|
Post #31
10 Apr 2006, 16:51
Powiem tylko tyle. Przeżyłem tu kilka resetów, kilka razy zaczynałem od zera. Za każdym razem mówilem ze to koniec, ze nie chce mi sie wracac od poczatku, ale......... tylko tak mówiłem. Zawsze znalazłem ludzi z którymi można zajefajnie pograc. Początek był z Leith po stronie hordy, pózniej przyszedł paladyn. A może bylo odwotnie. Zrzesztą nieważne. Owszem teraz jest troszkę cienko jesli chodzi o dropa zwłaszcza kasy brakuje, ale co tam wazny jest klimat. A ja w ciągu kilku dni bez kasy i powolutku dociągnąłm do 20 lvla, wiec nie wiem w czym wy tu lipe upatrujecie....
|
|
Post #32
10 Apr 2006, 17:24
grand, ziomuś ( 😛 ), ale skąd ty możesz wiedzieć co ja udaję? Nigdy nie rozmawialiśmy poza grą, więc na jakiej podstawie mnie oceniasz? Ja klimat mam we krwi, bo się na RPGach wychowałem... I nie H&S jak Diablo... Nawet nie cRPGach... Grałem w paierowe RPG zanim komputer na oczy zobaczyłem... Pozdrowienia dla wszystkich bezmyślnych ignorantów... Zastanów się zanim wydasz opinię. I nie nazywaj mnie tępakiem, mam IQ 127, a ty tyle co przeciętny kawałek betonu.
Do własnego zdania mam konstytucyjne prawo, ale nie wymagam żebyś i to zrozumiał. Nigdy nie mówiłem, że ten serwer to lipa. Jeśli w przyszłości będziesz chciał odnieść się do moich słów to je zacytuj, będzie mniej przeinaczeń. Mówiłem, że sytuacja na serwie jest lipna. To jest jak najbardziej moje zdanie i nie boję się go wyrażać, pomimo ataków ludzi (bądź nieludzi... nie wiem jakie są Twoje teorie) Twojego pokroju. Tu dochodzimy do różnych definicji klimatu... Dla Ciebie to bezstresowe nabijanie lvl i zbieranie mega-magicznych gratów. Dla mnie to odgrywanie postaci... PS. Nie używaj słowa laluś... Chyba go nie rozumiesz. |
|
Post #33
10 Apr 2006, 17:31
buahahaha czlowieku ale my z ciebie beke mamy, ups sory PANIE MĄDRY nie bede do ciebie nic pisal bo masz IQ 127 BUAHAHAHHAHA .Wybacz wiecej grzechow nie pamietam 😊 normalnie smiech z faceta (?)
P.S. Nie wiesz o co ch odzi z kliamtem z 1.5.0 to zamknij sie panie mądry |
|
Post #34
10 Apr 2006, 17:58
QUOTE(IPKISS @ Apr 10 2006, 11:06 AM) Młode rozumki się wysilają ciekawe interpretacje ciekawe… [right][snapback]14503[/snapback][/right] IPKISS to może wyprowadź te rozumki z błędu... i wypowiedz sie obiektywnie i bez tajemniczych zwrotów 😊 |
|
Post #35
10 Apr 2006, 18:06
Widzisz... to właśnie miałem na myśli mówiąc, żę nie zrozumiesz konstytucyjnego prawa do wyrażania własnego zdania...
Grałem tu na 1.5.x więc wiem o czym mówię. Ja myślę co mówię nie walę na pałę jak Ty... Miej sobie bekę stary... miej cysternę i szambiarkę... PANIE GŁUPI. |
|
Post #36
10 Apr 2006, 18:31
i znomu wypowiem sie tak ZAMKNIJCIE TEN TEMAT TO JAK ZWYKLE NIE MA SESA
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |