📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza Nuzifaxa za naruszanie zasad
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 05 Apr 2006, 21:00
Nieraz podrozujac po swiecie i przeroznych atakach czy tu czy tam... napotkalem osobnika o imieniu Nuzifax, ta osoba wogole nie umie sie zachowac i nie przestrzega zasad oraz regolaminu serwera... oto dowody:
user posted image

dziekuje za uwage... 🙂
Post #2 05 Apr 2006, 21:08
Co do pierwszego wycinka to skomentuje tak:
Napisalem to na generalu (moglem na "ooc") moj blond. Zabilisce w 3 Skitty odrazu po tym jak weszla w cialo...
przywołam jeden cytat z regulaminu:
4. Po bitwie:

a) Zwycięska 'drużyna' ma pierwszeństwo do odejścia z krainy (nie z pola bitwy). Dotyczy postaci, które poległy na polu bitwy
😎 atakować ponownie na terenie krainy mogą postacie, które przeżyły bądź nie brały udziału w bitwie.
c) polegli (zarówno przegrani jak i zwycięzcy) po odzyskaniu ciała powinni użyć kamienia. Chyba, ze są na swoim terenie, wtedy patrz podpunkt 4a) i 4b).

Niedaliscie jej nawet na to szansy... wiec was poinormowalem o tym...

Propos drugiego:
Napisalem nie na tym kanale, mialem to na gildiowym napisac. Jednagze zrobilem ten bład. Jak spotka mnie jakas kara z tego powodu niebede się kłucil...

ps.
Nuzifax....eh szkoda gadac kolego....

nienazywaj mnie "kolega" bo Ty dlamnie nim niejestes...
Post #3 05 Apr 2006, 21:09
to nie moj problem 🙂 🙂 🙂 i to na dlugo........ 😀 😀 😀
PS: nieuczestniczylem w zabiciu Skitty...
Post #4 05 Apr 2006, 21:12
Darth mozesz zostać moim guru?Jestes najlepszy w przekazywaniu Soulbound (tak tak mowie o tym mieczu...) 🙂 Pozdrowienia dla Ciebie mistrzu 😉

z kondolencjami arcybiskup sayGGandQUIT
Post #5 05 Apr 2006, 21:19
Darth mozesz zostać moim guru?Jestes najlepszy w przekazywaniu Soulbound (tak tak mowie o tym mieczu...) 🙂 Pozdrowienia dla Ciebie mistrzu 😉

??? a mozesz konkretniej? po pierwsze nie uzywam miecza, a skad mozesz wiedziec ze przekazalem miecz? (prowokacja) 🙂
PS:chce dowodow a jak ich nie posiadasz nie wtracaj sie ni ztego ni z owego kolego Nuzifaxa... 😠 🙂
Post #6 05 Apr 2006, 21:21
??? a mozesz konkretniej? po pierwsze nie uzywam miecza, a skad mozesz wiedziec ze przekazalem miecz? wacko.gif

I wyszlo szydlo z worka 😀
Post #7 05 Apr 2006, 21:21
hehe, chcialoby sie zaspiewac: "ostateczny krach systemu korporacji, wizualizuje owszem sie..."

a tak serio zaczelo sie to czego obawialem sie od dawna, teraz kazdy wyciagnie trzymane w zakamarkach screeny i każdy zostanie obrzucony. a jesli gmowie beda chcieli byc konsekwentni (chociazby w kwestii tradeowania soulbound) to w ciagu 2-3 dni serwer opustoszeje...

p.s. wszyscy mają bana - mam i ja 😀
KEt
Post #8 05 Apr 2006, 21:28
zasady nie sa po to zeby je lamac

po co byl broadcast ? o soulach? nadal to robiliscie i jakos nikt sie nie pofatygowal zeby pozbyc sie tych przedmiotow , dobre nie?

poza tym ludzie EWIDENTNIE WYKORZYSTUJECIE BLEDY W GRZE czy to jest soulbound czy relog

a co do rozmow na kanalach to n.c. wogole paru nowych graczy juz mi podpadlo wlasni za rozmowy ooc i to na /say 😳
Post #9 05 Apr 2006, 21:28
bo kazdy to wie(!?) tylko niekazdy sie stosuje... a teraz sie sporo zmienilo.. niewiem czy wiesz za przekazywanie soul... jest ban a od tamtego czasu nie przekazalem ani razu i niezamierzam... dziekuje za uwage...
Post #10 05 Apr 2006, 21:31
KEt - broadcast nie wystarczy

tak jak Ci pisalem uwazam ze trzeba sprecyzowac regulamin. uscislic kwestie soulbound, itemow klasowych, itemow zaleznych od honoru, relogow (tych podczas walki i tych w trakcie lotu) i innych takich...

bo sformułowanie "zabrania sie wykorzystywać błędy emulatora" choc moze zawiera te wszystkie w sobie to jest zbyt ogolnikowe. a do ludzi trzeba konkretnie.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026