|
Post #1
16 Jun 2006, 20:31
Ujme to tak: wykorzystywanie buga z wielka korzyscia materialna dla siebie.
Bregon zaatakowal jednego smoka i podbiegl z nim do drugiego. Gdy pierwszy ze smokow zional ogniem, to drugi zaczal go atakowac (ach ta sztuczna inteligencja ...). Oczywiscie Bregon nie przezyl starcia, lecz gdy wrocil do zwlok, to sobie spokojnie usiadl i poczekal, az smoki zakoncza sprzeczke. Oczywiscie po smierci jednego ze smokow Bregon nie zastanawiajac sie wzial to, co po nim pozostalo. Niestety nie wiedzial, ze jest obserwowany 😊 Pewnie jeszcze powie, ze to byla niezamierzona akcja 🙂 |
|
Post #2
16 Jun 2006, 20:32
🙂
|
|
Post #3
16 Jun 2006, 20:35
🙂
|
|
Post #4
16 Jun 2006, 20:41
🤔 😢 🙂
|
|
Post #5
16 Jun 2006, 20:57
Tom nawet mi sie nie chce pisac, ze wydaje mi sie naturalne, ze potwory walcza miedzy soba przeciez to wredne typy 😛 nastepnym razem poczekam az zniknie drop.
Brakuje mi tylko informacji na ile ten BAN prosze o odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich gmow ktorzy tak ochoczo sie podpisali. |
|
Post #6
16 Jun 2006, 21:40
co moby walczą ze sobą... 😳
czy jak moby stoją kolo siebie to sie biją .. ? NIE a czemu ? bo tak jest ustawiony faction a czemu sie biją jak juz.. ? bo ktos sprawił ze zaczepily sie czarami.. jest to wyjatek jakiego nie powinno byc, bo czar atakuje playerow a nie inne bosy... wiec jest to BUG, a w dodatku przewedrowanie pod innego bosa.. uuuuu 🙂 |
|
Post #7
16 Jun 2006, 21:55
Mam pytanie czy zaden GM nie widzial jak potwory walcza miedzy soba nikt ich nie zaczepia nie tylko bossy rowniez normalne mooby. ponawiam pytanie na ile ten ban?
|
|
Post #8
16 Jun 2006, 21:59
Wlasnie sobie przypomnialem gdzie to widzialem pierwszy raz ogry na BS. Widze ze gmowie sami nie wiedza co maja na serw. Mysle ze nie tylko ja widzialem jak mooby walcza miedzy soba.
|
|
Post #9
16 Jun 2006, 22:01
ej mogą sie bic, ale jak napisalem jest to buuuuuuuuug.... chyba ze gm stanowi inaczej...
sam powodowalem walki mobow ale tylko dla RP |
|
Post #10
16 Jun 2006, 22:06
to jest wasza interpretacja, a ze nie ma demokracji wiedz nie ma po co dyskutowac.
Dowiem sie wreszcie na ile ten BAN? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |