📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Głosowanie nad zmianami serwera i resetem postaci
« Wróć do forum  •  70 post(ów) w temacie 1 3 4 5 6 7
KEt
Post #41 11 Mar 2006, 12:25
ktory z was pamieta update w polowie listopada ? gdzie wlasnie byla opcja druga, nowe emu , nie resetujemy....

czesc postaci ( w tym moja ) poszla sie... niestety zaczelo sie a temu skasowali a mi nie nauczona doswiadczeniem wiem co bedzie sie dzialo

ostatnio wogole zauwazam ze zaczyna sie tu robic niezly burdel a ja was juz dawno przestalam rozumiec...

pkt 12 regulaminu i aloha 🙂
Post #42 11 Mar 2006, 12:40
Ket po pierwsze bedzie takie cos: "a mi skasowali a jemu nie-czemu?" a po drugie nie kasujac postaci i wprowadzajac nowy emu, bedziemy mieli mase bledow ze starymi world saveami. Jeden z gmow mi o tym powiedzial.
Post #43 11 Mar 2006, 12:42
Grand... KEt chyba nie o to szło 😂
Post #44 11 Mar 2006, 12:45
a ja nie zauwarzylem takiej opcji wczesniej 😛

NIE wprowadzamy nowego emu... kasujemy postaci..zmniejszamy exp o 10% 😛

nie wiem ale mysle ze jest dobrze tak jak jest.. TEMP pracuje non stop nad poprawianiem tego emu.. czy to nie jest marnowanie jego pracy ? tzn nie wiem..
mnie sie w miare podoba tak jak jest.. juz nie chodzi mi o expienie kampienie.. to zupelnie co innego tego sie nie wykorzeni do konca.. nigdy..

hmm

chodzi mi ze.. nie wiemy co nowe emu nam da.. rozumiem rozumiem.. nowe mozliwosci itd itp wiecej dzialac bedzie rzeczy.. ale.. duzo zeczy innych tez bedzie nie dzialac..

rozumiecie mam nadzieje co mam na mysli..
Post #45 11 Mar 2006, 12:48
Cadogan KEt chodzilo o to ze ludzie beda jęczec ze emu im usunął postac a innym nie- nie iwesz jacy potrafia byc? A to drugie to dowiedzialem sie od jednego gma
Post #46 11 Mar 2006, 12:56
A moze opcja, ci co chca reset to im resa walnac a ci co nie chca bo czuja sie lepiej z wysokim lvlem odgrywajac swoja postac zostawic ? 😛 Oczywiscie np za takie bajery jak lazenie do mc by sie im tez resa walilo. Bo jak ja widze, to resa chca niskie lvle ktore nie moga doscignac 70 a i tak po resie ci co teraz maja 70 lvl znowu beda mieli jako pierwsi 😛
P.S jak by to przeszlo to zaloze sie, ze nikt ze zwolennikow resa nie bedzie chcial resa swojego acc...
Post #47 11 Mar 2006, 13:12
Opcja 2.....
Post #48 11 Mar 2006, 13:18
ehh ja jestem za opcja 1 przynosi to wiel kozysci i tylko kasacja postaci no moze ten hunter ale uhhh poswiecmy go 😊

worek ziemnoków
Post #49 11 Mar 2006, 14:09
IPKISS, powiedz tak serio... Ty i tak juz dawno zdecydowałeś co bedzie zrobione, nie? :]

//IPKISS
Nie jesli wybierzecie opcje nie resetowac to powiem GMom (Dupa po waszych planach) i bedziecie dalej expic na nowym emu.
Post #50 11 Mar 2006, 14:16
Ja jestem za opcja GAREONA to co napisal to prawda resa chca osoby ktore maja maly levelik nie widze sensu robic tym ktorzy maja 70 lv resa te osoby pracowaly naprawde bardzo ciezko na swoj poziom i napewno nie chcialy by go stracic kto chce resa niech sobie go walnie
« Wróć do forum 1 3 4 5 6 7

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026