📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zamykanie rejestracji na serwerze Mroczne Wrota
« Wróć do forum  •  36 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #21 10 Apr 2006, 08:19
QUOTE(Freudis @ Apr 10 2006, 08:28 AM)
Czy MW ma przestac istniec??Pragne rzeczowej odpowiedzi-bo nie wiem czy granie dalej i rozwijanie swojej postaci ma tutaj wogole jakis sens....
[right][snapback]14493[/snapback][/right]

A czy ktos powiedzial, ze przestanie istniec ? 😀
Post #22 10 Apr 2006, 10:53
To widac po zachowaniu ekipy 😊
Post #23 10 Apr 2006, 11:00
Eh akurat zaczynałem grać na MW jak był patch 1.5 🙄 Pamietam ten klimat gdy pierwszy raz zobaczylem goldshire a potem stormwind 😊 😊 (ta muzyka przy wejsciu na most 🙄 ) Troszke szkoda ze rejestracje zamknęli bo pamietam jak ja bylem podirytowany gdy chcialem zalozyc konto a wtedy byla rejestracja off.
Szczęscie w nieszczęsciu ze 2 dni temu pomyslalem o zalozeniu konta 😊
Post #24 10 Apr 2006, 11:00
QUOTE(gareon @ Apr 10 2006, 08:19 AM)
A czy ktos powiedzial, ze przestanie istniec ?  😀
[right][snapback]14494[/snapback][/right]

wczesniej napisano:"grajcie póki możecie"
Post #25 10 Apr 2006, 11:06
Młode rozumki się wysilają ciekawe interpretacje ciekawe…
Post #26 10 Apr 2006, 12:08
hyhy Rece opadaja 😛

Z całkowitym Brakiem szacunki
JONTEK
Post #27 10 Apr 2006, 14:12
grand na sama mysl o 1.5 az lza sie kreci w oku... byly lagi nie gylo klimatu, ale byl szacunek, gracza do gracza, gracza do gm i na odwrot, byly eventy co tydzien a nawet czesciej, atmosfera byla pierwsza klasa, a teraz to coraz ciezej da sie tu oddychac... zastanawiam sie kiedy przestane oddychac i odejde...

To prawda, stu procentowa prawda, kiedys to bylo cos, obecny stan trafnie oceniles - ciezko oddychac. Przyjdzie ci taki przykladowy Thorsten, nabluzga na ciebie i potem sieje ploty ze server sie rozpada itd. ze nie ma ekipy (lol bo on odszedl?) itd. Oni odeszli ale beda inni. Nikt nie zwroci nam klimatu z 1.5.x ale grac trzeba dalej i cieszyc sie tym co mamy, wiec nie zalamuj sie brachu
Post #28 10 Apr 2006, 14:29
QUOTE(Freudis @ Apr 10 2006, 12:00 PM)
wczesniej napisano:"grajcie póki możecie"
[right][snapback]14501[/snapback][/right]

No i co zlego w tym ?😀 Jak oslepniejsz od godzin spedzonych przy wowie to juz nie bedziesz mogl grac 😛 wiec graj poki mozesz 😉
Wy zawsze myslicie o najgorszym 😛 kiedys na ircu wpisalem !restart do bota 😛 a niektorzy mysleli, ze reset postaci robie 😀 😛
Post #29 10 Apr 2006, 15:00
QUOTE(grand @ Apr 10 2006, 03:12 PM)
To prawda, stu procentowa prawda, kiedys to bylo cos, obecny stan trafnie oceniles - ciezko oddychac. Przyjdzie ci taki przykladowy Thorsten, nabluzga na ciebie i potem sieje ploty ze server sie rozpada itd. ze nie ma ekipy (lol bo on odszedl?) itd. Oni odeszli ale beda inni. Nikt nie zwroci nam klimatu z 1.5.x ale grac trzeba dalej i cieszyc sie tym co mamy, wiec nie zalamuj sie brachu
[right][snapback]14517[/snapback][/right]

😳 Chyba czegoś nie zrozumiałem... Ja mówię, że serwer sie rozpada? Zacytuj. Odszedłem dlatego, bo na serwerze jest lipa. Nie lipa jest dlatego, że odszedłem. Prosty ciąg przyczynowo skutkowy, ale jeszcze zbyt skomplikowane... Nigdy się nie dogadamy, bo nie można wszystkiego wyrazić w trzyliterowych słowach. Staraj się dalej grand. Jak coś będę prostował.

Co do klimatu na 1.5.x to pamiętam jak spotkałem gracza na lvl 50+ w EP, zapytałem jak wykonać jakiegoś questa to usłyszałem, że on jeszcze ŻADNEGO nie zrobił... Nie daj Boże powrotu "klimatu" z 1.5.x ... Rzecz jasna Tobie taki odpowiadał i do tej pory odpowiada... Inaczej nie byłoby tej infantylnej sprzeczki między nami.
Post #30 10 Apr 2006, 16:23
Nie rozumiesz mnie kompletnie tępaku, nie chodzi o klimat taki jaki ty udajesz, nie tylko ja twierdze ze 1.5.0 to bylo cos pieknego, przyjemnie sie gralo i nie bylo takich lalusiów jak ty np. Pozatym to, ze twierdzisz iz teraz sevrer to lipa, to tylko i wylacznie przekonanie twoje i twoich kumpli ktorzy drażą ten temat na forum ,wiecej nie mam do powiedzenia.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026