📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na zachowanie GM i głosowanie nad zmianą
« Wróć do forum  •  33 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #11 19 Jun 2006, 20:23
Od tego są koledzy - żeby pomagali.

Nie ma naprawdę mocnych itemów bez ograniczeń levelowych. A co jest złego w ułatwianiu sobie gry w sposób stosunkowo uczciwy?

Odwalcie się od Datrexa... Wszyscy.
Post #12 19 Jun 2006, 20:24
Moze troche racja niemoge nosić butow bo co zaciezkei sa ??? albo zaduze ?????
Post #13 19 Jun 2006, 20:26
z tym ze lvln przedmioty jeszcze jakos zniose ale powiem wam na mnie to sie tak odbilo

- slniejsze moby
-mniej xp z mobow
-zabije moba , dostane tyci Xp wiecej kasy strace na jedzenie i naprawe niz o wart e
-chcemy cos mowic wszcy maja nas w poszanowaniu ......
- niemoge nci powiedziec - Datrex - ten glupek IQ - 100
jeszczejedno-skoro glupek to czemu kilka osob twierdzi ze jestem jedna zosob ktore trzymaja Horde i klimat . ??
I czemu jestem GL skorojest taki glupi to jakim cudem
Post #14 19 Jun 2006, 20:28
D-O-K-L-A-DN-I-E
Post #15 19 Jun 2006, 20:29
Zdaje mi się, że gdzies już o tym wspominałem.

Tak jak rozumiem ograniczenia nakładane na zbroje, róznego rodzaju fragmenty z kolekcji chain i plate, czy broń jako taką (choc też nie każą, bo jak można nie unieść sztyletu?), tak odstraszają mnie ograniczenia na buty, płaszcze, hełmy, w ogóle - leather (poza zbrojami, których ograniczanie jest słuszne) i clothe.

Gdzie tu sens, gdzie logika?

To samo dotyczy piwa, ziół, skór, włóczki itp...

I z innej (Datrexowej 😉 ) beczki. Dla leveli 60+ gra nabrała sensu - moby trudniejsze, w końcu jakieś wyzwania. Dla nas (mam na mysli osoby z mniejszym stażem, a zarazem poziomem) gra stała się ostrą jazdą bez trzymakni. Gdzie nie pójdziemy i z kim sie nie próbujemy, tam czeka nas zapewne balansowanie na krawędzi zycia i śmierci... No, przesadziłem, zabrzmiało zbyt dumnie 😉

Ale ogolnie sens dobry i cały czas ten sam...

Powtarzam - zejdźcie z Datrexa! Nie utożsamiajcie go z postacią, którą gra. Rozumiem, że wczówa się w nia tak doskonale, że świat wam się z bajka miesza, ale troszeczkę rozsądku! WoW swoją drogą, a odrobina szacunku i dobrego wychowania swoją. Pewne granice istnieją, nawet w żartach.
Post #16 19 Jun 2006, 20:31
Ryba-Trucizna ktora mogła by cie zabićna niskim lvl masz malo zycia
Piwo - ZAduzo alkocho,yu etz moze doprowqadzić do śmierci
Post #17 19 Jun 2006, 20:33
Ech to jest wlasnie fantasy 😛

ps. mam nowy avatar fajny nie ?? 😀
Post #18 19 Jun 2006, 20:35
Hm, fajny?

Raczej, nie przebierając w słowach, chamski.

Ale twój biznes...

Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę, na czym polega fantasy. Bo robisz zdecydowanie kardynalne błędy w ocenie sytuacji...
Post #19 19 Jun 2006, 20:36
Elv ztym Avaterm spox mi sie calkiem podoba dzieki .....

aaa mam do waspropozycje zrobcie gildie ANTY DATREX
dzieki temu przejde do historii MW bedzie mi ( i tutaj mowie serio ) naprawde niezmiernie milo
Post #20 19 Jun 2006, 20:38
co do niepelnego cytatu mojej wypowiedzi chcialbym dodac tylko ":P"

dzieki...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026