📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Historia Orqu - początek przygody
« Wróć do forum  •  16 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 15 Jun 2006, 07:58
Hehe looz szczerze to mnie malo obchodzi jakie Nexciak dostaje spamy , ja swoich nie czytam ale jego wybor 😉

no i jak wam sie nei pooba to nei czytac , napisalem
" Wiec na samym poczatku pragne podkreslic ze niemusicie tego czytac
i jezeli sie zgubicie w pewnym momencie to sie nie dziwcie
zaczynajac to pisac , mysle ze sam niewiele z tego zrozumie "

ponaddto opowiesc jak widac w tytulejest nudna , i przeznaczona laosob ktorym naprawde sie nudzi .....
jezeli masz inne zajecie to nie czytaj i wylacz przegldarkena tej stronie .

Ciesze sie ze sie chociaz jdnej osobie podobalo , niespodziewalem sie pozytywow zbytnio
KEt
Post #12 15 Jun 2006, 11:00
QUOTE(Misiek282866 @ Jun 15 2006, 01:43 AM)
Skoro masz pisac bzdury najlepiej nie pisz po co zasmiecac forum
[right][snapback]17653[/snapback][/right]

po to jest ten dzial, zeby kazdy mogl sie wyrzyc, nie oceniamy tutaj , tylko czytamy , a komentarze to tylko i wylacznie wskazowka dla tworcy

Misiek czemu za kazdym razem jak piszesz posta atakujesz Datrexa ? za kazdym razem, lepiej ty wogole nic nie pisz , jak masz pisac glupoty

nauczcie sie ze soba rozmawiac, jak sie cos nie podoba, napsizcie to i napiszcie czemu, wtedy mozna poprowadzic konstruktywna rozmowe ( czemu was na ircu nie ma ? )

faktycznie tekst wymaga duuuzych poprawek, zle sie czyta cos co zawiera mnostwo bledow, przebrnelam przez to i ... nie bede oceniac bo to nie ten dzial
Post #13 15 Jun 2006, 12:27
Nexciak

Nexciek, dla scislosci.

Jesli widze chamskie zachowanie, az mnie cos trafia. I nie dziwcie sie, ze tak odpowiadam.
Post #14 15 Jun 2006, 14:32
* opadaja mi rece * dobrze niech Cie cofa , ale juz nic niepisz ... nie chce smiecic to jest historia jak cos chcesz to gg 6074394 i popisz sobie , ulzy Ci
Post #15 15 Jun 2006, 21:02
Lepiej nie pisz, bo mu sie agresor wlączy i ci przez gg wpier.... dzieli 😀

P.S. Nalewa - nie denerwuj sie 😀
Post #16 20 Jun 2006, 20:44
a mnie sie podobało- wiem jak to jest pisać różne rzeczy "w klimacie" sam spróbowałem i efekt mi sie podobał. A wracając do tego tekstu- jest super, śmiałem się i wogle 😀 tak trzymać i wbrew pozorom miała sens 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026