|
Post #1
12 Apr 2006, 18:26
nie wiem czy ktos wczesniej poruszal ten temat ale warto by sie zastanowic nad zrobieniem filmiku . Np cos w stylu RoLD http://dogsowarcraft.com/ prosze o wypowiedzenie sie na ten temat. Moglo by byc ciekawie.
|
|
Post #2
06 Jun 2006, 17:22
to tak... wsyzstkich chetnych do udzialu w ekranizacji historii mrocznzch wrot prosze o podanie imienia rasy i plci postaci w tym temacie.. wezmiemy wszystkich chetnych.. potrzebujemy statystow, kamerzystow (z dobrym kompem) i odtworcow glownych rol (zostana wybrani w castingu. nie wiem kto bedzie w komisji ale mysle ze mg sie zgodza)
kazdy chetny ma obowiazek przeczytac historie MW http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=1819&hl=historia NA POCZATEK PROSZE O PODANIE W TYM TEMACIE JAKICHKOLWIEK PROGRAMIKOW DO ROBIENIA FILMIKOW!!!! |
|
Post #3
06 Jun 2006, 18:20
GameCam-da sie tym krecic, ale denerwuje logo programu...
|
|
Post #4
06 Jun 2006, 19:39
Fraps - chyba nic mowic
|
|
Post #5
07 Jun 2006, 13:55
hmm narazie rzadnych chetnych 😢
|
|
Post #6
10 Jun 2006, 14:10
dzieje sie z tym cos ?
jakis scenario juz jest czy wogle nic ? |
|
Post #7
10 Jun 2006, 14:49
Zul juz niegra chyba na tym servie : D
|
|
Post #8
11 Jun 2006, 09:48
gram gram. nie martwcie sie. film bedzie ale jak narazie jest tylko 2 chetnych. wiec..
|
|
Post #9
11 Jun 2006, 12:01
mam kilka pytań dotyczących tego projektu...
1. czy cała akcja odbywac się będzie w oparciu o ten opis historii? HISTORIA MW 1.a) jeśli tak, to czy nie warto tak go zmodyfikować by jakoś umieścić wszystkie rasy? 2. może w grze jest jakaś brama, lub portal nadająca się do wykorzystania w zdjeciach? bo z tego co mi się wydaje wymodelowanie czegoś i zaimplementowanie do gry może być trudne... P.S. jeśli jest jakaś inna wersja historii to proiłbym o link 😊 |
|
Post #10
11 Jun 2006, 17:28
Po 1 tak bedzie to oparte wylacznie na tej histori. Po 1a zamierzamy wprowadzic wszystkie rasy w roli statystow. mysle ze moznaby dac scenke gdzie cale rodziny, plemiona przechodza przez wrota. po 2 jest brama prowadzonca do outland, oczywiscie nie jest ona sprawna ale da sie cos wykombinowac
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |