📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Reset postów i umiejętności - co się stało?
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 18 Jun 2006, 07:28
A moze by tak wprowadzic opcje odpoczynku w karczmach?? Dwie minutki posiedzisz i potem za mobki dostajesz 2x wiecej XP! To by bylo dobre rozwiazanie!!
Post #12 18 Jun 2006, 07:38
tak jest 😀 normalniemasz 200% ale jak neiopoczyasztomaszfioletowy : D

moj poprzedni post- nei wiem sam co tam pisalm ( puzno bylo )

EDIT !
zrobcie zeby bylo tak jak wtedy czyli bojak ktos nie bdzie odpoczywac to bedzie mial
100 % i proponuje zabronic reloga w karczmie bo to sie mija z samm zcelem , walic relogi dla paska
KEt
Post #13 18 Jun 2006, 09:50
QUOTE(Datrex @ Jun 18 2006, 08:38 AM)
EDIT !
zrobcie zeby bylo tak jak wtedy czyli bojak ktos nie bdzie odpoczywac to bedzie mial
100 % i proponuje zabronic reloga w karczmie bo to sie mija z samm zcelem , walic relogi dla paska
[right][snapback]17974[/snapback][/right]

JA WAM DAM RELOGI , to wykorzystywanie bledu gry, chcialabym zaznaczyc, tak samo jak robienie relogow aby hearthstone sie odblokowal i pare innych rzeczy he?
Post #14 18 Jun 2006, 09:58

raz sie wylogowalem w karczmie i juz ciagle mam niebieski pasek... 😊

tak samo jak robienie relogow aby hearthstone sie odblokowal i pare innych rzeczy he?

Juz relog niepomoze... 😊
Post #15 18 Jun 2006, 11:58
mi chodzi o to zeby xp byl taki jak wtedy bo jak bedzie 200 %xp to bedzie szlo jak przed upem , a jak dzie 100 to logicznie o polowe wolenij , a w karczmach powinno byc zakazane robic relogi bo ku...cze przeciez nie po to jest zmeczenie zeby relogi walic !
ludzi troche klimatu a nie tylkoa jak najszybciej jak najwiecej !
Post #16 18 Jun 2006, 13:07
I tu wracamy do punktu wyjścia - klimatu...

Wszystko zależy od graczy. Jak zwykle. Tylko, ze podejście ich samych jest bardzo, bardzo różne...
Post #17 19 Jun 2006, 12:01
trzeba ten stan wypoczecia ograniczyc moze czasowo ? gdzies powinno byc tam cos.. jakis skrypt... hm ?

Np. Na blizzie jest tak ze jak wychodzisz z takiego duzego miasta/karczmy i jestes wypoczety to na pasku expa pojawia ci sie taka "kreseczka" ktora wyznacza do ktorego momentu mozesz zdobywac exp 200%.
W przypadku kiedy wypelnisz questa za np 300xp to kreseczka sie przesuwa o te 300xp bo exp za questy nie jest mnozony... No i im dluzej wypoczywasz tym dluzej jestes wypoczety 😉
A relogiem tego nie oszukasz ni du du ;p
Post #18 19 Jun 2006, 12:56
i dobrze xp za moby x2 tak a za questy nie

Jakis skrypt SZUKAJ 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026