📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Konflikt między gildiami Przymierze i Horda
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 12 Jun 2006, 15:28
No i ni epierwszy raz przymierze popisalo sie wyrozumialoscia wzgledem Hordy
A co tam nabijemy se honor !
wiec my mamy zebranie w OG
ale nieee niema , madra Lene i Pixar wpadaja - a co oni maja a my niemamy
tak byc niemoze wiec rzeba cos zrobic ZABIC

kurrr ludzie juz wiem czemu tyle oob odchodzi z tego serva
to nie pierwzy raz kiy przymierze nas rozwala i sie z tgo smieje
ile razy na arenie ktos jednym ciosem zabijalnas i sie smial
ale co wkoncu tooni maja 60 lvl a my najwyzej 50
nie no spoko chcecie grac bezhordy to walnijcie wzystkim bany i juz
albo zabroncie robienia kont po stronie hordy

a jak zazdroscicie to se sami zrobcie swoja gildie
wiesz , ty nawet nie wiez ile z hartim myslelismy zeby to wypalilo
przmowienie hymn organizacja
ale co tak takcy jak ty majat w du*ie bo liczy sie tylko wasz interes

tak wiec z poszanoaniem dla jnostek z przymierza serdeczne dzieki
i nasptenym razem jak bedziecie mowi ze to winna Hordy ze niema potegi to sie zastanowcie

odechciewa sie grac ... woja droga hmmm niemaciesie gdzi e popisac ?

pozdro Datrex " Gild lider " bo jak mozna nim byc jak niema gild i i praktycznie
Post #2 12 Jun 2006, 16:31
Czy chociaż raz cię zaatakowałem? To wy się na mnie rzuciliście, a ja dzięki wspaniałemu mega-przycięciu gry nawet nie widziałem jak umieram. Szczerze mówiąc to nie przyszliśmy was zabić...
Post #3 12 Jun 2006, 16:34
Spokojnie, każdy ma prawo do błędu... Nawet Lena czy Pixar, ewentualnie Datrex 😉

Może po prostu widzieli w was duże zgrupowanie Hordy, a nie pokojowy zjazd gildii? W końcu nie są zobowiązani do czytania postów dot. Hordy.

Nie wiem jaka jest sytuacja, ilość i stan graczy są mi obce, ale mimo wszystko - chyba da sie grać! Czytając forum zauwarzyłem, że Horda równiez ma swoje sukcesy.

Myślę, że nie tylko dlatego ludzie odchodzą... Podoba mi się ten serwer, ale i tak dziwnie się czuje jako jeden z niewielu low leveli. Po prostu jeszcze nie spotkałem prawie żadnego innego gracza. Może coś robię nie tak?

...albo moja broda śmierdzi? 😉
Post #4 12 Jun 2006, 16:37
A poaz tym, czy to nie może być element "dziejów gildi"? Gildia ma "tajne" zgrupowanie, przymierze sie o tym dowiedziało i chce zniweczyć ich plany, nie pozwalając na zebranie sił?
Post #5 12 Jun 2006, 17:14
Datrex... Nie mow o takich zeczach na occ bo prowokujesz takie sytuacje... A potem sie dziwisz...
Post #6 12 Jun 2006, 18:29
( rzeczach )

ale chyba kazdy wiedzial jak sie daje na for o _ 0 i mowie ze chce podziekowac tylko
a pier d z ielenie typu moglismy niewiedziec moim zdaniem jest puste
albo takie ze przyszlismy rozwalac grandy ....
eh akurat dzisiaj akurat o tej godzinie

i chcialem wam powiedziec ze widac -sami niechcecie miec z kim grac
Post #7 12 Jun 2006, 19:54
Zbastuj Datrex. Odsapnij, weź głęboki oddech, policz do dziesięciu...

Lepiej?

Raczej nikt nie dąży do upadku serwa, bo wszystkim się dobrze gra. A wypadki się zdarzają, wybaczcie sobie, zjedzcie razem kolację, pokontemplujcie piękno przyrody...

A serio - błagam, nie kłućcie się! Dopiero tu zacząłem, jest mi w sumie dobrze, a poprzednie forum na jakim byłem rozpadło się właśnie przez durną kłutnie...

No, bądźcie już dla siebie mili. Jeszcze będzie okazja na spotkanie zielonoskóry przydalu, przeciez horda jest wieczna i nie rozpadnie się przez głupi event! Będzie jeszcze inny termin... Tylko wczesniej poinformujcie Pixa i Lenę, coby nie wpadali z wizytą 😉
Post #8 12 Jun 2006, 20:15
Tak Datrex napisales ze : " zbiorka w og chodzcie hordziaki" czy cos takiego i co tu zrobic jak cie nie atakowac ( jakbym nie wyszedl z gry bym szedl z Nuzim w koncu mnie zapraszal 😛) bedziesz pisal dalej na OCC o "gownach" to w koncu ty dostaniesz bana
Post #9 12 Jun 2006, 20:20
... a smród juchy hordziaków bedzie się za tobą ciągnoł.

Na rozmowę o kanale OCC itp. zapraszam do tematu o klimacie.

Tutaj po prostu dążmy do pogodzenia stron i ewentualnej, przyszłościowej, większej ostrozności.
Post #10 12 Jun 2006, 20:26
Ta sytuacja to byla poraszka...
A i jeszcze jeden motyw ktory mnie normalnie rozpie...
Lena czy jak ona tam ma mowi na occ ze bany dla hordy beda bo zaraz na forum zrobi posta no czy to jest modre... staramy sie jak mozemy <horda > a tu take jaja ...Musz sie napic...

Ps:zebranie hordy dzis w Og bylo napisane na stronce wiec kazdy kto odwiedza forum wiedzial o tym wiec jak datrax napisal to na occ to tylko dla przypomienia bo kazdy ma ten kanal uruchomiony.. nie bedzie do kazdego priva awysylal...

Prix nie mam nic do ciebie ale ze poadles przy ataku na miasto to nie moja wina bo mialem laga i juz 4 z hordy lezalo...wiec SMD

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026