|
Post #11
20 Jun 2006, 12:42
Zgadzam się z Vividem.
|
|
Post #12
20 Jun 2006, 12:50
jestescie tu od 10 dni i domagacie sie resetu ? bardzo bolalo to uderzenie w glowe ? 😠
|
|
Post #13
20 Jun 2006, 12:58
Skoro oni nabijali na MOBACH to ja tez che ale o mnei tu nuz neichodzi ja w Wowa grakl dlugo i sobie poradze no ale atcy nowi to arczejk ceizko ......
|
|
Post #14
20 Jun 2006, 13:04
To ja wam powiem tak ( tak tak ja to Elvidien) mam ten 60 lvl i co mi z tego ?? Nudno sie w sumie tak gra bo nie ma co robic robie qesty tak ale nie dla lvla i itemkow ale dlatego ze te qesty sa czasem zabawne lub ciekawe. A co do resetu to nie rozumiem was byl reset i nic z tego dobrego nie bylo ( bo zamiast zrobic res postaci to byl res acc)
Mowicice ze trudne qesty sa i co z tego jak macie kolegow?? Mozecie przynajmniej kogos poprosic a nie sami tylko sami dlatego gra sie robi nudna. Gralem sam bardzo dlugo i powiem wam ze grajac sam a grajac z kumplem ktorego nawet sie dobrze nie zna moze byc fajna:) radze wam znajdzcie sobie wszsycy singlerzy party i od razu wam sie spodoba nawet to XP Vivid o co ci chodzi z tymi mobami??? Kto ci powiedzial ze ci 60 lvlowi nabijali na mobach ?? Xp z mobow to tylko maly dodatek do xp z qestow a w koncu XP z qestow jast 2 razy wieksze niz pisze takze jak pisze 300 xp dostajesz 600 wiec i tak bym sie cieszyl na twoim/waszym miejscu |
|
Post #15
20 Jun 2006, 13:07
Tylko to co ty mówisz dobre by było jak by był ress postaci. A co zrobią ci którzy teraz zaczynają i są sami. A reszta jest daleko. I wątpie żeby któremuś się chciało wrócić i pomagać słabszemu.
|
|
Post #16
20 Jun 2006, 13:41
Jak ktos mnie prosi z checia pomoge ostatnio pomoglem 2 takim na niskim lvlu i byli bardzo zadowoleni 😊 wystarczy tylko poprosic
|
|
Post #17
20 Jun 2006, 14:09
To prawda - w tym mi. Nie ma co narzekać, ludzie, nawet na znacznie wyższych poziomach, chętnie pomagają.
Ja też staram się wędrować po świcie WoW'a , bo questy mnie czasem nudzą, a bicie mobów to ostatnia rzecz, jakiej pragnę. Ostatnio byłem w Darnassus i okolicach. Nie ma zbyt wysokiego poziomu, ale pomogłem jednemu z nowych graczy wykonac zadanie. Właśnie - dlaczego w Darnassus, skoro jestem krasnalem i bliżej mi do SW i IF. Bo ostatnio nowi gracze Ally to głównie elfy... I niestety, żadko zaglądają na forum (co wiadać bo braku wpisów w moim małym evencie), albo nie znają możliwości teleportów, które znacznie droge skarcają. Żeby kogoś znaleźć, muszę sam do niego lecieć. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że oni nie za bardzo chca pomocy. Ciężko jest znaleźć sobie towarzyszy. Znam Pixara, Luciusa, ale z moim 16 poziomem nie jestem dla nich żadną kompanią! Co robią moje levele w Ally - napisałem wyżej. I co prawda, to prawda - więcej niskich poziomów jest w hordzie. Trochę zazdroszczę... Nie chce resa. Już się przwyczaiłem do Draganora - krasnala i nie chce tego zmieniać. To samo pewnie powie wielu graczy. Po prostu dajmy sobie radę przy obecnym ustawieniu. I BŁAGAM - zjednoczmy się choć troszkę! |
|
Post #18
20 Jun 2006, 14:11
Oj, nie potrzebnie to mówiłeś 😛 zaraz wchodzę na WoWa:D
|
|
Post #19
20 Jun 2006, 16:07
pobożne życzenia... najpierw zmuś ludzi żeby zajrzeli na forum 😀
|
|
Post #20
20 Jun 2006, 16:20
A czy ja to jakoś inaczej nazywam?
Wiem, że to tylko złudne nadzieje. I niech nikt nie mówi, że nadzieja matką głupich! To kłamstwo... ...bo jest za dużo głupich, a za mało nadziei. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |