|
Post #31
21 Apr 2006, 08:37
niop zmowunia jest bedzie chocaz juz sie ludzie nie boja GM tak jak przed pierwszym resetem teraz tylko podlizywanko jest przy GM-ach i takie tam bla bla bla
z kompletnym brakiem szacunku Jontek 🙄 |
|
Post #32
21 Apr 2006, 12:03
jak widzisz ja tez zyje a bylem jednym z niewielu co sie wychylalo 😉
co prawda juz nie gram ale zyje ^^ i pijee 😛 wiec nie jest zle :] |
|
Post #33
21 Apr 2006, 17:32
Wiecie co .. powiem to tak ... Na serwer składają się dwa czynnkiki. Pierwszy to gracze, a drugi to GM'owie... I teraz może was zaskocze ... do GM zalicza sie admin 😛 .. i znowu was zaskocze, obydwoje, czyli i GM'owie i Gracze stoją po tej samej stronie barykady ... razem chcemy, żeby serwer stawal się coraz leprzy ... My dbamy o to od strony technicznej , Wy natomiast od strony praktycznej.
Jak narazie my staramy sie wykonywac nasze zadanie jak najlepiej ... moze umiejetnosciami do Blizza nam daleko ... ale pod wieloma względami przewyzszamy go A Jak tam strona praktyczna?? Bo narazie widze tylko sprzeczki, i wyimaginowane problemy, ktore z takim wielkim namaszczeniem wyolbrzymiacie do niewyobrazalnych rozmiarow ... |
|
Post #34
21 Apr 2006, 18:41
QUOTE A Jak tam strona praktyczna?? Bo narazie widze tylko sprzeczki, i wyimaginowane problemy, ktore z takim wielkim namaszczeniem wyolbrzymiacie do niewyobrazalnych rozmiarow ... Mowie o tym, ze gracze milcza.. I co!? Moze nieprawda?! Wyolbrzymiam?! Sam siebie oszukujesz...zauwaz, ze sie nie sprzezamy |
|
Post #35
22 Apr 2006, 06:30
QUOTE(Mezjo @ Apr 21 2006, 06:32 PM) ...obydwoje, czyli i GM'owie i Gracze... [right][snapback]15124[/snapback][/right] bardzo oryginalnie ujete ^&^ |
|
Post #36
22 Apr 2006, 18:45
QUOTE(william_dr @ Apr 22 2006, 07:30 AM) bardzo oryginalnie ujete ^&^ [right][snapback]15129[/snapback][/right] Oj tam o dwa obozy mi chpozilo ... QUOTE(nexciek @ Apr 21 2006, 07:41 PM) Mowie o tym, ze gracze milcza.. I co!? Moze nieprawda?! Wyolbrzymiam?! Sam siebie oszukujesz...zauwaz, ze sie nie sprzezamy Wiec dobrze, o czym tak milcza gracze... moze powiesz Ty bo ja jakoś nie rozumiem tej teorii zmowy milczenia ?? Przeciwko komu lub czemu jest ona skierowana?? I o co wogule z tym chodzi ?? Tylko nie tułmacz mi pojęcia, ustosunkuj się do MW |
|
Post #37
22 Apr 2006, 21:06
QUOTE A nie chcę kłopotów. Ja po prostu chce wyrównanych szans tak po koleżeńsku. Jeśli za niewygodny temat to powiedzcie i tyle. I moze mi powiesz, ze ta wypowiedz jest *normalna? *tzn. "A nie chcę kłopotów"-to nie jest normalne, bez przesady |
|
Post #38
23 Apr 2006, 04:30
eh...... Napisałem tak dlatego iż :
- nie gram na serverze i niby skąd mam wiedzieć jak jest; A ty się czepiłeś tego zdania i je cytujesz co raz. Daj sobie spokuj. Jesli piszecie że : " A jak Przymierze było słabe to co?? " To widać że dla was temat jest głupi. A ktoś mógłby napisać " Koza, a ty niby skąd wiesz jak jest?? Nie grasz - nie udzielaj się i tyle!!" Bo nie będę mówił o ludziach, których nie znam rzeczy, których mogą nie robić. Bo dopiero wtedy by sie do mnie zaczęli żucać. A tego nie chcę. I o TO mi chodziło. |
|
Post #39
23 Apr 2006, 13:20
Nom ... tak samo jak Koza teraz to przedstawił i ja to zrozumiałem ... Znaczy się w konteksicie" nie gram tu, i nie wiem, wiec wole zachowac dystans do pewnych kwestii" ... Chyba ze, masz jakiś inne przykłady tej zmowy ... Z czego nie przytaczaj nam juz wypowiedzi osób, które jeszcze nie otrzymały konta 😀:D
Podsumowanie tematu z Hordą nic nie jest , i przymierze dobrze sie trzyma.. Przezyjemy, przetrwamy!!! Obecnie pozostwanie ten temet Gdyby nexciek chciał dodac jakies komentarze 😛 |
|
Post #40
23 Apr 2006, 14:52
Hmm poprostu jest super gra 10-20 osob a nie tak jak dawniej 40-60 wiec nic sie nie dzieje 😐 patrzac na ilosc np hordy to faktycznie teraz cala horda bedzie potrzebna do zabicia onyxi 😀 a nie jak dawniej 1/4:D... zmowa milczenia tez sie zastanawiam o co moze chodzic, ogolnie to mnietroche smieszy "zmowa milczenia", ale fakt faktem na serwerze nie jest zbyt milo, i swietnosc serwera juz dawno przeminela wraz z dawnym szacunkiem graczy do graczy i gmow do graczy jak i na odwrot, czasy kiedy to eventy byly raz w tygodniu a nawet i czesciej, gdy karzdy gracz mial szacunek do innych, gdy gra byla przyjemnoscia a nie obawa przed banem czy innym najazdem ze strony graczy... podziekowania dla Ket ktora tyle wysilku wlozyla w to wszystko a gracze skutecznie zgasili ten zapal... Temp ktorego odejscie z pewnoscia daje sie odczuc.. Mezjo dawno cie nie bylo, pamietam twoje turnieje na 1.5, byly lagi, bylo o wiele wiecej bugow, ale bylo to cos czego juz nie ma i czego juz tu z pewnoscia nie bedzie 😐... Darkzax wiele zrobiles ale pewnie juz nawet tu nie zagladasz tobie tez dziex 😊 ... Gareon, wiedzialem ze bedzie z ciebie dory gm od samego poczatku... Rhaul i ty soj wielki udzial miales w tym wszystkim, i tobie za wlozony wklad dzieki, i inni gm ktorzy mieli mniejsze lub wieksze znaczenie w historii serwera. Ipkiss dzieki za serwer wiem ze to nie male poswiecenie, wspaniale sie gralo tu do czasu i dzieki tobie to wszystko ehh mieszkalbym w wawie nie jedno piwo bym ci postawil 😊 ... pozdrowienia dla wszystkich z ktorymi tu gralem i z ktorymi moze jeszcze pogram nie koniecznie w wowa 😛... Dzieki wam wszystkim za spedzony czas 😊... i tak postanowilem odejsc i postanawiam juz sie nie wypowiadac na tym forum...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |