czekali z założeniem gildii (Raghnar i ja) żeby tylko nazwa była w miarę sensowna.
Zamieszki były klimatyczne, ale złamaliście regulamin. Wasze teksty były niezwiązane z klimatem. No i te twoje bluzgi- skoro masz regulamin, a w regulaminie jak byk jest napisane że nie wolno bluzgac to nie bluzgaj, nie ważne czy to bitwa i jestes cholernie zdenerwowany, czy zwykla przepychanka. Ja w SW już sporo utarczek słownych miałem, jakoś tak się sklada ze zawsze spotkam tam kogos kto mi sie nie podoba 😀 Pechowy cosik jestem. Ale mimo tylu potyczek i przepychanek, w zadnych nie uzylem slowa mocniejszego od "cholere" badz "sukinkot"- i tyle. Krasnolud zazwyczaj powinien klnąc jak szewc, no ale skoro regulamin mi tego zabrania to sie chamuje- proste. |
|
Post #37
05 Mar 2006, 14:48
dla mnie np. bezsensem jest nazywanie gildi po angielsku ... wkoncu jest to server polski wiec dlaczego nazywac gildie po angielsku np. Guardians of light...a skoro jestesmy ciemne charakterki to nazwa fajna a i jest klimatycznie bo jest zakon palladynow i teraz bedzie zakon tych co przesli na ciemniejsza sciezke ZAKON MROKU 😀
|
|
Post #38
05 Mar 2006, 14:49
ahhhh....klimaciki ^^
W tym klimacie siedzie liczac skromnie +/- 8 lat....czyli statystycznie wiecej niz przecietny gracz ma lat 😊 ( ofkorz ta i poprzednia wypowiedz nie miala nikogo obrazic, a jesli obrazila to przepraszam ^^ ) ( no i oczywiscie nie mowie ze jestem najstarszy tutaj stazem... ;p ) A jeszcze cos bo zapomnialem....jesli jest jakas zadyma w karczmie, w miescie czy gdziekolwiek...niech Gm wcieli sie w straznika...i doprowadzi winnych do wiezienia...proste, nie trzeba sie az tak meczyc..a klimatu w tym co niemiara ^^ |
|
Post #39
05 Mar 2006, 14:50
Już w sumie gdzieś mam tą nazwę... Niech sobie będzie, jakoś to ścierpię. Nazywanie gildii po angielsku też jest bezsensowne dla mnie. Mamy swoj jezyk, a ktos kto mowi ze po angielsku lepiej brzmi nie ma racji 😛
|
|
Post #40
05 Mar 2006, 14:51
Gozu ma racje... no ale po co lepiej dac BANA no nie.... 😐
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |