📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Reset postów i umiejętności - co się stało?
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 16 Jun 2006, 10:03
Czy ktoś mi może powiedzieć co tu się stało? Ostatni raz grałem wczoraj chyba do 12.30, dzisiaj wchodzę, zmieniło się tu tyle ile przez czas trwania jednej "ery"(od resetu do resetu) postów jest jakbym nie zaglądał na forum od kilku tygodni. Jakby się to jeszcze zmieniło na lepsze... Ale nie... Muszę wykasować prawie wszystkie umiejętności, które szkoliłem od 10 lvla... Fakt niektóre podchodzą pod 40, ale niektóre były koło 100...

CZY JA PRZESPAŁEM KILKA TYGODNI, CZY PO PROSTU PRZERZUCIŁO MNIE W CZASIE?
Post #2 16 Jun 2006, 10:22
no wiec tak:musisz nowe adddony sciagnac...masz na głownym forum je musisz zapoznac sie z :http://wow.page4u.pl/index.php?act=ST&f=29&t=5339&st=0#entry17340 no i reszty sie dowiesz .. od graczy
Post #3 16 Jun 2006, 10:30
1) Kasujesz te wysokopoziome umiejętności, bo możesz mieć max 3 primary skills. Kasa którą na nie wydałeś idzie się... Oduczyć się możesz w SW, w auction hall, u Amnosa.
2) Potiony po użyciu ładują się 2 minuty.
3) Musisz odpoczywać (wylogowywać się i przebywać w duzych miastach oraz INN'ach) by mieć 200% expa od potworów.
4) Moby stały się znacznie silniejsze. Mają wiekszy dmg i więcej hp.
5)Co ciekawe - bossy mają szybszy czas reakcji (obok nie przejdziesz), a zwykłe kreaturki wolniejszy (możesz do nich walić, a one maja mocno spóźniony zapłon...)
6) Wprowadzono ograniczenia levelowe dla znakomitej większości przedmiotów.
7) Masz szybki skrót do guild banku.
8) Masz nowy pasek na górze ekranu (goidzina, miejsce w bp, kasa itp.)
9) Beast trainning dalej nie działa, to samo scare beast czy trapy więc zapawne nowych, działających skilli i talentów jest niewiele lub wcale ich nie ma.

Zapewne znajdzie się jeszcze kilka zmian, których do tej pory nie udało mi się wyłapać. Ale wszystko jeszcze przede mną...
Post #4 16 Jun 2006, 15:16
Spokojnie, ja wiem co mam robić, dawno to zrobiłem przed napisaniem tego tematu <haha> Po prostu BARDZO się zdziwiłem, jak to wszystko zobaczyłem- posty, zmiany... uff
Post #5 16 Jun 2006, 18:42
przegapiles jeszze jedno mianowicie mob za ktorego zabicie dostawalem 1200 xp teraz dostalem 300

cytat :i to tez jest . . . . . smiech na sali "

hmmm z takim xp to horda nieszybko dogoni chociaz troche przymierze

Zreszta NIE MAR u DZIC TYLKO GRAC
chcecie zeby Horda byla jak przymierze to siedziec 9 godzin na wowie dziennie walic same ques t y , jak niewiecie jak to www.wow.allakhazam.com

znam kilka przypadkow takich i jakos powoli doganiaja pprzymierze
ja sie przyznaje jestem leniem i nigdy bym tak nei zrobil , jenak jak chcecie ..
Post #6 16 Jun 2006, 21:40
i tutaj stwierdzam, że Datrex ma rację... o wiel trudniej stało się nabić exp, zwłaszcza dla ludzi, którzy sobie spokojnie wędrują po krainach w ciągłym polowaniu, a nie idą ścieżką kariery (tłuką questy ile tylko się da 🙂 )

ale co tam, jak na razie będę sobie polował w krainach w których wiem że nie zginę. a jak już wyćwiczę umiejętności pójdę znowu po jakieś zadanko czy cuś 😊
Post #7 17 Jun 2006, 04:54
Wiec proponuje wrocic stare xp .
Bo naquestach ludzie bardziej " expia " niz na zwierzkach

a co najgorsze odbija sie to tylko na mlodych graczach ponizej 60 lvl , tym poyzejsz juz towisi
Post #8 17 Jun 2006, 17:03
wlasnie otochodzi lepiej wykonywac sensowne qesty niz bezsensownie tluc moby(uwazam ze to bardziej klimatyczne niz poprostu zabijac biedne zwierzatka:D).
No i zaraz powiesz datrex ze ty hunter jestes i klimatycznie bedzie jak bedziesz se polowal i ok ale inne klasy nie sa "przystosowane" do polowan(np. mag, warlock).
Post #9 17 Jun 2006, 20:56
no ja akurat jestem szamanem i co? też nie jestem "predysponowany" do tego?

kiedy mi się znudzi bieganie od jednego ziomka do innego, później do następnego, następnego.... tylko po to by zdobyć exp jak najszybciej to co mam robić? nadal expić, bo bez tego co lepsze moby mogą mnie zatłuc?

ale cóż, decyzja jest decyzją... trzeba się będzie przystosować jakoś
Post #10 17 Jun 2006, 22:12
a tak i za to i za to szlo : D cczyli xp i za zadania i za mobay a najlepiej to jebni*cie J ze 60 Hordzie na starcie i dzie git odrazu sie zale wyrowna j a ; D
albo ja se postawie fun serv 1 0 0 0 lvl z a m o b k a : D

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026