📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Pytanie o stare XP przed updatem
« Wróć do forum  •  22 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #21 21 Jun 2006, 11:54
No dobra- expienie jest złe 😛 wogle to nie powinniśmy mieć leveli. Wszystkim po 1 i niech sie cieszą 😀 A tak na serio to uważam że to przegięcie.. Zgadzam się z tymi co mówią że moby xp z mobów ma być uzupełnieniem xp z questów. Ale jak do grzyba mam zrobić quest jak nie moge dojść tam gdzie mam go zrobić bo na drodze stoją potwory których nie moge pokonać? Rozumiem że można poszukać inncy questów, poprosić kogoś o pomoc, albo olać sprawe i iść na funserve. Ale zrozumcie- nie chcemy nabijać lvl(przynajmniej ja) Chcę tylko grać na fajowym servie(czyt. MW 😛 ) Ale jak tu grać skoro moby tylko czychają na takiego turyste- są lepsze i silniejsze ode mnie, nie moge spokojnie pobiegać po Wetlands bez pomocy(Pozdr Nuzifax) Kiedyś grałem na fajnym servie.. I był tam fajny xp rate- ale nie nabijaliśmy lvl-i bo nikomu sie nieopłacało- poprostu graliśmy ale jak przybyłem na stały kontynent z Darnassus to miałem kłopoty bo moby były za mocne dla mnie i żeby zrobić jakiś quest musiałem troche ich zabić- to sie nazywało polowanie- nabiłęm sobie ze 2 lvl w 2 dni chyba i już mogłem robić questy 😊 . Moby biło sie tylko w tedy jak quest okazywał sie za trudny albo nie można było dojść gdzieś tam do niego bo po drodze był duuży boss albo coś 😛 Teraz by mi się przydała taka możliwość dolvlania bo nie namagam.. Serio postawicie sie na miejscu tych maluczkich którzy chcą (przynajmniej ja) poprostu grać na luzie..
KEt
Post #22 21 Jun 2006, 12:00
jest jak jest, nic sie nie zmieni , podziekujcie Tempikowi i ... nareszcie 😊

// temat zamykam ci co mieli sie wypowiedzieli , odpowiedz na pytanie Datrexa brzmi

NIE

nie zalamujcie raczek ciocia KEt sie wami zajmie 😊 ( bez skojarzen )

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026