📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Prośba o usunięcie konta hotshot
« Wróć do forum  •  14 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 07 Mar 2006, 18:45
E tam, nie masz prawa tak gadac, to ich decyzja. I jak najbardziej ich rozumiem. Moze ja nie hordziak, moze nie gralem z nimi, ale sa to, a wlasciwie byli jedni z najznakomitszych graczy calego serwera. Ja tez ostatnimi czasy gram mniej, ale czy to serwer sie nudzi, czy gra nie wiem... Tak czy inaczej oddajmy honory dumnym wojom hordy. Niech odejda w spokoju (moze spotkamy sie na jakims serwerze dd online jak tylko takowe wyjdzie 😛 )
Post #12 07 Mar 2006, 18:53
Uważam, że fakt iż są oni jednymi z najwspanialszych graczy tego serwera do czegoś ich zobowiązuje. I mam pełne prawo tak myśleć. Bo gdyby każdy klimatyczny gracz zrobił tak jak oni, czyli po prostu uznał, że z serwerem nie da się nic zrobić to zostałoby tu może dwudziestu luda. Jakby nie patrzeć to jest dużo osób które klimat trzymają.

Mi się ta decyzja bardzo nie podoba, ale cóż, nie mam zamiaru nikogo nakłaniać do powrotu. To jest wszystko ich wola, tutaj nie mam prawa niczego zmieniać. Wyrażać swoje zdanie zawsze mam prawo. To nie Białoruś.
Post #13 07 Mar 2006, 21:16
QUOTE(Yagarn @ Mar 7 2006, 07:53 PM)
Zastanówcie się lepiej co zrobić, by serwer był lepszy a nie tchórzycie.
[right][snapback]11911[/snapback][/right]

Poniekad obraziles ich takimi slowami. Zrobili wiele dla serwa, ale jesli gra przestala im sprawiac przyjemnosc, nie maja wiecej ochoty walczyc z wiatrakami, to ich wola, powinnismy im byc wdzieczni za to co zrobili. Wszystkim chyba zal ich odejscia, ale coz, ludzie przychodza i odchodza, jakos trza sie z tym pogodzic...
Post #14 07 Mar 2006, 21:32
Jak odchodza to odchodza... ich wola t/c

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026