📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Najbardziej słuchana muzyka
« Wróć do forum  •  93 post(ów) w temacie 1 2 3 4 10
Post #11 10 May 2006, 15:34
Thorsten hmmm moze dajcie mu jakaś range Filozof , hmmm moze maruda ...
nie bo sie jeszcze obrazi .
Mam po uszy tego forum jak mam czytac jego mini wypracowan na kazdy temat gdzie sie da .... ludzie dajciese na loooz to tylko forum ...... a nie czekasz kto co zrobi i walisz ooo ty tutaj to , ty nie pisz tego , a ty źle ......
juz raz sie kluciles na dziale " postacie " wiec daj se na looz slyszales co pare osob o tobie mysli ....
Post #12 10 May 2006, 15:38
Z całym szacunkiem... Nie mam pojęcia o czym mówisz... Nie znam takich ludzi... Swoją drogą ksywki DJów jak i raperów zawsze wydawały mi sie jakiś dziwne 😛
Matek, inteligencja to nie widza. Nie mówie o Tobie tylko mówie Ci że szkoła nie oceni Ci inteligencji, nie ma takiej możliwości - może ocenić Twoją wiedzę (o ile nie posiłkujesz się kolegami i ściągami) i to tylko w danym okresie z danego zakresu. Zgadzam się, że są muzycy którzy poświęcili szkołe dla tego co na prawdę kochali. Za to ich podziwiam, bo mieli odwagę sprzeciwić się systemowi.
Może i myśle stereotypowo, ale to z mojego własnego doświadczenia wynika. Nie chciałem okreslić Ciebie ale powiedzieć do jakiego stereotypu pasuje właśnie taka wypowiedź.
Żaden DJ nie wykaże się większymi umiejętnościami od dobrego gitarzysty, jeszcze tak znanego jak Carlos Santana. Kolejne wklejanie gotowych już kawałków i miksowanie ich tak żeby nikt nie poznał nijak ma się do technicznych umiejętności gry na gitarze.
I ostatnie. Ja nie zabraniam Ci wyrażania swojej opinii ale w dobrym tonie byłoby gdybyś to robił w sposób mniej agresywny. Ja jako przedstawiciel grupy, która lubi takową muzykę poczułem się urażony, że ktoś wypowiada się w taki sposób o czymś co bardzo cienię.

Do Datrexa... Nie było jeszcze tego postu kiedy zaczynałem pisać... Nie musisz czytac tego co piszę. To Twój własny wybór. Jeśli uważasz, że posiadanie własnego punktu widzenia wymaga rangio Filozof to proszę bardzo dajcie mi ją, bo ja nie boję sie mówic i bronić swoich przekonań.
I powiem Ci, że ja zawsze wiedziałem, że niektórzy mnie nie polubią. Mnie się albo lubi albo nie. I tych drugich mam w głębokim poważaniu... Nie będę nikomu dupy lizał żeby mnie polubił. Pffffff jeszcze czego.
Post #13 10 May 2006, 16:00
Thorsten pisz krocej neichce mi sie czytac tego:P ale Datrex tak jak to bylo wczesniej napisane PATRZ NA FORU MI ZOBACZ CZY NIE MA JUZ TAKIEGO TOPICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post #14 10 May 2006, 16:04
Ups... Wybaczcie.... Wciąganie mnie w dyskusje tak właśnie sie kończy 😉
Post #15 10 May 2006, 16:17
QUOTE(MATTEKK7 @ May 10 2006, 02:55 PM)
J LoVE Trance and House music!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak słysze dzwiek gitary i temu podobne to gorzej jak by ktos pazurami po tablicy jechał. Metal to jest sadomaso i nie dziwie sie ze amerykanscy marine torturowali tym terrorystow z alkajdy i arabow z Iraku 😊
[right][snapback]16059[/snapback][/right]

z wyrazami głębokiego żalu...
Post #16 10 May 2006, 16:29
ostantnio niemal tylko Celtycka....

przerywana StaticX i Nightwish;]
Post #17 10 May 2006, 16:42
ale macie tendent do złazenia z tematow.. wezcie sobie numer GG pogadajcie kulturarowo.. i koniec... temat muzyka.. niee co tam jedziemy po kumplach i ilosci postow... temat nowy emu... nie jedziemy o czyms innym ...

to po co ten temat ?
Post #18 10 May 2006, 17:17
ja jestem baaaardzo tolerencyjny i slucham glownie OI ale tez punka ska troszeczke metalu i czasem techno Hip hop . Jak mam ochote to lubie muzyke powazna i The doors. ]

Dobrze ze Temp piluje tego for bo by byl jeden wielki syf
Post #19 10 May 2006, 17:46
Thorsten te duze literki w moim poscie to nie brak szacunku do Twojej gitary itp tylko chiałem sie pochwalic swoja muzyka bo jestem z niej bardzo dumny i rowniez bylem ciekawy jak skomentujecie bo zauwazylem ze wiecej jest tu osob prorockowych itp... w remowanym liceum uwiez mi nie wystarczy kuc na pamieć zeby miec srednia 4,9 ... zreszta nie wazne, chcesz mozemy zagrac w szachy na kurniku albo w cos podobnego gdzie trzeba myslec.. 😉 przyjmujesz wyzanie??
Post #20 10 May 2006, 17:51
TEMP NAPISAL TO JEST OFF TOPIC .
« Wróć do forum 1 2 3 4 10

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026