|
Post #41
24 Mar 2006, 13:06
Tez nie rozumiem po co ci res? wlaz graj testuj mow co jest nie tak... tfuu betty dogodzil ci kto kiedy ?... regulamin cie smieszy to ci sie nie podoba jestes zadowolony z czegokolwiek jak nie do gry nikt cie nie zmusza...
|
|
Post #42
24 Mar 2006, 13:42
W zasadzie Betty dogodzi tylko chyba pozycja Admina.
Tak aby wszystko bylo OK. Zapraszam do staran, zamiast rzucania przypuszczen na moj temat. |
|
Post #43
24 Mar 2006, 14:14
wszscy pier... glupoty i tyle bedzie jak ma byc bedie res dobrze nie bedzie tez dobrze wiec kur.. po co pier...rozumiem pogadac zawsze mozna...
grajcie cieszcie sie gra i tyle Azadar najwiecej mowisz i coraz bardziej utwierdzam sie w fakcie ze jednak jestes infantylny (dziecinny) z brakiem szacunku Jontek |
|
Post #44
24 Mar 2006, 14:16
Nie czytales nawet tematu , przeczytaj moje wypowiedzi . bo to co piszesz o moim stanowisku jest bynajmniej bledne.
Wzrusza mnie Twoja obrona kolegi, ale zastanow sie czy to wlasnie nie jest dziecinne. Gram --> Ciesze sie --> Jak dla mnie ten temat jest niepotrzebny. |
|
Post #45
24 Mar 2006, 14:20
Czytalem wszystko sledze ten temat...
wypowiedz tyczyla sie do wszystkich...w szczegolnosci do Ciebie bo najazdy na wszystkich to raczej infantylne jak sie nie zgadzasz z czyims zdaniem...eh a Bettiego nie bronie bo z nim tez sie nie zgadzam... teraz to raczej jestem neutralny... Z brakiem szacunku Jontek TOmo zamknij prosze ten temat to sesu niema...choc pewnie itak nowy powstanie zeby sie kucili |
|
Post #46
24 Mar 2006, 14:23
Racja - już głupoty piszecie 😠
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |