📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Najbardziej słuchana muzyka
« Wróć do forum  •  93 post(ów) w temacie 1 2 3 10
Post #1 10 May 2006, 05:59
Chcial bym by kazdy wpisal muzyke ktora najbardziej slucha ...
Post #2 10 May 2006, 06:46
Symphonic Gothic Metal (eg. Epica)
Czasami (ale już żadziej) Death Metal, Black Metal, Trash, Metal, Digi Metal...

Datrex taki temat już był... Wiem, że nie możesz powstrzymać się przed walenie postów nawet jednego pod drugim jakby funkcja edit była Ci obca, ale śmiecisz forum... Spróbuj to zrozumieć, piszesz beznadziejne, niezrozumiałe posty, które naogół powtarzają to co już było powiedziane, a potem się dziwisz, że wkurzasz ludzi...

muzyke ktora najbardziej slucha

Co to znaczy, że słucha najbardziej? Najwięcej, najczęściej... Ale najbardziej?
Zamiast zrzucać się na ram ludzie z forum powinni zrzucić się na słownik poprawnej polszczyzny i ortograficzny dla Ciebie...
🙂
Post #3 10 May 2006, 08:12
proponuje skasowac ten temat bo juz taki jest...Datrex zakladajac temat ktory juz jest pokazujesz wszystkim swoja ignorancje i lenistwo!
Post #4 10 May 2006, 10:09
a moze sklonowal moj cel przebic KEt w ilosci postow:P
Post #5 10 May 2006, 14:13
Hmmm tamtego tematu nie widzialem , jak bym tam napiasal to by bylo ze poruszam stare tematy . A gusta sie zmieniaja wiec moze ktos kiedys cos sluchal a sie zmienil ....

hmmmm miec wiecej postow od KEt ?? nie wiem czy to mozliwe ( a bynajmniej truuudno ) i mowie serio .....
Post #6 10 May 2006, 14:18
QUOTE(Thorsten @ May 10 2006, 07:46 AM)
Symphonic Gothic Metal (eg. Epica)
Czasami (ale już żadziej ) Death Metal, Black Metal, Trash, Metal, Digi Metal...

Zamiast zrzucać się na ram ludzie z forum powinni zrzucić się na słownik poprawnej polszczyzny i ortograficzny dla Ciebie...
🙂
[right][snapback]16042[/snapback][/right]

Post #7 10 May 2006, 14:27
aha tak o juz jest na servie .... Doganiał ......

Zresztą jak GM pisal leprze to było spoxl ... jak nuzi walil dobze to tez był loooz
a do mnie to sie czepiaja

jestem dyslektykiem dysortografikiem jak wam ( Ci ) bedzie lepiej .....
Post #8 10 May 2006, 14:55
J LoVE Trance and House music!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak słysze dzwiek gitary i temu podobne to gorzej jak by ktos pazurami po tablicy jechał. Metal to jest sadomaso i nie dziwie sie ze amerykanscy marine torturowali tym terrorystow z alkajdy i arabow z Iraku 😊
Post #9 10 May 2006, 15:13
Stelloza ja wiem, że mnie nie lubisz i widzę, że się z tym nie kryjesz... Nie łap mnie za słówka... MOJE błędy na tym forum na palcach jednej ręki policzysz, każdemu się zdarza... Posty Datrexa nawet te krótkie trzeba po 3 razy czytać żeby je merytotycznie zrozumieć.

MATTEKK7... Ty też mnie nie lubisz, bo zjechałem opis Twojego kolegi... Pffff... Postawę jaka prezentujesz można zaobserwować u członków pewnej subkultury chodzących szeleszczących strojach i golącymi czaszki... Mam nadzieję, że wiesz co się ogólnie uważa o ich poziomie intelektualnym i kulturalnym. Rozumiem, że kiedy słyszysz czysty dźwięk klasycznego instrumentu zamiast wygenerowanej komputerowo rąbanki to aż Cię skręca... I tacy się zdarzają. Wśród takich ludzi panuje ciekawy zwyczaj głośnego zabierania głosu na tematy o których nie mają zielonego pojęcia do czego się zresztą przyznajesz. Nawet idei stworzenia takiego tematu nie rozumiesz. Jeśli masz opchote podzielić się z ludźmi swoimi gustami to to zrób i na tym poprzestań. Myśle, że choć twórca niepotrzebnie zakładał temat nie chodziło mu o to żeby wpadał jakiś oszołom i wrzeszczał, że tylko jego muzyka jest normalna...
Amerykańscy żołnierze torturowali afgańskich bojówkarzy dźwiękami Enter Sandman Metallici... Nie terrorystów i nie w Iraku - Partyzantów w Afganistanie... Ale ja już mówiłem o znajomości tematu :/
Post #10 10 May 2006, 15:25
ale ja tylko wyrazilem moja opinie i nie powiedzialem nic zlego o Twojej muzyce. Jestes stereotypowy Thorsten, ja wcale nie mam zgoleonej głowy i nie włucze sie po imprezach tego typu, chyba ze niekiedy bo czasmi zdazaja sie godne uwagi tego typu eventy, jak np Dj tiesto we Wrocławiu czy 2 tygodnie książe trencu tez we Wroclawiu w hali ludowej jesli wieesz o kim mówie. Uważam sie za inteligentnego człwieka o czym swiadcza moje dobre wyniku w renomowanym liceum ktore wlasnie ukunczylem, ale wiele takich ..... gitarzystow usiadlo po pierwszej klasie. Muzyka ta nie ogranicza moich horyzontow a wrecz przeciwnie, mobilizuje mnie do dzialania i WARA od niej!!!!!!!! rozumiem ze jak cos jest stworzone elektronicznie to juz nie moze byc piekne?? uwiez mi ze Dj's maja duzo wieksze pole manewru i mozliwosci wykazania sie zdolnosciami muzycznymi niz np jakis Santana...
« Wróć do forum 1 2 3 10

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026