|
Post #11
23 Mar 2006, 15:58
QUOTE(Tarzanus @ Mar 23 2006, 05:51 AM) zabawna sprawa... od wczoraj, przez serwer przetoczyla sie masa ludzi... i nikt nie zauwazyl POWAZNEGO problemu... nawet zaden grajacy GM, nie zwrocil uwage na zdobywanie lvli.... Toz to teraz jest FUN, nie rpg serwer... na 6 lvlu rozwalam 16, 8 lvl i elite 12... i nikt nic nie mowi... co lvl mam 135 mana i 90 hp:/ Az mi sie odechcialo grac... Najpewniej znowu bedzie trzeba zrobic resa... Interesujaca jest ta zmowa milczenia... //// Pytalem sie paru innych osob i nie tylko ja tak mam... Tylko kazdy zapewne milczy, myslac ze tylkoon ma superbohatera... [right][snapback]13441[/snapback][/right] Nie masz racji... cos ci sie chyba pomylilo i to bardzo... Najlepiej zeby dostawac 2xp za elte na 100 poziomie tak bedzie naprawde PRG... Zastanow sie najpierw, nastepnie napisz sobie to na kartke (co chesz napisac na forum), poloz na pare godzin, potem jeszce raz sie zastanow i wyslij!!... i nie to ,że nie lubie takich jak ty ,ale ja poprostu nie lubie ludzi glupich... Przemyśl to co napisalalem kolego... Najlepiej caly czas wlacz z wilkami na 1lvl bo tylko do tego sie nadajesz KLIMACIARZU... z Pozdrowieniami!! |
|
Post #12
23 Mar 2006, 16:32
Jak dla mnie nie zauważyłem różnicy szczególnej w walce nawet z większą ilością hp, ale to tylko moje zdanie 😊
|
|
Post #13
23 Mar 2006, 16:40
Osobiscie nie bylem jeszcze na zwyklym koncie po resecie, ale z zeznan roznych ludzi wnioskuje, ze faktycznie jest troche lipnie, jesli chodzi o starcia PvM - gracz ma za duze szanse. Co do zachowania mobkow, to czasami faktycznie organizuja jakies piesze wycieczki na duze odleglosci nawet jak maja ustawiona odleglosc od spawna 2 do 5, wiec cos mi tu nie pasuje.
Co do klimatu - lvle w zaden sposob nie moga byc miara klimatycznosci. (ale bez przesady, zeby ktos robil 1 lvl na 5 minut, a jak ktos chce nim porozmawiac, to mowi: "wybacz nie mam czasu" albo jakis inny wykret, bo smiac sie chce i az sie odruchowo wpisuje .+ban ... ) |
|
Post #14
23 Mar 2006, 16:52
Nie wiem jak jest, bo jeszcze nie grałem, ale to chyba faktycznie troche przesada jak sie nabija tak szybko poziomy... z drugiej strony zbyt wolne nabijanie też nie zacheca do gry. Oczywiście, że trudno jest to wypośrodkować, ale wydaje mi sie ze poprzednim Emu było ok.
Jest za to inna sprawa... mianowicie drop. Wydaje mi się, że na poprzednim emu byl troche za słaby, zwłaszcza z elit. Wydaje mi się, że w niektórych przypadkach powinny naprawde choć troszkę lepsze rzeczy wypadać. Nie obraziłbym sie też jakby mozna bylo kupowac składniki potrzebne do inżynierii, pierwszej pomocy, etc. od NPC... No to tyle mojego marudzenia. Pozostaje życzyć powodzenia ekipie Mistrzów Gry 😀 |
|
Post #15
23 Mar 2006, 16:56
Ale sam musisz przyznac czy to zle ze gracz jest w stanie zabic moba... znaczy ,że trzeba 5 razy zginać zeby go zabic...?
Co do lvl to jedni robia go szybciej inni wolniej od zawsze tak bylo jak w zyciu... jeden jest lepszym graczem inny gorszym. Komuś zrobinienie od 1lvl do 5lvl zajmuje 1h a innemu 2 dni... C'est la vie 😉 |
|
Post #16
23 Mar 2006, 17:01
wlasnie na tym polega trudnosc, zeby towary te byly do zdobycia z mobow, bo u NPC, to troche za latwo, nieprawdaz ? 😊
Nie mam nic przeciwko temu, zeby gracz zabil moba, ale bez przesady, zeby zabijal 5 mobow o lvlu o 6 wyzszym od siebie samemu przy tym nie ginac. Co do zdobywania lvli - zawsze bylo jest i bedzie marudzenie 😊 |
|
Post #17
23 Mar 2006, 17:19
Gram Priestem trolką i na 4 lvl bawiłem się w tankowanie.... brałem na siebie dwa moby na 10 albo 11 lvl i ubijałem.... :| coś jest nie tak. Powinienem ostro napocić się przy jednym tygrysku...
A to, że moby urządzają piesze wycieczki to moim skromnym zdaniem nie jest bug, lubię gdy są nieprzewidywalne i fajnie by było gdyby się leczyły nawzajem, zmieniały broń i czarowały. Wysyła się pakera na moba, a ten robi psikusa i idzie na słabszego... to jest właśnie klimat... Ale pozostaje jeszcze kwestia respawnu - niektóre (o ile nie wszystkie) moby pojawiają się niespełna minutę po zabiciu... parę razy miałem problem z wydostaniem się z jednego miejsca bo nonstop walczyłem 😛 to TRZEBA zmienić bo nie wyobrażam sobie późniejszej gry |
|
Post #18
23 Mar 2006, 17:32
Hmmm... nie wiem jak Wy to widzicie, ale grajac na oficialnym serverze sam swoim rogue na 18lvl zabijalem potwory na lvl 30 bez smierci wlasnej, a moby o lvl 24 czy 26 to poporstu szly jak w rzezni. Dla mnie zabijanie moba nawet o te XX lvl'i wyzszego to cos normalnego. Oczywiscie nie tyczy sie to elit - elita o pare lvl'i wyzsza potrafila zerzrez kilku ludzi zanim sama padla.
Aaaa i jeszcze jak moj troll doszedl do 32lvl i moglem lepsze sztyleciki zalozyc to expilem na mobach o levelkach 48-50... a to byl caly czas oficialny server blizzarda 😊 |
|
Post #19
23 Mar 2006, 18:38
teraz gra kaplanem nie ma sensu... na 10 lvlu zrezygnowalem szamanem z uzywania leczenia, bo leczylo mi 1/10 paska... To samo z jedzeniem... niedlugo by zregenerowac zycie, trzeba bedzie zjesc ze 3-4 posilki, bo te lepsze, (ktore by zregenerowaly calosc) sa od.. 10-15 lvli wyzszego poziomu... W tej chwili byle kto, na 40-50 lvlu bedzie mogls sie spokojnie wybrac na onyxie... a chyba nie o to chodzi... Wojownik na 6 lvlu ma 1k zyc... Zadaje przy tym max 10-15 obrazen... JAK WY SOBIE WYOBRAZACIE PVP? Przeciez bedzie jednostajna walka, bez konca, bo nikt nie bedzie mogl nikogo zranic... I JA TU NIC NIE MOWILEM O KLIMACIE!! Niewiem wiec, dlaczego ten temat zostal wogole podjety... |
|
Post #20
23 Mar 2006, 19:06
QUOTE(Crufalcon @ Mar 23 2006, 04:03 PM) Czy SI (sztuczna Inteligencja) mobow się poprawiła? Kiedy zacząłem atakować jednego niewiadomo skąd zaczęły pojawiać się następne i dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie kierowały się w moją stronę. Musiałem brać nogi za pas. Jeżeli to jest ta poprawa SI to ja dziękuje 🤔 [right][snapback]13478[/snapback][/right] Jaka poprawa SI?????? EWOLUCJA!!! NPS sie buntuja, chodza w grupach 😀 to dobre 😛 😛 😛 Ale ja musielem krzyknac "phi, co za maniery", zeby jakikolwiek gracz sie do mnie odezwal ZERO klimatu, wszyscy lataja za debilnymi wilczkami |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |