|
Post #21
12 Jun 2006, 05:24
lol. Widze że KEt chyba była w złym nastroju.
1) To tylko taka propozycja. Wstępna rozmowa 😉 2) Ty za nikim niebędziesz latać. To raczej ktoś za Tobą będzie 😛 A eventy nikt Tobie niekarze robić 😊 3) Niewiadomo jak wy GM-owie postanowicie z tym. To tylko od was zależy, czy będą jakieś wzmianki czy nie. |
|
Post #22
12 Jun 2006, 05:35
Ale ja jednak proszę o pewne "wzmianki", bo robota w ciemno jest dobra dla kretów, nie ludzi 😉
po prostu chciałbym wiedzieć, w jakim kierunku się rozwijać. I nie chodzi mi tu tylko o umiejętności czy atuty... Po prostu na tym serwerze jest wielu wysokopoziomowych graczy i nie łatwo jest zacząć, więc warto zrobić wszystko, by jakoś sobie pomóc. A ja po prostu prosze o zawarcie tego "wszystkiego" w kilku prostych wskazówkach. 😉 A co do ganiania - Ket, nikt nawet o tym nie pomyślał, tak jak powiedział kolega wyżej, to raczej my bedziemy gonić za tobą! Jeszcze ci się znudza nasze szpetne mordy za plecami 😉 |
|
Post #23
12 Jun 2006, 17:02
hehe 😊 Narazie to jest omawiane, a dokładniej mówiąc w procesie tworzenia. Jak narazie tylko jedna osoba oprócz mnie zabrała w tym głos. KEt też ale to były słowa krytyki 😛 Ja osobiście wolałbym itemy, specialne mounty. Ale trzeba to też wziąść pod uwage aby to niezaburzyło tak zwanego klimatu.
|
|
Post #24
12 Jun 2006, 18:26
Ehe, robcie dalej funserva.
Powodzenia. PS. To moje zdanie. I kropka. Zebyscie sobie nowe mounty robili. A moze od 1 lvl? Nie lepiej? |
|
Post #25
12 Jun 2006, 19:59
Zestaw pytań numer jeden:
1. Co to jest mount? 2. Co to jest mob? Zestaw pytań numer dwa: 1. Czy musimy aż tak utrudniać sobie życie? 2. Czy nagrodami nie mogłyby być jakieś prostsze przedmioty - np wyjątkowe tabardy czy coś w ten deseń... Zestaw pytań numer trzy: 1. Skoro wymagacie przedmiotów, to może niech zasłóżenie na nie nie bedzie zbyt proste lub nie dla każdego? 2. Może ktoś w końcu sprecyzuje, za co mozna by dostać COKOLWIEK! Dziękuję za uwagę, macie chwilę czasu na zapoznanie się z zestawami. Proszę o czytelne odpowiedzi drukowanymi literami 😉 A funservom mówi stanowcze, zdecydowane NIE! z przytupem! To było RPG (tak słyszałem zanim tu przyszedłem), to jest RPG (własnie to testuję) i to będzie RPG! (mam taką skromną nadzieję). A nadzieja umiera ostatnia... |
|
Post #26
12 Jun 2006, 20:55
1. mount - wierzchowiec (koń, kodo, raptor...)
2. mob - Monster Or Boss - w skrócie dowolny przeciwnik nie prowadzony przez gracza i nie bedący NPC a co do reszty niech się GM-ostwo wypowiada 😊 |
|
Post #27
13 Jun 2006, 05:31
Nexciek, my niechcemy zmieniać serwa z RPG na fun serwer. Tylko poprostu chcielibyśmy jakiegoś urozmaicenia. Tak jak w naszym świecie porząda się pojazdy, przedmioty które nieraz są marzeniami niektórych osób. Może nasze postacie mają też takie marzenia. Bo jak narazie to tylko skupiamy się na histori, wyglądzie, charakterze. I tyle. A one nie marzą?? Niemają snów?? Pragnień?? Gra by bardziej ożyła. Każdy by grał normalnie, tylko by mieli skryte marzenia, cele które napędzały by ich postacie. A co do dawania czy sprzedawania itemów, hm mysle nad tym i myśle. Mam już jeden pomysł jak to rozwiązać, tylko musze go doszlifować. Draganor, jak wróće ze szkoły to postaram tobie odpowiedzieć.
|
|
Post #28
13 Jun 2006, 13:03
Jeśli nieodpowiada GM-om to że my będziemy za nimi latać. To można zrobić chatke (kuźnie) gdzie będzie kilku NPC's. Każdy byłby wyspecializowany w danej dziedzinnie i sprzedawał dany typ magicznych itemów itp.
Najlepiej by było jak chatka znalazła by się gdzieś na szczycie wysokiej góry. Ale powinnien to być taki szczyt aby można było tam wejść. Co się tyczy NPC's. Były by to stare istoty, najlepiej żeby niebyły podobne do żadnych stworów które możemy napotkać na zwykłej ścierzce. Tak wygląda moja następna propozycja. Jak by powstała taka chatka to nalepiej żeby niepodawano o jej umiejscowienia 😛 Ale żeby chociarz powiedzieli ze już jest 😛 |
|
Post #29
13 Jun 2006, 15:36
HeHeeee! To byłby niezły kramik...
Ale raczej obstawałbym przy żadszym niż częstszym rozdawaniu wyjątkowych przedmiotów. I na pewno nie za pieniądze! Wymyślmy coś bardziej "górnolotnego" 😉 BTW: Co powiedzielibyście na to, żeby np. łowca, w nagrode za dokonania, czy to co uda nam się (byćmoże) ustalić, dostawał mozliwośc zdobycia umiejętności walki z tarczą? W tej chwili jest to nie wykonalne, ale po czymś doprawdy heroicznym... To samo można by zaimplementowac u innych postaci, ale nie znam ich aż tak dobrze 😉 |
|
Post #30
13 Jun 2006, 15:53
To ja już nie wiem. Jak widze nieda się dogodzić wszystkim. Jak narazie to spotykam się z negatywnymi opiniami. Więc ja bym proponował zamknąć temat. Chyba że ktoś inny ma jakieś pomysły które urozmaiciły by gre.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |