📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Czy imię Ivan lub Van Ivan pasuje do klimatu gry?
« Wróć do forum  •  24 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 05 Mar 2006, 19:12
musze zmienic imie.... i mam takie pytanie czy bedzie pasowalo graczom imie Ivan lub Van Ivan ... piszcie swoje uwagi tylko prosze z luzem a nie ...to tylko imie...imie jest chyba w klimacie fantasy... wiec pytam sie czy jak juz bede gral znowu nie uslysze zastrzezen ze gram z nieklimatycznym imieniem ... bardzo podoba mi sie to imie i takie chcialbym miec
Post #2 05 Mar 2006, 19:16
no niewiem jak dlamnie taki niezabardzo ale jak ci sie bardzo podoba to jestem za
Post #3 05 Mar 2006, 19:42
MI sie Ivan kojarzy z ruskim bimbrownikiem więc ogolnie nie 😉

Ale jesli tobie sie podoba, to w sumie nie problem.
Post #4 05 Mar 2006, 20:18
nom mi sie bardzo podoba 😛 i znalazlem je na stronie i tam pbyl jakis Ivan Van ktos tam i tam bylo to miedzy imionami fantasy wiec pomyslalem ze nie bedzie zle jak bym mial takie imie
Post #5 05 Mar 2006, 20:21
To dobrym pomyslem bedzie rowniez wymyslenie wlasnego imienia zamiast pozyczania czyjegos... Ivan to dla mnie bialoruski gangster 😛
Post #6 05 Mar 2006, 20:30
Ej no ale nie mozna tak patrzec na to ... w sumie ktorys z was sam powiedzial nie mieszajmy swiata zewnetrznego z fantasy MW ... wiec brzmi klimatycznie no nie ... a tak apropos to z tymi malpami bylo bardzo obrazliwe itp. ale wiesz mozesz dalej wyzywac.... ja poprostu przeprosze za swoje zachowanie ale powiem : NIE TYLKO JA PISALEM OBRAZLIWE RZECZY a wszyscy wjechali na mnie ze JACA najgorszy... no ale coz KAZDY PONAD KAZDYM zawsze tak jest
Post #7 05 Mar 2006, 20:49
albo nie .... wole imie "Shark" bo Ivan to bez kitu .. jeszcze Delphin wejdzie do wowa i bedzie kaplica
Guest
Post #8 05 Mar 2006, 20:51
Jak juz mowilem Shark mi sie bardzo podoba, chodziasz nie wiem jakie bys mial imie to i tak znajda sie lamy na servie ktore sie doczepia do tego imienia. Wiem bo kiedys sam tego doswiadczylem.
Post #9 05 Mar 2006, 20:59
Spoko jeśli Ty mnie przeprosisz to i ja to zrobię. Nie chciałem, żeby tak to wyszlo, a zaatakowałeś mnie bez powodu. Wierz mi, że ja nie robię tego wszystkiego żeby uprzykszać ludziom życie lub by zaskarbić sobie miłość IPKISSa czy kogoś innego. Chcę sobie po prostu pograć, a nie denerwować się i słuchać jak ktoś mnie straszy bójkami...

Dziś na przykład mało mnie krew nie zalala jak SoTD zrobiło fermę drobiu w banku SW... (tak zupełnie btw. Zibi i Wazi powinni lepiej dobierać sobie kolegów, bo mnie padaka bierze jak widzę rozgdakana chałastre... chętnie bym z wami porozmawial o żałosnym zachowaniu waszych ludzi ale nie będę takl daleko od tematu odchodził)

Wybacz mi, że Cię obraziłem, ale szedłem za ciosem, Twoim zresztą. Jeśli chcesz to pomogę Ci wymyśleć imię mniej ruskie bądź nazwę dla gildii bo ta trąci banałem. To tak zupełnie szczrze. Nie będę chował urazy jęli Twoje przeprosiny również są szczere.
Guest
Post #10 05 Mar 2006, 21:04
Thorsten ty jelopie hahahahah ty sie zastanow. Z Liferootem miales na pienku , z Paroma panami z SotD tez z JAca i wieloma innymi. Ty kurna jestes nie wyyty seksualistycznie czy co? Stary nie iwem kto cie splodzil wiele osob na ciebie nazeka i maja racje, ja tez jaks ie z toba spotaklem mialem nie mile wrazenie, byles arogancki. Stary zastanow sie , kablem byc to nie sztuka

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026