|
Post #21
13 Apr 2006, 06:25
Fajnie ze niei potrafie wogole sciagnac tego pliku...
|
|
Post #22
13 Apr 2006, 06:27
tego loadera moge wyslac na poczte jak ktos jest slamazara
pytajcie na masssuru@gmail.com |
|
Post #23
13 Apr 2006, 07:16
Wstałem sobie rano, godzina 8.30 szczęśliwy że wreszcie wolne... odpalam sobie MW... Kurcze serv on! w wiadomościach 😀 nie czytając dalej odpalam WoWika no i tu Zonk! otóż nie działa... hmm włączam znów forum... czytam posty... cos trzeba possac, no to przeglądam, szukam, i? Nie dziala stronka wrr... nieco mniej hepi przeglądam dalej... a! jest jakiś link... wchodze i po jakichś 5min znajduję to czego szukałem...
Dobra... wgrałem, włączyłem, przy okazji wrzuciłem ten pack z modami który macie na servie, no i sobie coś tam ustawiałem... W momencie gdy przestawiłem opcje graficzne, i wow się wyrzucił, żeby zmienić rozdzielczość, wyskoczył mi jakże uprzejmy napis: Cheat has been detected, your IP is banned... O co chodzi? Bo cheatów nie używam, a ludźmi ich używającymi wręcz się brzydzę... (viva la punkbuster w ET 😀) ________________________________________ Buahaha teraz nawet do gry nie wszedłem, tylko wyłączałem addony... i znow mnie wyrzuciło:/ wie ktoś o co chodzi? Wyrzucę może te addony... ________________________________________ Ciąg dalszy tej jakże miłej sytuacji... Addony wyrzucone, reset kompa zrobiony, teraz robię scan pandą może jakiś wirus się przypałętał... A mnie wciąż wyrzuca z serva :/ ________________________________________ Dobra... juz nie wyrzuca... przynajmniej narazie... teraz za to mam same ? zamiast ubrania i nie moge z nikim pogadać... Jestem już zły 😠 ________________________________________ Pograłem sobie z 15 minut... i znow DC, i znow ten sam błąd... wrrrr |
|
Post #24
13 Apr 2006, 08:51
Dzieki IP, zrobiłem to co kazałeś w wierszu poleceń i jest all O.K
Nie wiem jak Ci dziękować. 😊 [EDIT] Co do ściągania pliku to przez Mozzile sie nie da, wyskakuje text w nieznanym jezyku. IE powinien pomóc, ew zainstalowanie wtyczek w Firefoksie. |
|
Post #25
13 Apr 2006, 09:16
Tak jesli chcecie sciagnąc ten plik nie używajcie FireFoxa. Na IE wszystko smiga
|
|
Post #26
13 Apr 2006, 09:39
ech nie wiem... dalej tak mam - gram 15 min a potem kick...
|
|
Post #27
13 Apr 2006, 09:52
niemoge wejsc do WoWa bo mi wyskakuje takie cusik ze jest bład your ip address is allowed
|
|
Post #28
13 Apr 2006, 10:24
QUOTE(grand @ Apr 13 2006, 10:16 AM) Tak jesli chcecie sciagnąc ten plik nie używajcie FireFoxa. Na IE wszystko smiga [right][snapback]14694[/snapback][/right] wynik proby sciagniecia klienta firefox - nic ie - nic TC ( WC ) - nic ^^ martwy link kocham to 😀 |
|
Post #29
13 Apr 2006, 11:44
Tu macie dzialajacy plik bez czekania itd 😛 Na razie sobie lezy na serwie wiec mozna sciagac:
http://www.gareon.ps.pl/mw/lacd.rar |
|
Post #30
13 Apr 2006, 11:53
LACD sam Ci sciagnie najnowsza wersje jakbedziesz wchodzic do gry. Miałeś BANa i dal tego nie mogłeś wejść 😊
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |