📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4298
« Wróć do forum  •  72 post(ów) w temacie 1 4 5 6 7 8
Post #51 05 Mar 2006, 15:37
No to jesli ktos ma przyjechac z takich pierdolnietych palantow jak ty to dawaj jestes odrazu wysylam ci esa gdzie o ktorej sie spotykamy ... a nie cwaniaczki wszyscy przez kabel... a chyba do ludzi ty nie dorosles bo gdzie nie zajrzy sie na forum to THORSTEN znowu sie do czegos przyczepia...wewz idz sie utop stara cie chyba nie kochała
Post #52 05 Mar 2006, 15:39
uuuuuuu i jeszcze coss dodam jestes dupowlazem , gdzie tylko nie jestes to szukasz okazji zeby jeszcze glebiej sie wcisnac W GeMowski rów !!!
Post #53 05 Mar 2006, 15:39
ket napisz mi co twoim zdaniem mamy robic na tym serwerze zeby byl klimat.
klimatycznych bujek nie mozna, klimatycznych wyzywan nie mozna niczeg0o nie mozna nidlugo bedzie mozna chodzic tylko chodnikiem w sw a poza to tylko wytyczonymi sciezkami i dajcie jeszcze znaki drogowe z ograniczeniem predkosci. I moze jeszcze zrobcie skrypt zeby sprzedawca nie sprzedawal piwa nieletnim gracza. Ale wtedy byl by klimacik no poprostu miodzio.

naprawde to ma byc gra fantasy a nie wirtualne wiezienie.

juz nudno jest spotkykac osoby piszace witam bywaj itp.

pozdrawiam
Post #54 05 Mar 2006, 15:39
KEt - i zawsze moja Euforia byla uzasadniona nie wiem ja kinnym mnie denerwuje jak ktos stanie nademna powie o pokurcz i zaczyna nademna skakac aqlbo siada namnie
wtedy raczej <chyba ze sie myl> mam prawo zapaskudzic mu granatem
stad wlkasnie moje udzialy w tych burdach

a co do dresarskiego zachowania to potwierdzam zachowywali sie jak typowe dresy "Zakon z diura w kroku"
czy jakos tak nie pamietam...
Post #55 05 Mar 2006, 15:42
JACA DRESIAZU KUR>> CZLOWIEKU NA USTAWKACH Z KIBOLAMI SIE WYCHOWALES DZIECKO Z TEGO CO WIDZE TYLKO TY ROBISZ Z SIEBIE NIE WIADOMOC ehh szkoda slow ...
<jonteus>
Post #56 05 Mar 2006, 15:43
Jaca dzieki ^^

ale mam chlopaki do was prosbe...naprawde na jeden raz wystarczy tylko ten temat nie jeździjcie po sobie...
to tylko gra...pamietajcie o tym..nie ma sie co na siebie "irytowac" dajcie spokoj bawcie sie, grajcie, klimata robcie, ale nie odwalajcie takiej chamowy, bo za tydzien kazdy z MW bedzie kogos innego chcial "dorwac" i zrobi sie jeszcze gorzej niz jest 😉

Shenzer witam ^^
wiesz masz duzo racji....najlepiej to neich pewne gildie tylko koxaja "klimatycznie" ciagle na bossach
a my siedzmy na polankach i bawmy sie byle klimatycznie 😀
Post #57 05 Mar 2006, 15:44
JACA aż mi żal klawiatury na takiego palanta... Jestem wielki i straszny bo mieszkam w malborku przyjedzcie do mnie poznacie kolegów z blokowiska... Co ty w ogole próbujesz tym udowodnić? Żałosnę są te Twoje teksty... A propos niekochającej matki... to agresja nie bierze sie znikąd... Koledzy cie nie lubia, mama nie przytula, siostra bije czy musisz spac na twardym lożku? POwiem Ci tylko że są odpowiednio brutalne gry gdzie możesz odreagować i nie psuć nam atmosfery.
Post #58 05 Mar 2006, 15:49
Thorsten jesli myslisz ze proboje zrobic z siebie kogos .... eee wiesz nie chce mi sie pisac poprostu jesli czujesz sie na silach zbierz ekipe przyjedz ... nie wiem , chcesz Solo tez jest taka opcja ... ustawka mile widziana ... z niczym nie zartuje wiec jak cos podaj termin i bedzie wszystko zalatwione...a teraz zegnam bo odchodze od kompa ..jak by co odpisze potem
Post #59 05 Mar 2006, 15:49
No stary, ustawa pod stadionem i jazda.

JACA z szacunkiem radziłbym do Thorstena. To jest osoba która bardzo długo na serwerze przebywa i swoje wie. Jego dążenia są identyczne jak i moje- składa skargi po to, by oczyścić serwer. Nie po to żeby się podlizać GMom, bo to jakoś specjalnie nas nie rajcuje.

I mogę powiedziec ze nie mam zamiaru przestac "Wlazic w dupe GMom". Nie ma to jak to uczucie gdy dzieki tobie swiat MW opuscil kolejny ...(tutaj można wstawić swoje epitety)

Łaaał odchodzisz od kompa... Musiałeś to napisać nie? Tak rzadko to się zdarza więc dobrze jest się pochwalić! (a to a propos twoich wrzut pod adresem mojej osoby)
Post #60 05 Mar 2006, 15:57
Wybacz JACA jeśli cie zawiode ale nie mam swojej "ekipy" przynajnmiej nie do takich celów. Swoje problemy rozwiązuję sam i bynajmniej nie znaczy to, że będę jechał przez całą Polskę żeby spóscić łomot jednej niedowartościowanej osobie. Nie dlatego, że boję się Twojej "ekipy" choć wiem, że dostałbym od NICH tęgie wciry, bo ja znam taki typ ludzi. To jest własnie ta "subtelna" różica między nami. Ja jestem bogiem pośród małp tarzających się we własnym gównie (pozdrawiam tam na dole JACA) nie próbuj bo tak wysoko nigdy nie podskoczysz... Moja przyjaciólka zwykła mawiać " ludzie to nie anioły - skrzydeł nie mają. Pod chmury nigdy nie wzlecą." Tarzaj się dalej i pisz esa do swojej ekipy - żyj swoim żałosnym życiem i nie zajmuj małej głowki czymś czego ie zrozumiesz.

PS. Dzieki Yag... Żałuje że nie mogłem pomóc inaczej.
« Wróć do forum 1 4 5 6 7 8

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026