|
Post #1
06 Mar 2006, 16:05
10. Na koncie MG nie wolno zakładać postaci do gry!
11. MG który chce sobie pograć powinien używać konta bez przywieli. 12. MG który gra na koncie bez przywieli powinien się dostosować do regulaminu gracza! 14. MG zabrania się podawania graczom nazw swoich postaci na koncie bez przywilejów Naduzycie wladzy... zle sedziostwo... beznadziejne rozwiazanie sprawy... jesli juz trzeba przestrzegac regulaminu to niech to robia wszyscy a nie tylko gracze cierpia na tym... |
|
Post #2
06 Mar 2006, 16:22
"zamieszki w SW brak reakcji na pouczenia GM, publiczne wyzywanie sie , niekulturalne zachowanie"
Nie bylo tam MG.... tylko KEt pod postacia Leith a to chyba na koncie zwyklego gracza wiec gdzie upomnienia MG... a pozatym ehhh jesli w swiecie wirtualnym nie moze byc zamieszek to ehhhh szkoda gadac to co to za granie jesli nic sie nie dzieje... |
|
Post #3
06 Mar 2006, 17:01
Ja nadal czekam na dowody na moje "wykroczenia" czy tez "złamanie regulaminu".
Ket nie unikaj moich pytan. EDIT: Pan Yagarn - tez brał udział w "zamieszkach", tez "publicznie bluzgał", a mimo to sobie teraz gra... Pozdrawiam wszystkich kolegow na MW. |
|
Post #4
06 Mar 2006, 17:15
Wy jestescie niereformowalni po prostu. Zebralo sie trzech na swiat obrazonych... Ojejku, jak to oni ucierpieli.
Ja, dla twojej cholera wiadomosci, uczestniczylem tylko w utarczkach slownych. A szkoda. (Zreszta to wasza wina, mieliscie powylaczane pvp- zeby pvp sie uaktywnilo trzeba zrobic relog). Nie uzywalem przeklenstw- JACA zarzucil do mnie tekst "zamknij jape szmato kurewska"- pozostawie bez komentarza. Prosze o zamkniecie kolejnego, nic nie wnoszacego tematu... |
|
Post #5
06 Mar 2006, 17:16
QUOTE(Yagarn @ Mar 6 2006, 06:15 PM) Wy jestescie niereformowalni po prostu. Zebralo sie trzech na swiat obrazonych... Ojejku, jak to oni ucierpieli. Ja, dla twojej cholera wiadomosci, uczestniczylem tylko w utarczkach slownych. A szkoda. (Zreszta to wasza wina, mieliscie powylaczane pvp- zeby pvp sie uaktywnilo trzeba zrobic relog). Nie uzywalem przeklenstw- JACA zarzucil do mnie tekst "zamknij jape szmato kurewska"- pozostawie bez komentarza. Prosze o zamkniecie kolejnego, nic nie wnoszacego tematu... [right][snapback]11735[/snapback][/right] A ja nadal czekam na dowody , gdzie użyłem "przeklenstw". Tak samo Shenzar, ktory był po przeciwnej zresztą stronie. |
|
Post #6
06 Mar 2006, 17:20
jesli ban dla postaci JACA jest niesluszny, to zejdz mie z oczu niechaj cie wiecej tutaj nie widze bo leb twoj w rynsztoku spocznie...
Poza tym bylem tam rowniez ja i po chwili pojawila sie tez KEt... wiadomo chyba ze przejscie na postac GM wymaga przelogowania co wymaga czasu.... A Yagarnz zachowywal klimat nie wyzywal od "lamusow" itp itd |
|
Post #7
06 Mar 2006, 17:22
QUOTE(stelloZZa @ Mar 6 2006, 06:16 PM) A ja nadal czekam na dowody , gdzie użyłem "przeklenstw". Tak samo Shenzar, ktory był po przeciwnej zresztą stronie. [right][snapback]11737[/snapback][/right] Czy wy ludzie macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem?. W gimnazjum tego ucza. Nie prosze o zdjęcia bana, czy skrócenie go. Prosze tylko aby Ket pokazała za co banuje . |
|
Post #8
06 Mar 2006, 17:23
ty Yagarn tez wyzywales tak samo jak my np. od "pieprzonych szmatlawcow"(slowa polecialy do Kederimonda) wiec nie udawaj glupka ..... domagamy sie sprawiedliwosci jesli ci zdjeli bana to my chcemy takze miec zdjety.....
|
|
Post #9
06 Mar 2006, 17:27
Dobra wszytko jasne.... KAZDY PONAD KAZDYM , KTO SIE LEPIEJ PODLIZUJE TEN DALEJ ZAJDZIE TO JEST ZASADA NA MW tak?? ... aha no to mogliscie tak odrazu powiedziec a nie zakladamy jakies bneznadziejne fora
|
|
Post #10
06 Mar 2006, 17:40
Jestes zly, moze i slusznie, bo fakt czasem sprawiedliwosc na mw kuleje, ale udawanie obrazonego i zbuntowanego na caly swiat wiele ci nie da. Jesli uwazasz, ze sa osoby podlizujace sie, napisz to, ale w inteligetny, kulturalny sposob. Bo pisanie w postach po jednym zdaniu, nie przedstawianie zadnych konkretnych argumetow jest poprostu smieszne. A co do banow, to kara za nie przestrzeganie regulaminu i nie sluchanie rozkazow gm (bo normalne jest, ze sluchac ich trza). Nie bronie gmow bo nie i oni czesto zachowuja sie smiesznie (no nie wszyscy, ale 😛 ), ale i nie mozna z gory osadzac, ze wszyscy sa zli i przeciw tobie. Zastanow sie zanim cos napiszesz.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |