|
Post #11
11 Jun 2006, 16:53
O to też mi chodzi. Tylko nie żeby to było na zasadzie lubienia i nielubienia. Bo przyjaciel takiego GM w naszym świecie to on w grze będzie miał więcej przywileje. Ja bym był tylko za tą opłatą, wysoką. Ale nie na tyle wielka aby niemożna było zebrać środki.
Chyba że dostawało by się takie ciekawostki za wygrane turnieje, Eventy, wyścigi itp. |
|
Post #12
11 Jun 2006, 18:03
Za eventy są fanty [coin], może by wprowadzić jakieś kryteria, że za xcoin można by sobie wybrać itemek, który się w mieści w jakichś granicach, a itemek byłby dowolny, nie musi być listy, tylko wytarczy na allakhazam.
JAK KTOŚ TO ZROZUMIAŁ TO GRATULACJE, BO PISAŁEM NIEJASNO. |
|
Post #13
11 Jun 2006, 18:18
lol. Ja nawet niewiem co to są te coin. I co one dają, tylko niezrozumiałem o co biega z tym "allakhazam" 😳
|
|
Post #14
11 Jun 2006, 19:02
Załózmy, że mam 5[coin]( Dostajesz je za wygrane w eventach).
Jest zrobiona lista kryteriów przedmitów, za które mogę zapłacić [coin]'ami. Przykład- Plate(materiał), West(miejsce gdzie będzie założony item tu: zbroja), Armor 300-400 - 5[coin] I mogę wybrać sobie (szukając na allakhazamie- stronie poświęconej m.in. grze WoW - http://wow.allakhazam.com/) zbroję mieszczącą się w tych kryteriach, płacąc 5 [coin]'ami. To już było jaśniej:D |
|
Post #15
11 Jun 2006, 19:19
No, już to ciekawiej wygląda. Tylko niewiadomo jaka jest opinia innych Gm-ów na temat tych specialności.
|
|
Post #16
11 Jun 2006, 19:46
Ale co ty lepij zeby dawali cos czego normalnie nie ma w g r z e bedzie ciekaiwe j ! d
|
|
Post #17
11 Jun 2006, 19:55
a co takiego mogą tobie dać GM z poza gry??
|
|
Post #18
11 Jun 2006, 20:06
Liście:D hehe <plask>
|
|
Post #19
11 Jun 2006, 20:53
1) nie bede rozdawac przedmiotow za kase wybijcie to sobie z glowy wogole
2) nei ma lubi nie lubi, wykazcie inicjatywe... a nie ze ja mam za wami latac i sie prosic czy aby ktorys by czegos nie chcial, a moze eventa chcecie , pfff 3) zasluzyc jakby to wam wytlumaczyc , wykazac sie w inny spsob niz bicie mobow robienie questow i gadanie ladnie z kolega ( wtedy gdy gm patrzy ) a monetki sobie schowajcie... i nie pytac mnie do czego sa bo zaczne sie denerwowac co do allakhazam to taka piekna stronka, nie jedna , gdyby kolega przegladal forum znalazlby cos takiego jak linki do stron o wowie http://wow.allakhazam.com , www.thotbot.com , www.goblinsworkshop.com trzy strony, kompendia wiedzy , poza tym zapraszam do przeczytania FAQ , czyli jak sie nie zgubic 😛 , eh NIE MA NIC ZA DARMO co nie oznacza GOTOWKI |
|
Post #20
12 Jun 2006, 05:20
A można dostać coś np. za opowiadania? 😉
Jeśli nie, to proszę o sprecyzowanie tych "innych rzeczy". |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |