|
Post #1
05 Apr 2006, 21:00
Nieraz podrozujac po swiecie i przeroznych atakach czy tu czy tam... napotkalem osobnika o imieniu Nuzifax, ta osoba wogole nie umie sie zachowac i nie przestrzega zasad oraz regolaminu serwera... oto dowody:
![]() dziekuje za uwage... 🙂 |
|
Post #2
05 Apr 2006, 21:08
Co do pierwszego wycinka to skomentuje tak:
Napisalem to na generalu (moglem na "ooc") moj blond. Zabilisce w 3 Skitty odrazu po tym jak weszla w cialo... przywołam jeden cytat z regulaminu: QUOTE 4. Po bitwie: a) Zwycięska 'drużyna' ma pierwszeństwo do odejścia z krainy (nie z pola bitwy). Dotyczy postaci, które poległy na polu bitwy 😎 atakować ponownie na terenie krainy mogą postacie, które przeżyły bądź nie brały udziału w bitwie. c) polegli (zarówno przegrani jak i zwycięzcy) po odzyskaniu ciała powinni użyć kamienia. Chyba, ze są na swoim terenie, wtedy patrz podpunkt 4a) i 4b). Niedaliscie jej nawet na to szansy... wiec was poinormowalem o tym... Propos drugiego: Napisalem nie na tym kanale, mialem to na gildiowym napisac. Jednagze zrobilem ten bład. Jak spotka mnie jakas kara z tego powodu niebede się kłucil... ps. QUOTE Nuzifax....eh szkoda gadac kolego.... nienazywaj mnie "kolega" bo Ty dlamnie nim niejestes... |
|
Post #3
05 Apr 2006, 21:09
to nie moj problem 🙂 🙂 🙂 i to na dlugo........ 😀 😀 😀
PS: nieuczestniczylem w zabiciu Skitty... |
|
Post #4
05 Apr 2006, 21:12
Darth mozesz zostać moim guru?Jestes najlepszy w przekazywaniu Soulbound (tak tak mowie o tym mieczu...) 🙂 Pozdrowienia dla Ciebie mistrzu 😉
z kondolencjami arcybiskup sayGGandQUIT |
|
Post #5
05 Apr 2006, 21:19
Darth mozesz zostać moim guru?Jestes najlepszy w przekazywaniu Soulbound (tak tak mowie o tym mieczu...) 🙂 Pozdrowienia dla Ciebie mistrzu 😉
??? a mozesz konkretniej? po pierwsze nie uzywam miecza, a skad mozesz wiedziec ze przekazalem miecz? (prowokacja) 🙂 PS:chce dowodow a jak ich nie posiadasz nie wtracaj sie ni ztego ni z owego kolego Nuzifaxa... 😠 🙂 |
|
Post #6
05 Apr 2006, 21:21
QUOTE ??? a mozesz konkretniej? po pierwsze nie uzywam miecza, a skad mozesz wiedziec ze przekazalem miecz? wacko.gif I wyszlo szydlo z worka 😀 |
|
Post #7
05 Apr 2006, 21:21
hehe, chcialoby sie zaspiewac: "ostateczny krach systemu korporacji, wizualizuje owszem sie..."
a tak serio zaczelo sie to czego obawialem sie od dawna, teraz kazdy wyciagnie trzymane w zakamarkach screeny i każdy zostanie obrzucony. a jesli gmowie beda chcieli byc konsekwentni (chociazby w kwestii tradeowania soulbound) to w ciagu 2-3 dni serwer opustoszeje... p.s. wszyscy mają bana - mam i ja 😀 |
|
Post #8
05 Apr 2006, 21:28
zasady nie sa po to zeby je lamac
po co byl broadcast ? o soulach? nadal to robiliscie i jakos nikt sie nie pofatygowal zeby pozbyc sie tych przedmiotow , dobre nie? poza tym ludzie EWIDENTNIE WYKORZYSTUJECIE BLEDY W GRZE czy to jest soulbound czy relog a co do rozmow na kanalach to n.c. wogole paru nowych graczy juz mi podpadlo wlasni za rozmowy ooc i to na /say 😳 |
|
Post #9
05 Apr 2006, 21:28
bo kazdy to wie(!?) tylko niekazdy sie stosuje... a teraz sie sporo zmienilo.. niewiem czy wiesz za przekazywanie soul... jest ban a od tamtego czasu nie przekazalem ani razu i niezamierzam... dziekuje za uwage...
|
|
Post #10
05 Apr 2006, 21:31
KEt - broadcast nie wystarczy
tak jak Ci pisalem uwazam ze trzeba sprecyzowac regulamin. uscislic kwestie soulbound, itemow klasowych, itemow zaleznych od honoru, relogow (tych podczas walki i tych w trakcie lotu) i innych takich... bo sformułowanie "zabrania sie wykorzystywać błędy emulatora" choc moze zawiera te wszystkie w sobie to jest zbyt ogolnikowe. a do ludzi trzeba konkretnie. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |