|
Post #1
20 May 2006, 18:30
Wiec mam kumplaktory w niejasnych okolicznosciach dostal -5 lvl .
Przyja swa kare ... ale byl to dla niego duzo cios miał on 28 i pol lvl zostal mu 23 lvl 😢 to bardzo smutne . ZulKemen Z pokora po zrozumieniu bledu przyja kare . Jednak teraz nie kma zdanbo swoja w miare wypełnil . Musi Expic nie ma zbytnio chyba innego wyboru . Nudne jest chodzenie i walenie w potwory . Moja intencja to dac mu kilka lvl za dobra sprawowanie , stworzenie gildii i podtrzymywanie silngo klimatu . Nie musi to byc 5 lvlza darmo ale chociaz 2 moze 3 zeby ruszyl . jakas szansa bo tak chlopak sie zanuczi 5 lvl walic na potwory .... czy to nie smutne , taki los moze spotkac kazdego i wszyscy by liczyli na pomoc . Npaiszcie cos , los Zulkemena jest w waszych rekach 😛 |
|
Post #2
20 May 2006, 18:37
wzruszajace zgadzam sie z toba w 110% THX
|
|
Post #3
20 May 2006, 18:39
Smieszne i nie ma prawa bytu. Gdyby to zalezalo ode mnie ten temat bylby juz zamkniety. Nie bede Ci tlumaczyl podstawowych zasad prawa, bo piszac ten temat udowodniles mi, ze i tak nie zrozumiesz.
PS. Nic do Ciebie ani kolegi nie mam. Jest to obiektywna ocena. |
|
Post #4
20 May 2006, 18:45
szkoda mi kolesia ktory mial dostac banana chyba na 2 dni . a dostal -5 lvl a teraz musi chodzic i expic 😛 a nie dostal banana bo unbanana moze tylko IPKISS , ale nie wiem co by wolał ??
|
|
Post #5
20 May 2006, 18:47
Mi szkoda wielu rzeczy. Bardzo wielu.
Przewinienie>Kara. TAK to dziala. Taka tajemnica. Gosciu zawinil, ma 5 lvl w plecy. JEsli teraz chodzi i expi to bym mu jeszcze dal bana za expienie. Jest smutny? Trzeba bylo myslec wczesniej. |
|
Post #6
20 May 2006, 18:49
Nie Expi ale chyba bedzie do tego zmuszony ...
a kara pownna byc chyba 2 dni bana z tego co wiem to chciale za te 5 lvl ale nie bede sie klucic jezeli dokladni nie wiem ..... moze i on cos napisze |
|
Post #7
20 May 2006, 18:53
ja uwazam ze to nie jest sprawiedliwe? np: krushak i inni dostali - 10 lvl za expienie a przeciez zul nie zrobil nic zlego? komu to szkodzi nie rozumiem? wystarczylo by upomnienie to by w zupelnosci wystarczylo! a jak puzniej cos przeskrobie to prosze bardzo mozecie dac - 50!!
|
|
Post #8
20 May 2006, 19:00
Nie znam sprawy, ale z gory zakladam, ze pogodziliscie sie z wyrokiem. A wiec byl on sprawiedliwy. Kropka. Jesli macie jakies cos to prosze do IPKISSA na priv, ze nie zgadzacie sie z wyrokiem. A nie publicznie petycje robic.
|
|
Post #9
20 May 2006, 19:03
kurde po 1 ipek nie ma czasu
po 2 myslalem ze da sie to rozwiazac w bardziej pokojowy sposob |
|
Post #10
20 May 2006, 20:43
Nie wiem czy mogę się wypowiedzieć ale moim skromnym zdaniem odejmowanie lvl nie jest sprawiedliwe poświęcasz czas na zdobywanie cennego doświadczane i jeden błąd ma to wszystko zepsuć.
Z drogiej strony to może cię zmotywować do osiągnięcia lepszych wyników 😛 Po trzecie jeśli wydali na ciebie taki „wyrok” to może mieli racje. Nie mnie to osądzać ale myślę ze zabieranie lvl nie jest zbyt oryginalne 😛 A po czwarte to tylko gra 😛 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |