|
Post #21
23 Mar 2006, 19:07
1 wojownik na smoka, no zobaczymy - nie sadze.
Kwestia leczenia i jedzenia z tego co slyszalem bedzie przystosowana. EXP JEST TAKI SAM JAK NA STARYM EMU PRZENIESIONY. Mowa o globalu byla, czysta to prawda... Wszystko jest OK. Dajcie tylko rade z balaganem przy mobach i bedzie cukierek. |
|
Post #22
23 Mar 2006, 19:17
no nie wiem... ja tam w takim stanie rzeczy nie wyobrazam sobie walk miedzy graczami... Jednostajna, dluuuuuga, bezsensowna sieczka...
Co wiecej... Traci sens niemal starania sie o lepszy ekwipunek, bo i poco? I tak sie wymiata... Byle bron zadawala w miare duzo obrazen... Bohaterowie nie do pokonania... Gra staje sie po prostu... NUDNA! bo za prosta... Do tego te nic nie dajace czary leczenia... i poco teraz isc w party z kaplanem? I tak cie nie uleczy... Pozostaje jedynie gra wojem, gdzie mozna siekac do woli... Mam nadzieje ze to jest nietrafiony pomysl, albo blad emu... |
|
Post #23
23 Mar 2006, 19:32
Coz, w zasadzie ludzie nie zauwazaja Twoich obiekcji.
Zatem mam nadzieje, ze niewiele sie zmieni. |
|
Post #24
23 Mar 2006, 19:40
chyba nie pamietacie jak bylo na poczatku starego emu.. ludzie spokojnie...
Cofke sie zrobi do stanu poczatkowego (MAM NADZIEJE!!) jak juz sie naprawi wszystko.. Panikarze jestescie... 😀 |
|
Post #25
23 Mar 2006, 19:49
Uh, Mc nie grales nawet na nowym emu.
Sam wspomniales na Ircu. Cofke ? Po dniu? Nie wiem jak szkolniaki, ale dla mnie 1 dzien pracy przeznaczony zeby sobie pograc nie jest rzucony od tak sobie w kalendarz. Powariowali z ta panika ... |
|
Post #26
23 Mar 2006, 20:07
nie martw sie gralem na nowym emu i wiem jak to wyglada daltego nie gram -.-'' bo czekam na cofke.. co w tym wypadku uwarzam ze powinna byc.. a ci co ło matko nabili 15 lv trudno.. było szukac bugow i a nie koks koks koks koks zeby byc jak najwyzej 😊
sory ale Cofki sa nieodlaczna czescia MW... i na starym emu tez byla cofka (chyba po 3 dniach) ale nie dam glowy 😊 |
|
Post #27
23 Mar 2006, 20:46
Coz. Jest przynajmniej czas ,aby ustosunkowac sie do nowego regulaminu gildi 😊
|
|
Post #28
23 Mar 2006, 20:54
sie stosunkuj 😛
ja uwarzam to za smieszne.. szczegolnie niektore podpunkty do lez mnie rozbawiaja 😊 😊 |
|
Post #29
23 Mar 2006, 21:01
Pruby wprowadzenia klimatu na server z zasady śmieszne nie sa.
Bo smieszne wcale nie jest to co do tej pory mozna bylo zaobserwowac. Wszyscy zrobili sie bogami Rpg, ale ja sadze ze problem sam nie zniknie... I to nie exp, czy ustawienia sa problemem..... |
|
Post #30
23 Mar 2006, 21:10
QUOTE(Azadar @ Mar 23 2006, 10:01 PM) Pruby wprowadzenia klimatu na server z zasady śmieszne nie sa. Bo smieszne wcale nie jest to co do tej pory mozna bylo zaobserwowac. Wszyscy zrobili sie bogami Rpg, ale ja sadze ze problem sam nie zniknie... I to nie exp, czy ustawienia sa problemem..... [right][snapback]13532[/snapback][/right] ...tylko ludzie.... Mowielm, ostrzegalem..nik nie posluchal. Laze sobie po Nortshire i witam sie z kim popadnie. Paru mnie olalo i pobieglo dalej...paru powiedzialo "witam"... TRAGEDIA! Dopiero jak na głos burknołem "PHI! Co za maniery" 3 osoby zaszczyciły mnie 30-40 sekundowa konwersacja... Mniej niz zero... Chociaz byly jakies dwie osoby w pelni klimatyczne...ale musze przyznac, ze przed resem bylo o NIEBO lepiej |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |