|
Post #11
12 Jun 2006, 20:31
Prosiłem o kieliszek, a kelner przyniósł dwa,
Pierwszy by nie słyszeć... Drugi żeby spać! Spokojnie. Było - minęło. Myślę, że wina lezy po obu stronach. Lena i Pixar niepotrzebnie wpadli z zadymką, horda niepotrzebnie ogłaszała się na OCC. Obie strony nie przestrzegały regualmine walki, lejąc się równo i uśmiercając hurtowo. ALLY: Każdy ma swoje za skórą i szuka kozła ofiarnego... To nie łatwiej sie przeprosić, docenić starania Datrexa w dziedzinie tworzenia klimatu świata? Dać mu na to szansę? HORDE: To nie lepiej, zamiast się teraz fochać, od początku pokazać, że jest się mądrzejszym i zgodnie z regualminem zostawic ich na pustym polu? Głupio by sie poczuli, jakby nie mieli kogo bić... Pax, powiadam wam, PAX! |
|
Post #12
12 Jun 2006, 20:38
Wiesz zaczyna bys to dla mnie nudne gdy widze na Occ a ide na Og.
5 min pozniej cytuje"oo nikt nie broni miasta..." A co do przeprosin to ally powino zrobic 1 krok bo to oni zespulizebranie gildi 1 w dodatku ... mogli poczekac jak bedziemy konczyc a nie w momecie kiedy obgadwalismy sprawy... |
|
Post #13
12 Jun 2006, 20:40
Dobra, jestem krasnoludem, jestem w Ally, robię pierwszy krok.
Przepraszam. Naprawdę. Bo uważam, że kłótnia jest bez sensu, wszystko można jeszcze naprawić i nie warto ciągle sobie jednego wypominać. No, podajmy sobie łapki! <słodki, naiwny uśmiech> Pix, bądź mądry, pójdź w me ślady i niech... We mgle zapomnienia zniknie świat. |
|
Post #14
12 Jun 2006, 20:45
Kurcze jestem pelen podziwu... wcale cie tam nie bylo a robisz pierwszy krok szacuken...
pozdrawim Ps; troche emocji bylo pogniewalismy sie postraszylismy banem ale juz koniec w imienu Hordy jesli moge i reszta sie na to zgodzi przyjmuje przeprosiny 😀 jeszcze raz Respekt ziomus |
|
Post #15
12 Jun 2006, 20:48
Dziękuję, nie trzeba. robię to, co uważam za słuszne. Ale i tak dziękuję 😉
W nagrode możesz nie mówic do mnie slangiem. Nie lubię słowa ziomuś. Bez urazy oczywiście 😀 Pozdrawiam, Draganor |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |