📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5333
« Wróć do forum  •  21 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 09 Jun 2006, 17:07
Imię: Moryn
Wzrost: 98 cm
Waga: 30 kg
Rasa: gnom z wielkim
Klasa: mag

Moryn był mężczyzną pochodzącym z biednej rodziny. Wiódł dostatnie i spokojne życie, do pewnego czasu. Pewnego słonecznego dnia, gdy wracał z lasu zobaczył dym unoszącym się nad miejscem w którym znajdowała się jego wioska. Rzucił drewno, którego zbieranie zajęło wiele godzin czasu i szybko pobiegł do wioski. Na miejscu okazało się, że cala jego wioska została spalona. Po zobaczeniu okolicy wywnioskował, iż toczyła się tam krwawa walka. Wszedł do swego domu i zobaczył ciała swoich bliskich. Postanowił wejść do domowej skrytki w której chowali złoto, zobaczył tam ciężko rannego ojca.
-Ojcze co się stało?!?!
-Bawiłem się zapałkami, ale ogień był za duży i nie opanowałem go.
-Jak to?
-Muszę ci coś wyznać. W twoich żyłach płynie krew maga i twoja matka daje dupy za talerz zupy.
-Dlaczego tak późno mi to wyjaśniasz?
-Teraz nadszedł odpowiedni czas, abyś poznał tajniki magii. Mój czas nadszedł końca. Udaj się do Fuhrera. On nauczy cie kopać z pół obrotu z prawej piętki w lewe oko. Twoja nauka będzie trwała wiele lat.
-Dlaczego tak długo?
-Musisz być cierpliwy z wiedzą magiczna trzeba zapoznawać się stopniowo. Gdy Fuhrer stwierdzi, iż jesteś gotów pokaże ci Mroczne Wrota tam będziesz mógł pogłębiać swoją wiedze.
Ojciec wyzionął ducha, a Moryn ruszył w drogę.

Moryn jest niskim mężczyzną o siwych włosach (na głowie i pale) i wyrazistych rysach twarzy. Ma wielkiego chuja i lubi jebać się. Nos ma jak Pinokio na 0,5 m. Cholernie jest zarośniety i w szczególności śmierdzi ( nie mył się z rok)
Jest mężczyzną o ciemnej karnacji -czarnuch . Nie należy do osób umięśnionych po prosty ciota
Jest osobą łagodną, zawzięcie dążącą do celu(sex). Starający się omijać konflikty lecz, gdy przychodzi potrzeba potrafi pokazać pazury wypierdolić z czajnika i wypiąć dupe na której znajduje się dużo włosów. Wiele razy nie potrafi wytrzeć se dobrze dupy.
KONIEC
KEt
Post #2 09 Jun 2006, 18:09
jak to czytam to mam wrazenie ze opisujesz czyny bezdusznej istoty... paru miernych aktorow

... poza tym czy znowu musi ginac tyle ludzi ?
Post #3 09 Jun 2006, 18:12
powoli zaczynam sie bac tych nowych graczy
Post #4 09 Jun 2006, 18:19
-Teraz nadszedł odpowiedni czas, abyś poznał tajniki magii. Mój czas nadszedł końca. Udaj się do Fuhrera. On wprowadzi świat magii. Twoja nauka będzie trwała wiele lat.
-Dlaczego tak długo?

Jakos mało czuły ten mag 😛
Post #5 09 Jun 2006, 18:31
mag może nie ale ja tak 😀
Post #6 09 Jun 2006, 18:40
nadaje się te opowiadanie czy zmieniać ??/
Post #7 09 Jun 2006, 19:56

wyszlo na to ze nawet sie nuie przezegnal tylko machna reka i poszedl se w 4 litery ...
hmmm roche to dziwne , a przeciez to ma byc opis z uczuciami

jest taka opcja jak edit
Post #8 10 Jun 2006, 06:31
Musisz poprawic w regulaminie jeste ze na twoja wioske nie moga napadac czekaj znajde ten punkt 😊

"jak byłem mały na moją wioskę napadli orkowie/trole/nieumarli i wszystkich pozabijali. Następnie wychowywał mnie smok/mag/szaman i stałem się wielkim magiem/wojownikiem". (najleprzy text z regulaminu 😀>

Przeczytaj regulamin i napisz nawa historie <moje zdanie >
Post #9 12 Jun 2006, 11:47
teraz dobrze??
Post #10 12 Jun 2006, 14:24
Moryn był mężczyzną pochodzącym z bogatej rodziny. (...) Rzucił drewno, którego zbieranie zajęło wiele godzin czasu

czy tylko w moim pojęciu tu się coś nie zgadza? po cholerę bogaczowi zbierać drewno jeśli może kupić wóz, albo dwa?

Postanowił wejść do domowej skrytki w której chowali złoto, zobaczył tam ciężko rannego ojca.
-Ojcze co się stało?!?!
-Bawiłem się zapałkami, ale ogień był za duży i nie opanowałem go.

nie rozumiem sensu zabawy z zapałkami w skrytce na złoto. nie rozumiem też jak ze skrytki mozna spalić całą wioskę ( w domyśle, że to ojciec spalił wiochę zapałkami)

-Muszę ci coś wyznać. W twoich żyłach płynie krew maga i twoja matka daje dupy za talerz zupy.

to jakiś czarny humor jest? bo dla mnie dość przesadzony 😐

Moryn jest niskim mężczyzną o siwych włosach (na głowie i pale) i wyrazistych rysach twarzy. Ma wielkiego chuja i lubi jebać się. Nos ma jak Pinokio na 0,5 m. Cholernie jest zarośniety i w szczególności śmierdzi ( nie mył się z rok)
Jest mężczyzną o ciemnej karnacji -czarnuch . Nie należy do osób umięśnionych po prosty ciota
Jest osobą łagodną, zawzięcie dążącą do celu(sex). Starający się  omijać konflikty lecz, gdy przychodzi potrzeba potrafi pokazać pazury wypierdolić z czajnika i wypiąć dupe na której znajduje się  dużo włosów. Wiele razy nie potrafi wytrzeć se dobrze dupy.

tego już kompletnie nie mogę zrozumieć. ale może to ja za mało nowoczesny jestem 😐

opis pisany jakby językiem krasnoluda... a jeśli się nie mylę to gnomy prezentują sobą nieco inny typ osobowości. a to, że nie umie wytrzeć dupy, albo też że nie potrafi "wypierdolić z czajnika" chyba niezupełnie odpowiada opisowi charakteru postaci.

jak na razie za taki opis dla mnie bananek i do Stranglethorn do małp. może jak mu małpki kilka razy bolesnie wyszorują (czymś) osiwiałą kudłatą dupę to się nauczy pisać kulturalne opisy postaci...

P.S.
gdyby tylko to był krasnolud, to bym MOŻE jeszcze zrozumiał... ale jak na razie stanowcze NIE.

takie jest moje zdanie
przemówiłem
<howgh!>

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026