|
Post #21
19 Jun 2006, 20:41
Mowielm ze toco mowil Versus tozart ktory VIvi ( srry al nei pamietam ) zle odebral -widzialem ze byl ladnie wnerwiony
Vers nieprzejmuj sie 😛 |
|
Post #22
19 Jun 2006, 20:41
Anty Datrex... Nalewa, do czego to doszło, by Elfy miały na Ciebie antyfanklub? 😀
|
|
Post #23
19 Jun 2006, 20:44
wiesz ciesze sie ze jego nieznam w rl . . . .
ale tak poza LEs to zlej to jej intelekt sie udziela mi bedzie milo jak podejma jeszcze jakies kroki w tym kierunku POWODZENIA |
|
Post #24
19 Jun 2006, 21:05
Wy tu gadu gadu a tu dopiero 3 glosy .......
|
|
Post #25
20 Jun 2006, 03:08
Cztery glosy.
|
|
Post #26
20 Jun 2006, 03:23
glosujemy dalej :
1) taaak resetujmy serwer co tydzien, bo nowi gracze maja nizsze lv, przerabialismy 2) wiecej expa bo jest zamalao, przerabialismy - za duzo expa patrz pkt 1 3) lv? zrobiony ciezka praca.... tylko i wylacznie , wiecie co sie zmienilo w xp NIC KURNA OD PARU MIECHOW 4) ograniczenia lv - a jakze , topor za duzy, szata tylko dla bardziej doswiadczonego podroznika swiadczaca o jego statusie... ludzie posluchajcie sie Przyszliscie tutaj chcac serwera klimatycznego tak? a piszecie i robicie wszystko co swiadczy o tym ze chcecie sobie tutaj FUNA urzadzic, wierzcie mi ze gra po 60lv nie jest juz tak fascynujaca co z tego ze ludziem maja 60lv , to jest przecie normalnie nie? przestancie gadac zacznijcie grac i cos robic ( uklony w strone Datrexa , ktory jest jaki jest ale PRZYNAJMNIEJ COS ROBI, a i czesto przesadza albo glupoty plecie ALE COS ROBI poza oczywiscie krzyczeniem o xp ) CIESZCIE SIE GRA, a nie eh... ide do pracy napisalabym wiecej ale tramwaj mi zwieje |
|
Post #27
20 Jun 2006, 05:57
rzeczywiście... niezupełnie rozumiem te jęki mimo wszystko :? ja po ostatniej podroży po Silverpine Forest i Hillsbrad Foothills mam kilka rare itemów na levele tak 8 - 11... jeśli tylko sprzedaż rzeczy z metkami 'binds when equipped' nie jest zabroniona to mogę je spokojnie komuś odstąpić, a nawet oddać gratis bo na tych kilku srebrnikach to mi nie bardzo zależy.
wprowadźmy troszkę szybciej te cechy, wtedy niskolevelowcy będą mogli mieć kasę, kasa = itemy, itemy = łatwiejsza i przyjemniejsza gra... nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio w ciągu tygodnia zrobiłem ze 2-3 questy... a tak to szlajałem się po Barrens (tłukłem centaury w ich kilku osadach bo mają drop clothów, na zmianę z bieganiem wśród Stormsnoutów i innego zwierzęcego świata, żeby nie było tak że na respawn czekam, bo to dla mnie nie ma sensu 😉 ) i Silverpine Forest (gdzie dla zabawy wymordowałem pół wioski z wilkołakami 😀), łowiłem sobie ryby, trenowałem używanie sztyletów i bicie się na gołe pięści... jaki tego wynik? jak byłem 25 levelowym szamanem, to jestem 26 levelowym bo nabiłem sobie te 40% expa do 26 questami (tylko po to żeby mieć wyższy poziom czarów) 😀 oprócz tego pomagałem bodaj Kherbalowi w questach, LesTathowi przy zdobywaniu totemów... i naprawdę fajnie się gra 😊 więcej pracy w to włóżcie, a zabawa przyjdzie sama. życie to nie tylko exp i drop, to też skille, podróże, rozmowy, popijawy... |
|
Post #28
20 Jun 2006, 06:34
Mi właściwie jest to obojętne, ale nie chcę itemków znowu bez lvl. Dam wam przykład- http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=6975 czy uważacie, że ta broń jest dla 1lvl odpowiednia? A co do exp? Ja nie zauważyłem, żeby coś się zmieniło... Tyle, że jest mi łatwiej bo (przykład) Dark Iron Dwarfa 29lvl (Elite) mogę zabić na odległość, bo się na mnie nie rzuca.
|
|
Post #29
20 Jun 2006, 06:44
powiem tak
skoro nikt nic nie zmienil - ot pewnie sie nic nie zmieni wy raczej nei zrozumiecie o co nam chodzilo a nasi zostana przy tym co mowia zamknijscie moim zdaniem temat , a ( chyba tak najalepiej ) to tepnijcie Vivida i kogos jeszcze mozecie mnie , porozmawiajmy w grze na ten temat z 2 gm gdzies na jakis zadupiu gdzie nikt nei slyszy wymienimy poglady , wyciagniemy wnioski i dojdziemy do wspolnego konsensum |
|
Post #30
20 Jun 2006, 07:10
ten temat ma wogle nie regulaminowy początek, skarga na kogo ? vers potem sam sie przyznał, a tak bym nic nie wiedział.. 😐
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |