📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Pomysły na Kodeks Gildii Mroczne Wrota
« Wróć do forum  •  14 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 14 Mar 2006, 19:40
raz: widzialem jakis kodeks juz dzies na forum, taki spoko

dwa: mysle ze ten odkurzony post WARTO wziąsc pod uwage do stworzenia calego Kodeksu Gildii Mroczne Wrota...
Tu

trzy: wogle nasze stare pomysly sie kurza.. :/ refreshing!!!!
Post #2 16 Mar 2006, 22:01
Mezjo /// Zredagowane przez KEt ... patrz niżej//
Post #3 16 Mar 2006, 23:41
1. wow.. faktycznie trudno bedzie o swietna gildie
2. zapomniales jeszczeo skillach w relacji z PP.. tzn jak powstanie jakas gildia zielarzy to co wtedy
3. troche tez i duzo roboty dla nas bedzie :/ ... bo te punkty 3ba przydzielac..
...
4. aaaaaaa i za tego bossa... hehe... to jak sprobujesz powalczyc z bosem to moze podciagnij te ilosc PP 😎

mi sie ogolnie podoba...
KEt
Post #4 17 Mar 2006, 08:56
pkt 1 zakladania gildii historia hymn bla bla bla , hronologia nie z wydazeniami z wowa ale z MW !!!! jezeil juz , pamietaj Mezjo ze odbiegamy stanowczo od wspominania o historii WoWa

co do przydzielania pkt 😊 jak juz Mezjo zaczal hehe to poza turniejami i eventami mysle ze on powinien sie tym zajac tak na codzien, sledzenie forum itd 😳
Post #5 17 Mar 2006, 12:58
Dobra poprawione ... choć napawde niewiem czy gildie zajmujace sie czyms konkretnym maja miec jakies specjalne przywileje ... w koncu niczym sie zbytnio nie różnią .. no ale coś tam naskrobałem

Gdzie ta historia jest 😛 🙄

A co do spawy przydzielania punktów ... wystawic kilka punktow raz na tydzień, moze podolam ... Ciekawie by było gdyby ranking gildii wyświetlały sie przy statusie serwera zaraz pod punktami honoru , lub gdzieś pomiędzy. Da sie zrobic ? 😀 🤔
Post #6 17 Mar 2006, 16:54
taaa juz widze jak to ladnie wszystko bedzie dzialac taaa... 😂
Post #7 17 Mar 2006, 17:04
Tomo jak masz leprzy pomysł to się wypowiedz ... nie krępuj sie 😛:P:D:D 😎
Post #8 17 Mar 2006, 17:05
da sie zrobić...

a co do następnego posta... wiecie co.. zaczyna mnie to zdziebko... irytować, niektórzy sie męczą, chcą dobrze, tworzą, myślą, starają sie... a inni tylko krytyka..i negatywne spojrzenia/myslenie...

przecież zawsze myśli sie o czym kolwiek w dwojaki sposob... nie wiem np o... sadzeniu kwiatków czy przemeblowaniu... jeden powie.. o jaki fajny kwiatek o faktycznie mozna by tu cos zmienic... a drugi mowi... o jakie pogięte liście, jak to śmierdzi.. albo e te szafy są ciezkie nie damy rady ich przesunąc...

zawsze jest ta nieśmiertelna połowa szklanki pusta.. a połowa pełna... :/

powinna być jedna zasada w naszym zespole... NIE CHCEMY LUDZI KTÓRZY WIDZĄ POŁOWĘ SZKLANKI PUSTĄ...

a tak od siebie dodam.. wiecie jak WIELE pomaga kiedy pare osob szuka rozwiązania ... a nie, niedość ze zdołują pomysłodawce/kogos komu zależy, skrzydla mu podetna, bo zamiast z problemem musi jeszcze powalczyc z otoczeniem, to jeszcze problem zostanie nie ruszony...

mam seryjnie doświadczenie w tych sprawach zwłaszcza na tym serverze, na tym forum, a to przykre...

czyli samo zwracanie uwagi ze pomysł jest głupi nie wystarczy... bądzmy nieco lepsi od samych się.. i dodajmy jeszcze jak ten pomysł/problem zmienić, poleprzyc.. zaproponować a nie krytykować... bo nikt nic nie ruszy kreatywnego...
KEt
Post #9 17 Mar 2006, 21:26
a ja to widze tak Temp, gdy pojawia sie krytyka twoich postow, wypowiedzi, pomyslow

odrazu masz dola, wszyscy sa zli i wogole jest do dupy, zawsze tak jest tak zaaaawsze

jezeli uda sie to wszystko , bede pelna podziwu, ja sie w gildie mieszac nie bede, nie moj pomysl

historia gildii -- nie obowiazkowa, ale jak najbardziej nagrodzic za napisanie, dodatkowy bonus za cos naprawde extra

kronika gildii -- punkty za jej regularne prowadzenie

eventy, turnieje -- owszem, ale nikt nie siedzi 24h przy kompie, zero obowiazkowosci i jak dla mnie musialyby sie dosyc czesto odbywac

no i kolejna sprawa jeden GM od Gildii tylko i wylacznie, znajacy HISTORIE MW tak przy okazji , robiacy eventy i turnieje, reszta oczywiscie pomaga ale to on musi byc tym jedynym 😀

😊 hmm 5 osob w gildii hmm a moze poprawimy w takim razie ten formularz co jest w WoWie na zalozenie gildii? bo w naszych warunkach jest bez sensu? moze stworzyc taki BILET ktory gildia dostanie od GM i w ten sposob w grze ( zamiast pierwotnie zbierania bez sensu 10 podpisow co sprowadzalo sie do tworzenia nowych postaci tak czy siak ) stworzy gildie ?

masz 5 osob, zglaszasz sie do GM, dostajesz bilet, w grze tworzysz gildie ( u Guild Mastera )

😊
Post #10 18 Mar 2006, 23:01
to źle widzisz ket... ten post nad twoim to poprostu inna forma, rozbudowana juz wczesniejszego posta i to wyobraź sobie nie po krytyce mojego pomyslu tylko versusa pomyslu.. sami sobie popatrzcie... ja sie nie zrazam i nie doluje tak latwo.. chociaz tam gdzie mnie nie chcą, nie bede... uwazam ze to dość rozsądne...

naprawde nie do krytyki sie odnioslem bo to akurat jest dobry element ale do tego co dalej.. bo na krytyce sie konczy... a raczej przydaloby sie rozwiazanie problemu... zreszta wszystko tam pisze... wczytajcie sie...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026