|
Post #11
12 May 2006, 16:30
Widzisz, źle mnie zrozumiałeś...
Z tymi taurenami było troszkę z przymróżeniem oka, ale jak to wygląda kiedy jakieś woły (czy co one tam są) jadą wozem... Jakie te konie musiały być żeby ciągnąć tyle mięcha. Kiedy piszesz, że żyłeś z elfem a potem przystrałeś do rabusiów to wnioskuje, że nie przebyłeś połowy świata tylko osiadłeś gdzieś w okolicy... POza tym w Przymierzu druidem może być tylko elf. Waśń między elfami i krasnoludami to nie tylko święta wojna prowadzona od pokoleń. te istoty to całkowite sprzecznośći nie dogadają się nijak w normalnych okolicznościach i to wynika z ich charakterów i natury czyli cech przynależnych rasie. Trzeba troche wiedzieć o czym sie pisze. Co z Ciebie za krasnolud? Człowiekiem zagraj... Rasę trzeba umieć odegrać. Może zwykłe (leśne, wysokie, morskie czy jakie kto jeszcze rozróżnia) nie... To są nocne więc nie do konca wiadomo co z nimi... Skoro są wśród nich łotrowie (rogue) to pewnie nie bez powodu. Nie chodz o to co zrobisz na końcu.. czy ich zaprosisz na piwo czy do burdelu... pomysł: zabili mi rodzinę/przyjaciół więc ich pomszcze to najbardziej banalny pomysł na historie jaki zna świat fantasy. |
|
Post #12
12 May 2006, 16:50
[quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM]
Imie:Smaxior [right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] imie ? RPG , fantasy... eh ni jak sie to ma do tego , dobinie w postach jeszcze swiadczysz o tym ze wyobraznia to szwankuje, polecam generatorki ( linki dostepne na forum ) [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Wzrost: 156 cm (tyle co młody niedźwiedź).[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] rosly ten krasnolud [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Waga: 100 kg (tyle co dorosły knur).[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] i chudy 😛 [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Wygląd: Spogladasz na niskiego, otyłego krasnoluda, który wbrew swemu wyglądowi jest niezwykle szybki i zręczny. Jego broda jest długa, biała i piękna natomiast oczy ma koloru piwnego.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] nie spogladam bo nie mam ochoty i co? [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Urodziłem sie jako krasnolud ale zmysły mam wyostrzone niczym elf.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] hmmm a co krasnolud nie ma? pfff to jakies kaleki? elf to kaleka wiec prosze mi tu nie kaleczyc tej rasy [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Moja matka jest właścicielką karczmy w Stormwind City.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] ktorej? i jak ma imie? [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Ojca nie znalem, ale wiem że był on szlachcicem oddanym królowi góry.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] hmmm, moze chodzi o smoka z hobbita? Smaug sie nazywal [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Matka opowiadała mi jakim był potężnym i odważnym krasnoludem.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] no to miales ojca herosa, zginal? hmm no tak takim to tragedie przytrafiaja sie 2x czesciej [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Podobo zasypała go lawina skalna w wąwozie gdzies na terytorium hordy w pobliżu trollskiej osady.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] nooo a jakiej wioski?i gdzie to bylo? [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Teraz walczy w szeregah hordy jako jeden z ożywieńców.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] hmm a jak to sie stalo? [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Wracając do mnie, to gdy miałem 10 lat matka poprosiła pewnego elfickiego łowce o zaopiekowanie sie mną aż do 40-go roku życia. I tak wyrosłem wśród elfów, szkoląc sie w sztuce lowieckiej.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] no nie ... krasnolud wsrod elfow czlowieku tys jakis masochista? [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] grópki rabusiów.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] GRUPKI [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] podrużowała szlachta.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] PODROZOWALA [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] grópce strzelcem.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] and again [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Niestety nic nie trwa wiecznie: pewnego razu napadlismy na powóz w którym jechało paru taurenów powożonych przez nekromantę.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] hmm no to mieliscie pecha a moze dokladniej? [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Takwięc poprzysiągłem[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] tak , wiec ... [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] "wybije wszystkich nieumarłych by nikogo nie spotkał juz los moich przyjacioł i użyje w tym celu wszystkich możliwych środkow"[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] hmm w sumie to wy ich napadliscie a nie oni was? skad taka nienawisc ^^ [quote=Smaxior,May 12 2006, 02:23 PM] Zamierzam byc tak potężnym wojownikiem jak mój ojciec i walczyc przeciwko legionom hordy do ostatniej kropli krwi.[right][snapback]16238[/snapback][/right] [/quote] no tak a skad wiesz jaki byl ojciec? cos tam wspomniales ze potezny ale moze to matka zakochana w nim po uszy glupot ci nagadala? PODSUMOWUJAC : jasno stoi, ze nie ma byc bledow ortograficznych ( to tak technicznie ) opis plytki do bolu, potezny ojciec, wychowanie u elfow, to jak zostales rabusiem, to jak zgineli towarzysze no i ta zemsta pfff za co? za to ze kogos zgnebiles do tego imie , no i jeszcze chwalisz sie tym, ze nie miales pomyslu na nie.... na twoim miejscu bardziej bym sie zastanowila nad sama postacia.. nie te 15 min, ktore spedziles nad ta... Ipkiss, jak bedziesz to czytal to : NIE |
|
Post #13
12 May 2006, 18:12
[center]TAK[/center]
Opowiadanie pisane trochę ogólnikowo, tzn. żadne z wydarzeń nie jest opisane dokładnie. Jest bardzo dużo literówek, mało "kropek" i "kresek", kilka błędów z ortografii, gdzieniegdzie brakuje przecinków. Mimo to jestem na tak, ponieważ ten opis dobrze opisuje twój charakter. Żeby mieć moje "tak" popraw błędy i literówki, bo nie wszystkie to wypiszę, najlepiej sprawdź w WORDzie. QUOTE Strzelba myśliwska dórzego kalibru. Ort.- dużegoQUOTE Podobo zasypała go lawina skalna w wąwozie gdzies na terytorium hordy w pobliżu trollskiej osady . Lit.- PodobnoLit.- gdzieś Styl.- osady trollów QUOTE Teraz walczy w szeregah hordy jako jeden z ożywieńców. Ort.- szeregach (P.S. skąd wiesz, że nadal walczy?)QUOTE Rabowalismy karawany w których podróżowała szlachta. Styl.- ŁupiliśmyQUOTE dwoje łotrów ogłuszało wszystkich ludzii, Ort.- ludziQUOTE pewnego razu napadlismy na powóz w którym jechało paru taurenów powożonych przez nekromantę. Styl.(?)- nekromantę powożonego przez taurenów (rozumiem, że to taureni ciągnęli wóz, czy co tam, w którym siedział nekromanta?)QUOTE Wzrost: 156 cm Wygląd: Spogladasz na niskiego, otyłego krasnoluda Zapewniam cię, że jak na krasnoluda 156 cm to bardzo dużo, jest większy od dzieci ludzkich. |
|
Post #14
12 May 2006, 18:29
Może być, nawet mimo tych bledów.Tylko troche krótkie.
|
|
Post #15
12 May 2006, 18:50
Ja nie mam jeszcze konta. Mam nadzieję, że mi założą, ale pozwólcie, że wtrące swe trzy grosze. Uśmiałem się nad wypowiedziami Thorstena i Ket. Co miałeś na myśli pisząc do Thorstena, że "wolałbyś wypowiedź kogoś kto gra na serwerze"? Myslałem, że Thorsten gra... 🙄 Koniec. Dziękuję, dziękuję.
P.S. A tak na serio wypowiedziałbym się, gdybym miał konto i był pełnoprawnym użytkownikiem, bo tak to mi trochę głupio krytykować innych samemu nie mając konta... |
|
Post #16
13 May 2006, 06:47
QUOTE(Satch @ May 12 2006, 07:50 PM) "wolałbyś wypowiedź kogoś kto gra na serwerze" [right][snapback]16264[/snapback][/right] I MASZ CHLOPIE WIEEEEEEEEEELKIEGO MINUSA czekam na list z przeprosinami na PW ( priv na forum ) a co do Thorstena , gral ale juz nie gra, wypowiedzi nt serwera sa nie na miejscu , aczkowlwiek nadal cenie jego wypowiedzi nt waszych historii , tutaj nie ma roznicy czy gra czy nie gra, jezeli pisze ze opowiadanie do dupy to takie jest ... w 99% wierz mi |
|
Post #17
13 May 2006, 06:49
kto ma minusa?
|
|
Post #18
13 May 2006, 09:12
Wprawdzie sie tu za czesto nie wypowiadam ale teraz ja Tobie cos wytkne Thorsten.
Owszem jest to gra w klimacie Fantasy, ale nie zapominaj ze jestes w swiecie WARCRAFTA.. A niechec miedzy Krasnalami a Elfami wymyslil z tego co wiem Tolkien i owszem powtarza sie to w wielu światach, tak sie przyjelo ale jakos nie wydaje mi sie zeby to by obligatoryjne i moze juz nie pamietam ale jakos w świecie Warcrafta nie zauwazylem nic co by mowilo o tym ze te dwie rasy sie nie znoszą.. |
|
Post #19
13 May 2006, 09:44
Historia moze i troche krótka ale mi sie podoba i jestem na TAK.
|
|
Post #20
14 May 2006, 20:59
po raz kolejny koledzy z podworka 😐
Trzeba te pozytywne komentarze grajacych jakos zastapic bo toc hanba jest 😐 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |