📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5003
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 30 Apr 2006, 21:26
z mojej strony to wygląda tak jeśli mam być szczery: każdy w swoją historie wkłada coś od siebie każdy ma jakiś niezawsze orginalny ale zawsze pomysł na własną postać wcześniejszy post był próbą utorzsamienia sie z tymi cwaniakami którzy większość negują... opisa dla mnie hmm... nawet fajny jednak wymaga troche poprawek... moim zdaniem lepiej niech coś bedzie krótsze a treściwe... a jeśli dalej nie wiesz o co chodzi to poczytaj o mojej postaci VooDoo... POZDRO
Post #12 30 Apr 2006, 21:32
pisanie do mnie PW nie bylo dobrym pomyslem bo jak bys poczytal Forum to zobaczyl bys ze zawsze popieram Thorstena historia jest jak by to delikatnie powiedziec
(wiem ze sie nameczyles i wogole wiec z gory sorr) w RZYC SE WSAC TE EYPOCINY albo poprostu zmien

i PW wes to jakos skometuj raczej negatywnie mnie nastawilo

Z KOMPLETNYM BRAKIEM SZACUNKU

JONTEK 🙄

(mowisz masz)
Post #13 01 May 2006, 10:18
Hehehehe... No to było złe... Stas wstydź sie 😛
Kaczy, to jest kolejne dno. Ja dużo (nawet bardzo) opisów skomentowałem i swoje wiem. Jakoś nie działa na mnie, że ktoś komu nie spodobał się mój komentarz nazywa mnie chamskim cwaniakiem. Dam Ci rade. Pod żadnym pozorem nie sugeruj się historią kapcika bo to takie samo dno. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak wygląda dobry opis zajrzyj do Opisów Wyróżnionych. Tam trafiło wiele opisów z czasów świetności serwera. Tam omżesz się dowiedzieć jak wyglądają opidy, które się docenia.
Post #14 01 May 2006, 11:50
Thorsten 🙂 brak sił na głupote
Post #15 01 May 2006, 12:29
Ech... Wiesz przebywanie w towarzystwie wymaga pewnej dozy kultury osobistej, której Tobie najwyraźniej brakuje. Ja wyrażam opinie do czega akurat mam prawo. Natomiast Ty mnie obraźasz. Ogarnij się troche człowieku. Fakt, że TY nie umiesz napisać dobrej historii nie znaczy, że ja jestem głupi. Zastanów się trochę co mówisz.
A tak w ogóle to zobacz sobie ile ja mam postów nabitych... Jak myślisz gdzie one wszystkie są? To też możesz sprawdzić. Ja siedziałem tu nad opisami jak Ty pieluche w zębach nosiłeś...
Nie rób offtopów bo moja wrodzona zawziętość nie pozwala mi przejść obok takich zaczepek i potyem tematy się zaśmiecają. Masz coś do mnie pisz PW.
Post #16 01 May 2006, 16:49
nie grasz więc sie nie oddzywaj... opinie niech wyrażają osoby które grają bo to z nimi przyjdzie mi sie zmagać lub walczyć po tej samej stronie... więc CIIIII 🙂
Post #17 01 May 2006, 17:03
Opinie moge wrazić zawsze, a Ty nie jesteś w stanie mi tego zabronić... Nie ma ona jedak wpływu na to czy opis przejdzie czy nie. Dlatgo nie podniecaj się tak, bo zabrudzisz spodnie.
Post #18 01 May 2006, 19:44
ehhhh co tu mówić 🙂 "im dalej w las tym więcej drzew"

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026