📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Niedobór graczy w Hordzie - propozycja wyrównania stron
« Wróć do forum  •  44 post(ów) w temacie 1 2 3 5
Post #1 17 Apr 2006, 13:33
Ostatnio nikt nie gra w Hordzie a wszyscy w Przymierzu. Podobno Admini wywalili naszych graczy. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego i co będzie dlaej??
Moją propozycją jest założenie przydziału kont tylko dla Hordy do wyrównania ilości graczy po obu stronach, bo jeśli nie bedzie Hordy to gra nie bedzie miała sensu.
Oddaję to pod wasz osąd, ponieważ uważam że strony powinny byc wyrównane aby gra była ciekawsza.
Post #2 17 Apr 2006, 13:53
Teraz to hordy jest zamlo a niedawno to ally bylo mniej, i jakos sie nik nie skarzyl ciezko bylo ale sie gralo.
Post #3 17 Apr 2006, 14:05
Nikt nie wywalił graczy hordy, chyba ze na to zasłuzyli ( czity itd). Druga sprawa ze zabrano im 10 lvl, co zreszta sie nalezało, bo dobrała sie banda expiarzy, 'pctow' itd i w 3 dni ponabijali 45 level i co 10 min w stormind bili wszystkich.
Post #4 17 Apr 2006, 14:34
Moim skromnym zdaniem...pamiętacie co było gdy zamknęli dostęp do Ally na starym emu? Dziesiątki opisów które w ocenach szkolnych zasłużyły by na "2". Pozwólmy ludziom aby wybrali to co chcą. Niektórzy z własnej woli pójdą do Alliance'u a niektórzy do Hordy. Nikogo do nieczego nie przymuszajmy, bo to moim zdaniem nie ma sensu. A co do tego, że z Hordy wywalono kilku "dobrych" graczy...piszę dobrych w cudzysłowiu bo to byli głównie expiarze. jak już się wypowiadałem, za sam powergaming powinny być bany. Po co na serverze RPG gracz, dla którego odgrywanie postaci to tylko przesiadywanie na expowiskach i pvp? Tak byc nie powinno.

Rozumiem że lepiej gra się superhero...można więcej zwiedzić, nie boisz się że ci wyskoczy potwór zza rogu...ale od tego są funservy. Tam sobie możecie expić do woli, mówic sobie spoko, dzięki nara itp. Głównym założeniem MW jest odgrywanie postaci a nie jak najszybsze dobrnięcie do 60lvla a potem wyżywanie się na słabszych kolegach z przeciwnej frakcji. Zabawa a nie rywalizacja...pamiętajcie o tym.

Z wyrazami szacunku

Octavian

Post #5 17 Apr 2006, 16:27
ech, obrazacie Horde!

kultury troche! ja gram w Hordzie! byli rozni gracze... Przymierze nie moglo zniesc naszej dominacji, teraz ma co chce, nie ma z kim walczyc! Horda juz nie istnieje 😢

czy robienie questow to expienie? czy granie calym dniem w wowa bo sie ma czas to expienie? skoro tak to bany sie naleza Przmierzu, jest tam kilku graczy co to robia!
Czemu dla nich nie ma banow?

Ja jestem drugim najbardziej levelowym graczem Hordy... tyle ze ja juz nie gram, skasuje postac juz niedlugo... macie coscie chcieili!
Klimat tuaj umarl, nic tylko zawisc 😢 w takim swiecie nie ma juz miejsca dla druida...

Pozdrawiam!
Post #6 17 Apr 2006, 20:06
hmm ja nadal nie moge dostac sie na serwer... a przez ostatnie roszady chyba rozpadla sie moja gildia... generalnie kiepski czas nastal dla calego serwera i chyba czas bedzie sie zegnac...
Post #7 17 Apr 2006, 20:11
Co z tego, że gra tylko kilka osób z hordy? horda nie upadła i nie upadnie póki gra choć jedna osoba, horda ma honor, nie ma tak, że przyjdzie 10 ludzi na jednego a ten leci logout z bekiem bo go 10 powiedzmy palków zaatakowało... taki gracz z hordy bedzie grał, nie obchodzi go czy umrze czy nie, ważne jest, że nie straci honoru!
Post #8 18 Apr 2006, 07:45
Tuzto prawie moje slowa ^^ Zap..... Ja tam nie moglem narzekac.... szczerze nawet mi sie lepiej gralo jak Horda byla silniejsza.... Ataki na ich stolice byly bardzo ciezkie.... Jak Oni atakowali moglem sie czesto wracac i ich pogonic, moglem czesto walczyc 😐 A tak to ani zaatakowac hordy sie nie da ,bo nikt nie bedzie bronic...wiez sensu zadnego to nie ma 😐 ....a ni horda przymierza tez nie atakuje ..... Taki bezsens..... A mialo byc tak pieknie 😊
To moze taki Evencik dla Hordy jak przedtem bylo -10 lvl to moze teraz +10 lvl 😊
Moze sie jakos rozkreci 😐 I bedzie ciekawiej....

PS: Jeszcze tego brakowalo abym chcial aby Horda byla lepsza 😛

Z powazaniem "oczekujacy na" ..... Rafas
Post #9 18 Apr 2006, 08:31
No cóż jeśli niektórzy z was tak do tego podchodzą....
Ja napisałem ten temat bo jeszcze nie mam konta i nie chciałbym aby gdy jeszcze nie zacząłem grać server się rozpadł czy cos takiego. Odejdą najlepszi gracze i nie tylko i co to za gra ?? A co co tego że Horda się rozpada, to zgadzam się z Willym i Zapem bo sam będę ( mam nadzieję 😛 ) grał w Hordzie i jeśli dobrze pójdzie to skopiemy tyłki pauru z Przymierza 😀 . A co do tego że oszuści. No cóż zawsze byli i zostali ukarani o to się nie spieram. Ale cóż to za sens jak sami powiedzieliście na serverze RPG bez tej "złej" strony ??
Post #10 18 Apr 2006, 12:24
Szkoda ze kara zostala taka wymierzona - jelsi zasluzona powinna ukarac, ale nie zniechecic. Bo mam wrazenie ze IPKISS troche z kara przedobrzyl - bez nadzoru zle, ale jak mowia nagdorliwosc gorsza ...

Coz pozostaje miec nadzieje ze do Hordy przyjda ludzie ktorzy lubia walczyc z silniejszym przeciwnikiem. Ja sam wybral bym Horde, zeby budowac rownowage w swiecie i walczyc po stronie ucieskanych ;P
« Wróć do forum 1 2 3 5

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026