|
Post #21
03 Jun 2006, 11:37
Daj spokuj z takimi tekstami. Zbyt długo się tym zxajmuje żeby się zastanawiać kogo lubie, a kogo nie. Dziury w całości też nie szukam, pokazuje wam dziury, których nie widzicie albo udajecie, że nie widzicie.
To zaczniemy od początku.. QUOTE Charakter: Maudeth pochodzi z wioski... Gdzie ten charakter? Co to za wieś, że ma straż, centrum i obrzeża "z dala od cywilizacji"?Poza tym mam jeszcze jedno pytanie. Dalzcego szaman po prostu nie powiedział bohaterowi, że to jego pierścień i chce go z powrotem? A jeśli był taki dobry w kradzież to dlazczego okradl cała wioske zamist jednego pierścienia? Co to za szaman co nic nie robi tylko kradnie? Żadnych szamańskich obowiązków nie ma? Chate miał budować... Wyszło troche więcej niż 1. 🙂 |
|
Post #22
03 Jun 2006, 12:03
QUOTE(Maudeth @ Jun 2 2006, 09:20 PM) Widze że od początku mnie nielubisz. Zawsze szukasz dziury w całości. spokojnie, on chyba nikogo nie lubi 😂 a tak na serio, to on po prostu podkreśla to, co rzeczywiście nie pasuje w opisie i jest w tym fachu dobry. poprawiwszy pracę wg. jego wskazówek masz o wiele większe szanse na konto. 😊 P.S. nie wszystkie bo on się czasem dop****la do tego, czego inni by nie zaważyli albo przepuścili. jednak perfekcja wymaga pracy i nigdy się nie będzie dobrym "tak od razu" widziałem jednak, że już dostałeś konto 😊 tak trzymać i powodzenia! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |