📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza Nuzifaxa za naruszanie zasad
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 05 Apr 2006, 21:33
Ja powiem tak , Nuzi ze swojej strony interpretuje regulamin dość wygodnie co zdarzyłem już zauwazyć nie tylko ja.
Jeśli nie zgadzasz sie z regulaminem i wyjasnieniami Gm to Horda prosi pokornie.
Abys przy kazdym ataku nie cytował nam dość wybiórczo treści dokumentu jaki każdy podpisał.

Atakowaliśmy SW w godzinach porannych, zatem nie rozumiem Twego oburzenia kiedy powróciliśmy wieczorem by dumy nie utoczyć i pola nie ustapić.

Nie poruszam nawet zasad klimatu.

Sayggandquit - jak dla mnie jest zwyczajna chamską prowokacja.
Byc może co podejrzewam przez osobe o której temat sie rozchodzi ustawiona.
Jesli chcesz wyjasniac wydarzenia w spokoju, schowaj wpierw wlasne brudy do kieszeni.
Zanim zaczniesz fantazjowac o przewinieniach innych o ktorych nie mozesz poprostu technicznie wiedziec.

Ze swojej strony uwazam Darth-a za wartosciowego czlonka MW i zastrzeżeń nie mam, nie miałem i jak znam go mieć nie będe....
Post #12 05 Apr 2006, 21:36
Moim zdaniem przydaloby sie zakazac atakow na stolice i zamknac instanty dopoki elity nie beda tak silne jak kiedys, bo na razie to sa ... no wiecie sami jakie sa "silne"
Post #13 05 Apr 2006, 21:43
Renzo wy zatakowaliscie 3 razy SW raz rano i 2 po poludniu...

Ps.
http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=4827
Post #14 05 Apr 2006, 21:46
Ja już odpisałem w owym temacie.
Serdeczną rada bedą dla Ciebie ziółka calm's i używanie Worda.

Pozdrawiam
Post #15 06 Apr 2006, 15:33
Pozwolcie ze wypowiem swoje zdanie:

Ciezko udowodnic reloga, bo moze nie byc z winy gracza, tak jak ja kiedys mialem DC w neostradzie i wyszedlem podczas walki, zginalem, tyle latwiej, nie bylo juz jak walczyc 😊

Co do soulboundow, sprawa jasna, po obwieszceniu nie mozna i tyle 😊

A co do regulaminu, to moim zdaniem jest troche nieprecyzyjny, bo niesety np. nie okresla jasno, kiedy gracz np. po ataku na teren wroga i smierci bedzie mogl znow sie tam wybrac...
Ale to juz nie moj problem, ja juz nie bede chodzil na wyprawy, bo tylko czlowiek sie denerwuje... Sa tez inne powody, ale to juz moja sprawa.

Pozdrawiam!

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026