|
Post #11
18 Apr 2006, 12:48
Jesli dostane konto od Ipka to będę na pewno walczył! Na śmierć i życie BRACIA!!! WRRR!!! AAA!!! ekhm... no tego trochę mnie poniosło 😛
|
|
Post #12
18 Apr 2006, 14:03
zawsze mialem odczucie ze przymierze zawsze jest faworyzowane, a Horda to zawsze to zlo ktore trza tepic, nie do pomyslenia bylo by Hordazdobyla stolice zaraz dawano elity i gm sterowal elitami by przeganiac graczy (chociaz alliance sobie swietnie poradzilo by bez elit...), byli dodawani npc w miastach by bylo trudniej, i dobrze gralo sie ciezej dostawalo sie baty... jednak gdy to przymierze bylo silniejsze to nikt nic nie robil zadnej pomocy gma by wzmocnil straze w ogrimdar, dostawalo sie baty i bylo sie w cieniu alliance ktore gorowalo nad horda dosc ze bylo ich wiecej to mieli wyzsze levele, a gdy sie ich nazwalo ze expia to bylo wszystko ok bo oni sa paladynami sa wywyzszeni i oni maja racje, wtedy nikt ich za to nie scigal zadnej dzumy dla alliance ani nic, ale gdy zaczeli dostawac po tylkach odrazu krzyk i wzawa bo Horda expiarze bija nas itp itd, to dac im -10 leveli bo im za dobrze... takie moje spostrzezenie w tej sprawie i troche mnie dziwi tytul tematu "CO Z TĄ HORDĄ!!!???", mam dosyc grania Horda bycia w cieniu alliance... chcesz skopac tylki alliance ? nie popelniaj tego bledu co my zaraz gm sie do ciebie doczepi, poszczuje hiper elitami, da ci -10 leveli albo banana bys wiecej nie nalatywal na piekno SW...
To jest moje zdanie moje odczucia z grania w Hordzie... Pozdrawiam... |
|
Post #13
18 Apr 2006, 14:47
No cóż to twoje zdanie. Ja jestem z natury uparty i i tak bede nią grał a temat założyłem głównie dla nowych graczy aby zakładali konta na Hordzie i było nas więcej takich jak ja np. Bo to, że są lepsi nie ulega wątpliwości. Ze expią... no cóż nie wypowiem się bo nie gram jeszcze osobiście, a to co słyszałem zachowam dla siebie... A ty jak się chcesz poddac Przymierzu to prosze bardzo, tak to wygląda. A co z tego ze mne elita zpierze ?? Ja nie strace nic jak będę na 5 levelu i atakował ich terz nie będę, ale chodzi aby wyrosło paru lepszych graczy żeby choć cień równych szans był.
P.S. Juz 2 adminów, których się pytałem o zdanie nei obchdzi to bo oni nie krekurują. No cóż to ich punkt widzenia. Ja nie ukrywam że moim zdaniem dość głupi, ale ja jestem szarym, nawet nie graczem, więc co tu moje zdanie ?? 😢 |
|
Post #14
18 Apr 2006, 16:24
QUOTE(rastakol @ Apr 18 2006, 03:03 PM) zawsze mialem odczucie ze przymierze zawsze jest faworyzowane, a Horda to zawsze to zlo ktore trza tepic, nie do pomyslenia bylo by Hordazdobyla stolice zaraz dawano elity i gm sterowal elitami by przeganiac graczy (chociaz alliance sobie swietnie poradzilo by bez elit...), byli dodawani npc w miastach by bylo trudniej, i dobrze gralo sie ciezej dostawalo sie baty... jednak gdy to przymierze bylo silniejsze to nikt nic nie robil zadnej pomocy gma by wzmocnil straze w ogrimdar, dostawalo sie baty i bylo sie w cieniu alliance ktore gorowalo nad horda dosc ze bylo ich wiecej to mieli wyzsze levele, a gdy sie ich nazwalo ze expia to bylo wszystko ok bo oni sa paladynami sa wywyzszeni i oni maja racje, wtedy nikt ich za to nie scigal zadnej dzumy dla alliance ani nic, ale gdy zaczeli dostawac po tylkach odrazu krzyk i wzawa bo Horda expiarze bija nas itp itd, to dac im -10 leveli bo im za dobrze... takie moje spostrzezenie w tej sprawie i troche mnie dziwi tytul tematu "CO Z TĄ HORDĄ!!!???", mam dosyc grania Horda bycia w cieniu alliance... chcesz skopac tylki alliance ? nie popelniaj tego bledu co my zaraz gm sie do ciebie doczepi, poszczuje hiper elitami, da ci -10 leveli albo banana bys wiecej nie nalatywal na piekno SW... To jest moje zdanie moje odczucia z grania w Hordzie... Pozdrawiam... [right][snapback]15002[/snapback][/right] 😳 ja juz nie mam sily |
|
Post #15
18 Apr 2006, 16:51
ja mam podobne zdanie co Rasta...
ale w sumie to juz rozlane mleko... koncze gre... jest to juz w 90% pewne... tylko tak ciezko postac skasowac w ktora wlozylo sie tyle wysilku i poswiecilo tyle czasu i staran 😢 Pozdrawiam! |
|
Post #16
18 Apr 2006, 18:40
w grze jak w zyciu 😐
|
|
Post #17
18 Apr 2006, 18:53
W sumie co ma Horda do gadania ... Nawet nie mamy nic do gadania ... smutne
|
|
Post #18
18 Apr 2006, 19:54
Teraz w Hordzie nikogo nie ma bo skasowali konta tym wszystkim chaterom.
|
|
Post #19
18 Apr 2006, 20:00
QUOTE(rastakol @ Apr 18 2006, 03:03 PM) zawsze mialem odczucie ze przymierze zawsze jest faworyzowane, a Horda to zawsze to zlo ktore trza tepic, nie do pomyslenia bylo by Hordazdobyla stolice zaraz dawano elity i gm sterowal elitami by przeganiac graczy (chociaz alliance sobie swietnie poradzilo by bez elit...), byli dodawani npc w miastach by bylo trudniej, i dobrze gralo sie ciezej dostawalo sie baty... jednak gdy to przymierze bylo silniejsze to nikt nic nie robil zadnej pomocy gma by wzmocnil straze w ogrimdar, dostawalo sie baty i bylo sie w cieniu alliance ktore gorowalo nad horda dosc ze bylo ich wiecej to mieli wyzsze levele, a gdy sie ich nazwalo ze expia to bylo wszystko ok bo oni sa paladynami sa wywyzszeni i oni maja racje, wtedy nikt ich za to nie scigal zadnej dzumy dla alliance ani nic, ale gdy zaczeli dostawac po tylkach odrazu krzyk i wzawa bo Horda expiarze bija nas itp itd, to dac im -10 leveli bo im za dobrze... takie moje spostrzezenie w tej sprawie i troche mnie dziwi tytul tematu "CO Z TĄ HORDĄ!!!???", mam dosyc grania Horda bycia w cieniu alliance... chcesz skopac tylki alliance ? nie popelniaj tego bledu co my zaraz gm sie do ciebie doczepi, poszczuje hiper elitami, da ci -10 leveli albo banana bys wiecej nie nalatywal na piekno SW... To jest moje zdanie moje odczucia z grania w Hordzie... Pozdrawiam... [right][snapback]15002[/snapback][/right] Nie no z tymi elitami to juz lekka przesada... mania przeslladowcza QUOTE Ze expią... no cóż nie wypowiem się bo nie gram jeszcze osobiście, a to co słyszałem zachowam dla siebie... No niestety czysta prawda...kox, kox, kox...szkoda gadac. (Dlaczego zachowasz dla siebie? kogos sie boisz? zmowa jakas?) PS. Pewnie zaraz wybiegnie stado Alliance, ze oni sa OK, ze nie koxuja, ale kogo to obchodzi? Kazdy zna prawde i milczy... PS. (2) Nie zdiwie sie jak temat "przypadkiem" sie zamknie albo moj post "zawieruszy" sie gdzies. Nieraz stawalem w obronie Przymierza, ale to juz nie to Przymierze o jakie warto walczyc |
|
Post #20
18 Apr 2006, 20:01
Kora nie karzdy kto dostal bana lub stracil konto to cheeter 😐
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |