📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ulubione filmy i aktorzy - kinematograficzny topic
« Wróć do forum  •  27 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 15 May 2006, 13:45
Jakie są wasze ulubione filmy? Jeśli nie możecie się zdecydować, to napiszcie np. pierwszą trójkę. Jakich lubicie aktorów, ulubieni reżyserzy, itp. Ogólnie kinematograficzny topic.
Post #2 15 May 2006, 14:17
moim ulubionym filmem bedzie jak sie pojawi ekranizacja warcrafta
Post #3 15 May 2006, 15:48
moje ulubione aktorki to takie, ktore maja czym oddychac (niekoniecznie blondynki). niestety rezyserow moich ulubionych filmow niezawsze podaja... 😛 uluiony film to jakis z seri Busty Nurses czy cos takiego...hy hy
Post #4 15 May 2006, 16:27
a Ty tylko o tych pielegniarkach Robaczek haha powiem Magdzie Hipnoza roxx Pirates i IMIE RÓZY

A I SERIA TEEN TOPANGA:D
Post #5 15 May 2006, 16:37
Władca Pierscieni miodzio primawera 😀
Post #6 15 May 2006, 17:11
QUOTE(Stas @ May 15 2006, 04:27 PM)
a Ty tylko o tych pielegniarkach Robaczek haha powiem Magdzie Hipnoza roxx Pirates i IMIE RÓZY

A I SERIA TEEN TOPANGA:D
[right][snapback]16407[/snapback][/right]

no co ty topanga lipna jest! hipnoza zajebista a imie róży? co to? ehhh...ty myslisze ze magda nie wie? 😉
Post #7 15 May 2006, 17:12
hhhmmmmm moje ulubione ( pisowna bedzie zla 😀 )
Pulp Fiction
Trainspotting
Srial Lost ( zagubieni )
Green street hools

Nieznle (czyli zostaly w pamieci )
Las Vegasa paranos
south park

jescze moze co dopisze bo ja lubie filmy 😀
Post #8 15 May 2006, 17:22
nie będę ukrywał, że z kinematografią wiążę swoją przyszłość (a od niedawna też z anglistyką). Moimi ulubionymi filmami są: Pulp Fiction, Ojciec Chrzestny Part I, Łowca Jeleni. Ulubieni reżyser: Quentin Tarantino (tylko raz się na nim zawiodłem, a dokładniej to na filmie "Jackie Brown"). Ulubieni aktorzy: Al Pacino i Robert De Niro. Filmów oglądam bardzo dużo. Za najlepszego reżysera horrorów uznaję niekonwencjonalnego Johna Carpantera. Jest naprawdę sporo filmów, które lubię. Mógłbym nawet przytoczyć ranking moich 10 ulubionych filmów wszechczasów.

P.S. "Las Vegas Parano" - genialny film. Po prostu pełen szacunek dla twórców i aktorów: Deppa i Del Toro. Po prostu najlepszy film o narkotykach, jaki w życiu widziałem. Jedyny minus to, że w pewnych momentach zaczął nużyć, ale może przesadzam.

P.S. 2 - "Trainspotting" - świetna gra Ewana McGregora. Dobry film o narkotykach, bardzo dobry. Super wątek z tym wybuchowym kolesiem. 😛
Post #9 15 May 2006, 20:17
Wiemy Datrex ze ty lubisz/masz filmy wiemy...

"Łowca Jeleni" - hmm to mi wyglada na kultowy film akcji z czolowymi szachistami w rolach glownych 🤔 Czy ktos moze zglebic mi tajniki tego filmu, gdyz jego tytul bardzo mie intryguje...?
Post #10 15 May 2006, 21:58
hm...to jest film o psie ktory jezdzil koleja. 😎 ...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026