|
Post #11
06 Mar 2006, 17:58
o racjiu jaki fajny post... 😀:D:D
uargggggghhhhhhh to o kim mowa? moje skromne zdanko: bany - powinny byc udowodnione publicznie klecie, wyzywanie - ok do granic moralnych dopuszczone aha i oskarzenie w nas GM... to ktory to GM naduzywa swej mocy... ? ktory GM łamie regulamin... prosze dowód ? a i wasze oskarzenia tutaj tez przeciez nie są poparte zadnymi dowodami... |
|
Post #12
06 Mar 2006, 18:03
no bo taka jest prawda wszyscy sa za tymi ktorych znaja.. mnie tutaj nikt nie zna i wiadomo ze nikt nie bedzie za mna... nerwy mi juz puszczaja od tego wszystkiego ... powiem tylko tak NA ŁASKE KŁADE LASKE ... nie bede tutaj juz nic pisal bo i tak nie przegadam... nie mam zamiaru sie tutaj z wami uzerac ... dzieje sie coraz to gorzej... nie bede pisal postow i sie tylko denerwowal... ale sposob rozwiazanie problemu w stormwind to zostawie bez komentarza bo nie ma sensu komentowac bo oczywiscie wladza wyzsza ZAWSZE ma racje
|
|
Post #13
06 Mar 2006, 18:06
ej wogle o co chodzi z tym storm wind... ja nic nie wiem... hm????
i wal smialo.. po to jest forum.. tylko nie odpowiedziales na moje pytanie... aha ja i tak nikogo nie znam... to nie jestem za nikim 😛 |
|
Post #14
06 Mar 2006, 18:10
Urazona duma dwoch panow... Caly, czterostronicowy temat o tym na forum jest(już zamknięty) w dziale bany- Masowy ban. Poczytaj, przejrzyj obrazki, wszystko się wyjaśni.
|
|
Post #15
06 Mar 2006, 18:31
Chłopie daj mi screena i pozniej mow do mnie.
Czytałem, ogladalem obrazki i nic się nie wyjasniło. |
|
Post #16
06 Mar 2006, 18:42
Hmmm jakaś dziwna ta sytuacja. Każdy się pluje i nie wiadomo w sumie o co...
Yagarna sie nie czepiajcie, bo nie ma o co. Nawet jeśli bluzgał to robił to w sposób klimatyczny ( w przeciwieństwie do innych - tu mówie o tym co widziuałem na screenach, przy zajściu mnie nie było) Pan StelloZZa, choć nie lubie go strasz nie, ma rację. Nie ma na niego screenów to bana być nie powinno. Jontek również bana mieć nie powinien za to że jest gnomem. W ogóle głupi pomysł "ban za bójki", co innego za nieklimatyczne odzywki. JACA już przed banem się nie uchroni, bo nawet we mnie "zamknij japę szmato kórewska" budzi pewien niesmak. Niestety tu wchodzimy na grzązki grunt kultury językowej na serwerze, a na ten temat każdy ma inne zdanie. PS. Panowie nie zgrywać męczenników. Bluzg bluzgowi nierówny i nie można wrzucać wszystkiego do jednego wora. Zastanówcie się jak mogły przypuszczalnie wyglądać bluzgi w dawnych czasach lub poczytajcie Sapkowskiego i wyznaczcie sobie pewną granicę. |
|
Post #17
06 Mar 2006, 18:46
A ja mam nnieodparte wrażenie, że ponieważ tamten temat został zamknięty to powstał drugi traktujący o tym samym 😑
Ci co nie wiedzą za mają bany- zapytajcie KEt, jest coś takiego jak mIRC przeca. |
|
Post #18
09 Mar 2006, 11:28
można używać w świecie Mrocznych Wrót ? Już wam pisze, że te które używacie wy są za ostre! I nie pasują do naszego świata…
Co jeden to mądrzejszy a jak jest jakiś problem albo nie daje sobie z czymś rady to do mnie albo do innego GMa na priv… co do tego jakie macie prawa na MW ? hmmm właściwie żadnych praw nie macie i to staram się wam uświadomić od początku istnienia serwera, że wy macie tylko grać jak normalni ludzie a jak nie potraficie to nie wiem szlaban na Internet na kilka lat… Co do kolegi stelloZZa Jak już pisałem nikt nie ma czasu aby sprawdzać 100MB logów żeby Tobie udowodnić winę. Jeśli nie jesteś winny to bardzo mi przykro no nikt nic na to nie poradzi. A co do KEt to ona nikomu winy udowadniać nie musi bo prokuratorem nie jest, tylko GM który ma zaufanie Admina. A o do screenów ? Zawsze gdy zaczyna dziać się coś złego znajduje się nagle pełno screenów na daną akcje ? haha czy wy gracie w tego WOWa czy tylko screeny robicie ? A może wiecie kiedy robicie coś źle i wtedy screeny robicie w momentach wam odpowiadających ? Jestem za zamieszkami i nawet robieniem burd w SW ale umiejętnie a jak kostnie potrafi to takiemu panu podziękujemy… Z tego co widać na screenach JACA tego nie potrafi. Przytoczony REGULAMIN GM któy został tutaj przytoczony nie został wprowadzony nigdy. |
|
Post #19
11 Mar 2006, 03:14
haha... nom... cos sie generalnie na forumie popsuło... 😳 ludzie jacys tacy... wredni, nieuprzejmi.. i wez tu rob im dobrze 😛
QUOTE(IPKISS @ Mar 9 2006, 12:28 PM) Co do kolegi stelloZZa Jak już pisałem nikt nie ma czasu aby sprawdzać 100MB logów żeby Tobie udowodnić winę. Jeśli nie jesteś winny to bardzo mi przykro no nikt nic na to nie poradzi. ... A o do screenów ? Zawsze gdy zaczyna dziać się coś złego znajduje się nagle pełno screenów na daną akcje ? haha czy wy gracie w tego WOWa czy tylko screeny robicie ? . [right][snapback]12087[/snapback][/right] ja mam czasem czas na logi... chociaz powiem wam ze jedno sledztwo zajelo mi ze 4 godziny... 60MB log... 😛 a moje screeny zajmuja 310MB 🤔 |
|
Post #20
11 Mar 2006, 07:14
stelloza by sie nie plul gdyby zobaczyl ze od dwoch dni grac moze, a po prostu moje zabieganie sprawilo ze w poscie 🙂 nie napisalam tego
poza tym jestescie zalosni, przekupki na targu tfuuuuu gorzej dzieci, zachowujecie sie jak 5 latki w przedszkolu az mi sie ... tfuuu 5 latki w przedszklu sa madrzejsze i potrafia skladac ladniejsze zdania i bardziej rzeczowo sie wyrazac jak komus bana to super ale jak ja dostane do .... bla bla bla ... nie jestescie konsekwentni... Ipkiss moze zrobic MW od 18 roku zycia? 😀 ( ps wraz w prowadzeniem nowego emu wejdzie cos nowego .... a wtedy nie ma bata na zadnego z was , a bany sie skoncza DELETE konta pkt 12 NIE CHCEMY TU PLACZEK I NARZEKACZY tak nie chcemy bo przez was przyjemnosc grania staje sie UDREKA |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |