📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5241
« Wróć do forum  •  26 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 29 May 2006, 07:55
No więc jest poprawione.
Miłego oceniania 😛
Wymyślić coś ciekawszego mnie się nie udało ...
Cóż wydaje mi się że nie każdy ma takie zdolnosci by napisać wspaniałą opowieść, niestety zaliczam się do tych osób :/

Jeśli jednak będzie 🙂 to wielka szkoda, bo sie napracowałem i użyłem wyobraźni jak tylko mogłem.
Kurcze coś mój awatar sie nie wyświetla :/ (ma odpowiednie parametry i jest w formacie JPEG)
Post #12 29 May 2006, 08:42
No i dobra. Chciałeś to masz. Kiedy mi nie wierzysz na słowo, jak mówię, że historia jest słaba to ja Ci udowodnię, że jest. Zajmie mi to troche, ale sam tego chciałeś 😛
Rodzina prostych, handlarzy wracała z podróży do Orgrimar
Jak oni podróżowali? Na oiechotę? Co to za handlarze? Domokrążcy?
2 mężczyzn, jedna kobieta i dziecko
co to znaczy dziecko? kiedy miszesz mężczyźni i dziecko to znaczy, że jest na tyle małe, ze nie wiadomo jakiej płci. i takie coś chce się mścić? ano przecież... łopatką i grabkami zabije bestię...
Było to zadziwiające.
Co było zadziwiające? oczy, włosy, giętkie ciało, celność? Mnie jakos nic w tej historii nie dziwi. Napisz to tak żeby dziwiiło a nie dawaj polecenie, że mam się dziwić.
Chłopak zwędził po drodze mętalowy pręt z kuźni gdy prowadzono go do jego klatki.
Jak Ty to sobie wyobrażasz? Byłeś prowadzony i dałeś radę walnąć pręt na tyle długi i gruby żebyu podważyć rzwi klatki? Gdzieś ty go sobie wsadził? Bo chyba nie wierzysz, że jako zwierzę i niewolnik miałeś ubranie?
Gdy już pociemniało użył prętu, który ukradł jako dźwigni i zdjął drzwi klatki.
To też nie wiem jak chcesz zrobić... Spróbuj wyciągną z zawiasów zamknięte drzwi... Ja wiem, że na Piratach z Karaibów to się udało, ale to tylko hollywoodzki film i nie powinieneś używać go jako żródła wiedzy o świecie...
pognał przed siebie. Był to błąd ponieważ nie wiedział co go może czekać tam gdzie się udaje.
A gdzie wiedział? W klatce się geografii uczył?
Dziecko długo podróżowało samotnie po lasach
Hardcore'owe to dziecko... Samo drzwi wyważa i jeszcze podróżuje po lasach...
Wkrótce chłopiec wyrósł na doskonałego, mężnego i honorowego myśliwego.
A na co innego mógłby wyrosnąć? Przecież nie na bojaźliwego odludka o skrzywionej psychice... przecież wiadomo, że niewola wyrabia honor i odwagę... Chociaż nie. honor to przymiot myśliwego... "Hej ty, mięso, odwróć się do mnie bo mi honor w plecy strzelić nie pozwala!"
Część o Onyxii i zbroi jest tak denna, naciągana i nieżyciowa, że w ogóle nie powinno jej tam być.
Post #13 29 May 2006, 15:43
Eeee tam Thorsten czepasz sie :]
Ale przyznaje że Ci to swietnie wychodzi ... Umiesz wnerwiać 😊
Nie dobra, tak na serio to ja od pisania takich chistoryjek nie jestem :/
Kogo obchodzi czy podróżowali z buta czy na raptorach ? 😳
Co do dziecka przyznaje... skopałem totalnie z tą zemstą 😛
Ubranie mu tam w kuźni pewnie jakieś dali (kto by chciał patrzec na latające na wszystkie strony genitalia trolla 🙄 )
No cóż wybacz że zawiodłem Twoje oczekiwania, ale nic na to nie poradze. Taki już sie urodziłem...
Nic leprzego nie uda Ci sie ze mnie wycisnąć 😛
Myśle, że jak na moje humanistyczne zdolności napisałem przyzwoicie i nie oceniaj mnie po swoich dziełach (choć nie wiem czy są takie świetne) bo ja tobą nie jestem 😐

Mam nadzieję, że szanowne GMostwo sie aż tak nie uczepi, bo Tolkien ze mnie nie wyrośnie ...

Co do drzwiczek to je wyważył śmocą 😀 (choć w WoWie śmocy nie ma)
Pasuje 😎 ?

Ktoś mi powie na co ten kot w emotkach ? (jeśli to, że tego nie wiem świadczy o mojej głupocie to jakoś to przeżyje 😉 przynajmniej bede już wiedział... )
Post #14 29 May 2006, 17:46
Wiec tak moim zdaniem to opowiesc jest switna , chlopak cos wymyslil , wnet piekne 😛 Ja bym dal do wyróżnionych . Fakt ze jest kilka błędow ale jaks ie pisze to raczej nieuniknione . Ale klimat 1 0 0 % . Wiec jestem na tak !

ps aaa jaki DarthStorm mow mi Datrex 😀 - Najwiekszy Lowaca w Swiecie Mroczne Wrota !!
Wiec dzieki 😛

a no i przyda sie jakis jeszcze lowca , moze bede go uczyc jak bedzie chcial 😀

A i co do emotki to stary zalapiesz jeszcze to jest kotu i bez niego to by forum padlo : D
Post #15 29 May 2006, 18:10
Wiec tak moim zdaniem to opowiesc jest switna , chlopak cos wymyslil , wnet piekne tongue.gif Ja bym dal do wyróżnionych . Fakt ze jest kilka błędow ale jaks ie pisze to raczej nieuniknione . Ale klimat 1 0 0 % . Wiec jestem na tak !
Buahahahahahahahahaha... XD I na szczęście to nie Ty zakładasz konta. Poczytaj jakie historie trafiły do wyróżnionych. Bardzo zawiódłbym się na KEt, gdyby ta historia widniała zaraz obok mojej.

Serek zawiodłeś mnie tylko tym, że nie próbujesz tego poprawić. Byćmoże się czepiam i byćmoże Cię to wkurza. Ale ja jestem właśnie taki i płacz ani zgzrytanie zębów mnie nie rusza. Sam widzisz, że twoja historia jest słaba i nawet nie wiesz jak to poprawić. Skoro nie umiesz pisać opowiadań to po co to robisz? Napisz pierwszoosobowy (żeby było widać w jaki sposób odgrywasz dialog) opis. historia pokrótce, tylko najważniejsze fakty na sucho, a skup się na wyglądzie i charakterze.
Post #16 29 May 2006, 18:52
Czepiasz sie zawsze . ale taka twoja rola - ja tylko stwierdzam fakty .
Z re s zta mi sie podobalo niewiem jak tobie i mam szczerze to w d**ie !
Dla mnie szczescie to ze nie ty dajesz konta bo serv by swiecil pustkami .
historia jest dobra i ciekawa - to jest moje zdanie wiec sie nie dobieraj do mojego zdania tylko mow co ty myslisz o opowiadaniu a nie tym czy ja daje konta , bo ja moge walic ze mi sie podoba jak ty swoje texty typu " płacz ani zgrzytanie zębów mnie nie rusza " . Wiec dopier *** asz sie jak zwykle srry ale mam tego juz dosyc ! jeszzcze kapuje do niego bo pisze historie ale do mnie , za to ze mi sie podoba .
Juz kiedys byla dluzsza rozmowa , niemam ochoty na drugą ... z Jontkiem 😀
Post #17 29 May 2006, 19:19
Nie rób offtopa. To co powiedziałem o Tobie to tylko margines z całego przekazu mojej wypowiedzi.
Twój płacz i zgrzytanie zębów tez mnie nie rusza, więc nie musisz tak krzyczeć. Nie szczekaj Datrex, zostaw to Psom.
Co do ilości graczy gdybym ja zakładał konta to powiem tylko, że mógłbys się bardzo zdziwić. Tematu jednak tutaj podejmować nie chcę.
Post #18 29 May 2006, 20:20
Datrex dzieki stary za pozytywną opinię 😀
Z chęcią zostane twoim uczniem mistrzu :]
A i co do zakładania kont zgadzam się z Datrex'em o czym trudno się dziwić :/
Thorsten przesadzasz... Nikt nie jest perfekcyjny, nawet Ty. KEt nie oceniła mojego opowiadanka tak surowo jak Ty, a szorstkie ocenianie prac to jej robota (nie mam nic złego na myśli). Poruszasz wcale nieistotne fakty np : "Jak podróżowali ?", może spytaj jeszcze czy raptorom nie zabrakło mięsa w podróży ? Albo czy mały Zarkir nie złapał kataru w podróży ?
To że sie czepiasz do wszystkiego ma swoje pozytywy 😀 Przynajmniej wiem co opcjonalnie jest źle (bo wcale tak być nie musi 😛 )

Do wyróżnionych moja praca się nie nadaje i to fakt 😉 , ale taka okropna to ona też nie jest !

Bardzo mnie bawi fakt że Zarkir jest najbardziej gorącym tematem w dziale POSTACIE.
A mój avatar wciąż nie działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czemu ? (80x80 i 60KB)
KEt
Post #19 29 May 2006, 20:51
Chcecie usłyszę jakąś opowieść ? Eh niech będzie, ale tylko jedną ! Nienawidze opowiadać.

poczatek...

Czy jest to tylko opowieść snuta przez barda czy prawda musicie dowiedzieć się sami…
Osoba zdjęła kapelusz, ukłoniła się ukazując długie zielone włosy i odeszła w ciemności lasu.

koniec...

miedzy tym twoja opowiesc.... gdzie ja tu widze sens ? logiczna calosc?

Historia nadal nie poprawiona , chociazby w czesci wskazanej przeze mnie. Nie ukrywam, ze miloby bylo zobaczyc historie napisana od poczatku do konca z zachowaniem zasad logiki... ale to tylko moje marzenia.

Jezeli Datrex zostanie twoim bogiem opisow, to ja sie stad ulatniam... 😢

CZEKAM NA POPRAWE zobacze tu jeszcze jeden offtop i ... zobaczycie 😛
Post #20 29 May 2006, 20:59
Sry KEt za te offtopy ale jakoś się bez nich nie obeszło
Co do poprawy tego początku i końca poprostu nie miałem czasu :/
jestem w 3 gim i kucia jest teraz pod koniec tyle że <cenzura> 😛
poprawa bedzie widoczna naprawde niedługo.... jeśli nie złapie kolejnej lufy z gegry której osobiście nienawidze 🙂 Poprostu nienawidze !!!

Datrex nie jest "bogiem opisów" ale poprostu jest bardziej hymm... jest lepszy od Thorstena który sie zawsze uczepi do czegoś nawet jeśli nie ma złych intencji 😐

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026